reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

dream ekstra :)

paulka haha no to nie zazdroszcze ;)

a ja tez dostalam wczoraj dwie torby ubranek, troche zwrotu po moim synku i troche po siostry synkach, wiec samych 56,62 dwie torby, a co tu dalej.. ja sama mam tego mase, moja mama sie uparla, ze przeciez musze jakies nowe miec, ale ja chyba nie widze potrzeby, niektore te ubranka po raz czy dwa zalozone

reklama
Blair ja zawsze przed badaniem ide do kibelka bo trzeba oddac mocz do badania - badaja na miejscu wiec pecherz zawsze pusty - najwazniejsze ze szyjka dluga i zamknieta - uspokoilam sie na maksa.
Blair sukienka cudna
Wirginia skad ja to znam moim tez sie nie przelewa a tez zawsze chca cos kupowac i dawax i nie dadza sobie nic pow.

Hej, a ja mam ubranka po synku od rozmiaru 62, na wzrost 56 to może są ze dwa bodziaki ale nawet ich nie zakladalam bo młody jak się urodził to miał 59 cm więc nawet te na 62 to były na chwilę i tak się zastanawiam czy dla drugiego dziecka coś kupić na 56 czy sobie odpuścić? Co myślicie?

Wiecie dziewczyny bardzije przeszkadza mi to, ze oni pieniadze odkladaja bo w przyszlym roku chca zmieniac dach w domu, a to nie sa male koszta i tu wyskakuja z wozkiem :/

Kornelcia ja tez mam moze jakies 2-3 rzeczy na 56 i wiecej nie bede kupowac kupuje od 62 wzwyz, bo po co mi ciuszki ktore zaloze raz albo wogole?

Myślałam że mnie ominie i tym razem bo w pierwszej ciąży nie miałam żadnej siary dopiero po porodzie zaczęło mi coś tam lecieć a tu dziś nacisnęłam sobie delikatnie sutka i zamiast przeźroczystej siary leci białe mleko...

Kornelcia poczekaj może jeszcze trochę tak do września jak będziesz miec usg to powie ci lekarz czy duze dziecko czy nie i wtedy zawsze dokupisz parę ubranek mniejszych. Moja mama sie pośpieszyła i kupiła mi ubranka na 56 a synus był duży i ubrałam mu je raptem przez 2 tyg.

moja urodzila sie 52cm i miala 2400g wiec 56 były na nia za wielkie, teraz mam 56 bo synek raczej z tych malych tez bedzie

Ostatnia edycja:
ja już od jakiegoś czasu mam delikatnie pobudzona laktacje. to dobry znak bo w pierwszej ciąży nie miałam a potem pokarm zanikl po miesiącu... Staram sie masować I pobudzać bo pamiętam przejścia z L.

reklama
Paulka haha dobre ;))

Ja mialam malo ubranek na 56. Fakt, ze dziecko przewaznie w nich pochodzi 2-3 tygodnie, ale i tak warto miec troche, bo bez sensu jak dziecko sie topi w tych ubraniach. Teraz dokupilam 2 pajacyki na 56, bo pamietam, ze na samym poczatku brakowala mi troche takich malych rozmiarow. Moj synek urodzil sie z waga 3,5 kg.

Do góry