reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Hej dziewczyny. Doczytam Was później, teraz nie wyrabiam. Wpadliśmy na pomysł ze można już przyspieszać poród więc udaliśmy się w wiadomym celu do łóżka. Było na prawdę świetnie (post był ponad 2 tygodnie więc jak mogło być :D) tylko ze od ponad godziny mam takie skurcze że wyje z bólu. Leżę w wannie i napewno sama się nie podniose. L gdzieś przepadł. Chyba stracił rozum i poszedł do apteki po nospe zamiast mnie do szpitala ogarniać. Ratunku :(

reklama
Cześć.

Dreamgirl Milka jest bardzo drobna od zawsze walczymy z jej niska wagą i wzrostem. Jest pod stala opieka lekarza i raczej taka jej uroda po mamusi ponoć ;)

Mrowka bidulko zdrowka dla Ciebie i córci i oby udało się trochę odpocząć.

Malinka nie wiem co się tam u Ciebie dzieje ale i tak życzę poprawy i duzo sily! Trzymaj się mam nadzieję se wszystko się ulozy!

Dbdg bidulko tule :( jak samopoczucie lepiej się juz czujesz, jak z mężem ?

Krewetka ale Ci fajnie juz wizja spaceru :)

Krewetka, Lilolo a powiedzcie jak Wy sie czujecie ? Jakby nie bylo jeszcze w pologu jesteście a taki power w waszych postach bije ze nie moge wyjsc z podziwu. Sama bardzo ciezko przechodzilam polog i tym bardziej podziwiam.

We Wrocławiu pogoda piekna i w sumie caly dzień spędziliśmy na dworze w ogrodzie rodziców mila odmiana w ostatnim zabieganym czasie.

haha Colly sama chciałas, a tak na powaznie to co ile masz te skurcze, regularne? moze przejda zaraz, magnez wez i nospe

a ja mam skurcze wlasnie co 5 min oczywiscie bezbolesne, ale sa, a jeszcze z godzine temu bralam nospe, bo mnie brzuch bolał :/ chyba to nic powaznego

całe szczęście leżałam w domu- udało mi sie umykać przed szpitalem ze względu na starszą córkę.raz gdy w 28tyg trafiłam z skurczami też, gdy minęły dogadałam się z moim gin, że wróce w domku, podobnie z zastrzykami na płuca dla Olka. Co do mężów- mój miał ciężkie tygodnie, bo dużo obowiązków spadło na niego.ale też czasami cieżko było doprosić się o herbatę- ustawiał dwa kubki i niby robil, ale zwykle jej nie było...wtedy ja wstawałam, zaparzałam swoją, jego zostawała pusta i po paru razach nauczył się;). i też z dwa dni temu usłyszałam, że nie ma czasu dla siebie...i niestety musiałam mu przypomnieć jak to ja spałąm po 5 godzin bo praca, córa i już ciąża. teraz niby leżałam, ale jak on w pracy po 48h/ 72 h to też nie było lekko.

co do katarów- dla dzieci polecam- oczyscić sólą morskaą, wyciągnąc fridą (ale nie z całej siły, bo zwiększy się produkcja) i po tym nasivin (stężenie dopasowane do wieku dziecko) i tak 3 x dziennie, szczególnie przed snem. przy czym ten nasivin max 5 dni, nie dłużej. z tymi katarami to wiem, ze kiepsko, bo potrafia strasznie długo utrzymywać się. Szczególnie kiepsko gdy urodzi się maleństwo- u niemowlaka zaraz problem z karmieniem bo nie może oddychać itd. Życzę Wszystkim powrotu do zdrówka!!!

Julisia,

Ja nie chce smecic. Ogólnie nie jest źle poza tym, że nadal chodzę z pieluchą między nogami, pocę się jak świnka, nie mogę spac i jestem mega nerwowa. Zawsze byłam, a teraz to już makabra. Nawet sobie leki na uspokojenie kupiłam. I melisę piję na noc. Troszkę mnie wycisza, ale Gucia daje w kość, a tu przed nami jeszcze trochę pracy jest. I jeszcze ten ślub. Czasem zastanawiam się na co mi to wszystko teraz, ale mój jest szczęśliwy więc zaciskam zęby i nie gadam nic.

Forum traktuje teraz jak odskocznie więc wolę nie pisać o swoich nerwach bo wtedy znów się nakrecam i tak w koło.

Colly,

Trzymam kciuki by szybko poszlo!!!&&&&&&

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry