doris33
Fanka BB :)
Zaczynam odliczać dni. Któraś ma cc 9.10? [emoji2]
Ja ma na 6.10.
a ja sie juz coraz bardziej zastawiam czy te wielkie skrzepy sluzu z krwia to byl czop moze to byl poprostu taki duzy sluz a bylam po troche bolesnym badaniu, bo lekarz sie chcial do glowki dokopac :/ wszedzie czytam, ze jak z krwia to raczej porod w ciagu 24 h a u mnie nic
Dolga Tobie coś w ogóle odeszło. U mnie nic, w żadnej ciąży! Czasami się zastanawiam jak to możliwe, że nic a nic u mnie nigdy się nie działo??
Dziewczyny wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się fotkami z naszej mini spontanicznej sesji :-) Są cudone i chybado końca życia bym żałowała jak bym ich nie zrobiła
Xmam przepiękne foty i cudowna rodzinka! Fantastyczna pamiątka!
Colly?? Żyjesz tam? Jak serduszko Arielka??
Ja zostałam poblogoslawiona moja mama I widzicie normalnie mam tyle luzu I czasu dla siebie ze nawet na forum nic nie pisze mama już dzisiaj miala dość Lari i pol dnia mi narzekała na nią az mi bokiem wyszło. Bezsenność mnie męczy śpię po 3-4 godziny a potem jak android... środa co raz bliżej... wszystko na miejscu czeka, nawet fotelik jeździ w aucie juz ... kurde jak dziwnie wiedzieć kiedy się dziecko urodzi nie wiem zbyt jak żyć z ta wiedzą ...
Ja tez się zastanawiałam co u Colly.
Colly daj znać!
Akat moja mama też ciągle narzeka na Weronię. A to ze nie chciała jeść, nie chciała się ubrać, skłamała, nie chce się słuchać, itd.