reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hej, gratuluję kolejnej szczęśliwej mamusi :)
A ja dziś się zestresowany, poszłam do toalety a tam majtki mokre, niby czuć zapach moczu ale jednak się zdenerwowałam. Zmieniłam bieliznę, włożyłem wkładki i czekam dalej. Fakt jest taki, że chwile wcześniej mała szalała w brzuchu i czułam parcie na krocze i tak sobie myślę, że mogła sprawić, że mocz sam wyleciał. Jeśli się to powtórzy to pojadę na IP. Następną wizytę mam za tydzień :(

Powiedzcie mi, jak to jest z tym czopłem? Ok kilku dni na bieliźnie mam wydzielinę jak białko kurze, nie jest tego dużo, ale zauważalnie. Czy to tak wygląda?

reklama
Dziewczyny zdaje sie ze jutro w rozmowach w toku jest odcinek o kobietach w ciazy ktorych mezowie nie rozumieja ze im ciezko w pracach domowych, i beda robic eksperymenty z mezami ubierajac ich w wielkie brzuchy i cycki.. hahah zapowiada sie ciekawie, musze koniecznie puscic powtorke mezowi bo napewno przed 18 z pracy nie wroci wiec nie bedize mogłobejrzec w tv. :-D:-D:-D

Mala ciagle spi wiec mam czas zwby zagladac tu, zdjecia cos nie moge wstawic z tel wiec w domu wstawie. W ogole przedwczoraj moj gin zmierzyl mala ze ma 3400, przez porodem inny lekarz namierzyl 3670 a dziecko urodzilo sie 3090, zeby az tak sie pomylic?

Dlatego mówię żeby te wagi brać z przymrużeniem oka ;) oni je szacują na podstawie kości udowej czy czegoś tam, to jakby męża po aucie wybierać ;P

Dagpio ja teraz codziennie tak popuszczam bo główka już od 30tyg w dół i naciska, czop to takie brązowawe lub różowe gęste bardziej niż białko

Melduję się :)

Plan dnia wykonany ;)

Rano obi potem hurtownia elektryczna, potem Bricoman, odbiór zasłon spotkanie z hydraulikiem Usg - łożysko super, wody super, przepływy super niunia super :) szyja długa zamknięta niunia grzecznie czeka na termin ;)potem obiad i pędem do biura z biura do chaty wuścić technika od domofonów potem Leroy Merlin i na deser Ikea :)

Małkus- wow gratki!!! Super szybka akcja!!!

So happy- cudne, cudne foty!!! Ja też takie chcę!!!!

Akat- trzymaj się dzielnie!

Julisia- jak tam wyniki?

Spadam kolację upichcić.

Miłego wieczoru!

reklama
Hej :-)

Pochlonieta jestem przygotowaniami skoro moje maleństwo zawita wcześniej :-)

Małkus super poród, gratuluję! :-D

A tak w ogóle to się zdziwilam bo na wypisie przeczytałam że łożysko już ma 3 stopień dojrzałości... Coś szybko i ta szyjka krótka, no nic zobaczymy czy wytrzymam do nowego terminu :-)

A dzisiaj tak parla na krocze że myślałam że coś się zaraz zacznie :p

A do myśli o cc oswajam się coraz bardziej :-)

Idę rozwiesic pranie :-)

Do góry