Mrowkaa
Fanka BB :)
igem, dzięki! No nazbierało mi się na raz trochę i łatwo nie jest. Mam nadzieję,że szybko to minie. Chciałabym tylko,żeby był już spokój z tymi zębami, bo to u nas się wlecze w nieskończoność i zawsze towarzyszy temu infekcja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris... ja też się zastanawiałam, czy w ogóle się fatygować, ale Antiga wystawił drugi skład i pierwszy set przerżnęli!!! Dopiero kolejne 3 były wygrane i nie było to wcale takie hop siup. Także wiesz, my od dłuższego czasu mamy problem z tymi całkiem słabymi drużynami - zacinamy się czy coś. A może chłopakom głupio, że dobrze grają i zniżają poziom? Nie wiem, jakaś psychologia w to jest na pewno zamieszana, trzeba by się nad tym poważnie zastanowić. W każdym razie wygraliśmy A teraz dwa dni przerwy w meczach. Smuteczek...
Wczoraj przeszłam mały terror bo wystraszylam się ze wyląduje na porodowce az mój z tego wszystkiego spać nie umiałam przez prawie godzinę trzymały mnie takie bóle ale wzięłam magnez i przeszło
Dolga - może obadam te krople. Ale też stosuję plasterki aromatyczne na piżamkę, smaruję maścią majerankową pod nosem, daję amol do wąchania, krople, sole, odciąganie, nebulizacje....Wszystko....a za 20 minut jest to samo...Spośród wszystkich katarów do tej pory ten jest chyba najgorszy....Jutro chyba pójdziemy do lekarza, bo katar żółty i żółto-zielony się zrobił.
sluchajcie juz od srody chyba albo czwartku wroci nasze ukochane 30 st hehe, ktora zadowolona?