reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Ja mam kilka pajacykow na 56 i kilka body i polspiochow, myślę że więcej nie potrzebne, a jak zabraknie to się dokupi :-) najwięcej mam na 62 tyle tego podostawalam, no i trochę też kupiłam że chyba wszystkiego nawet jej nie założę :p

Co do siary u mnie, nie mam na razie choć że zdaje mi się że jakieś mini białe kropeczki porobily mi się wokół skutków... Ale nic mi nie cieknie, nawet jak nacisne. Mam nadzieję że będę miała pokarm :-)

reklama
Myślałam że mnie ominie i tym razem bo w pierwszej ciąży nie miałam żadnej siary dopiero po porodzie zaczęło mi coś tam lecieć a tu dziś nacisnęłam sobie delikatnie sutka i zamiast przeźroczystej siary leci białe mleko...

Kornelcia poczekaj może jeszcze trochę tak do września jak będziesz miec usg to powie ci lekarz czy duze dziecko czy nie i wtedy zawsze dokupisz parę ubranek mniejszych. Moja mama sie pośpieszyła i kupiła mi ubranka na 56 a synus był duży i ubrałam mu je raptem przez 2 tyg.

Ja nic nie mam, ani nawet przezroczystego, ale może dlatego że nie naciskam sutków... Sądziłam, że jeśli leci to samo z siebie... :szok:

Jeśli chodzi o ubranka to ja mam sporo na 56. Nie spodziewam się dużego dziecka, lekarz powiedział, że też raczej na wielkoluda nie stawia, a nie wyobrażam sobie dziecka w za wielkich ciuchach jak sierotka. :tak:

dreamgirl dzięki za zainteresowanie moją osobą, myślałam, że nikt mnie już tutaj nie pamięta - kiedyś sprawdzałam listę październikowych mam nie znalazłam tam siebie więc odpuściłam, na chwilę obecną jestem bardzo zapracowana i nie mam kiedy się udzielać, ale się postaram PROMISE. Cały czas rosnę :p brzuch już mi trochę przeszkadza, nasz łobuziak szaleje w brzuchu :), takie pytanie odnośnie naszej październikowej grupy czy myślałyście może o założeniu grupy na FB?, BB strasznie czasem muli z tego względu rzadko też tutaj zaglądam ... pozdrawiam wszystkie brzuchatki

A ja mam sporo na rozmiar 56. Trochę więcej na 62. A na 68 to tylko śpiworek co dostałam. Te większe ciuszki później dokupię bo nawet w sklepach nie ma takich cieplejszych jeszcze.

Blair WoW jak kieca zarąbiasta !!!!!\

Dreamgirl Świetnie że idziecie już do domu :)

Paulka kolejna mleczna mamcia ;)

Jeśli chodzi o ubranka to ja kupuje na 56 i 62 ale co mam a czego nie to nie mam pojęcia ,musze ogarnąć temat,ale mi się nie chce bleeee

My od 8.20 do 11 w szkole na apelach :) a później jeździliśmy za rowerem za czerwony pasek,kupiliśmy jutro będziemy się chwalić bo odbierze mąż wracając z pracy

Dziewczyny jeszcze nigdy nie byłam tak DUMNA jak dziś !!!

Załączniki

• 10286981_740920262683533_7243448667291403421_o.jpg
    10286981_740920262683533_7243448667291403421_o.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 65
  • 11062861_740920266016866_6937536716101903257_o.jpg
    11062861_740920266016866_6937536716101903257_o.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 58
  • 11537620_740920269350199_7125061448948052798_o.jpg
    11537620_740920269350199_7125061448948052798_o.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 67
Ja tam uważam, że ubranek na 56 trzeba mieć chociaż ze trzy komplety, bo np mój synek urodził się 57 tyle ze dosyć chudy i troszkę nosił te małe, a w 62 to się topil, może też sporo zależy od rozmiarokwki bo niektóre 56 są maciupke

fajnie że rozpieszczasz dziewczynki za sukcesy w nauce :p Ja tam nic nie dostawałam za paski :p ale ja ogólnie nie miałam problemu z byciem rozpieszczaną :p

A co do ubranek to ja mam kilka 56,reszta na 62 i na 68.Te najmniejsze ubranka kupowałam w ciuchlandzie,więc za grosze,jak ubierze je tylko raz to nie będzie aż tak szkoda:)

reklama
dreamgirl dzięki za zainteresowanie moją osobą, myślałam, że nikt mnie już tutaj nie pamięta - kiedyś sprawdzałam listę październikowych mam nie znalazłam tam siebie więc odpuściłam, na chwilę obecną jestem bardzo zapracowana i nie mam kiedy się udzielać, ale się postaram PROMISE. Cały czas rosnę :p brzuch już mi trochę przeszkadza, nasz łobuziak szaleje w brzuchu :), takie pytanie odnośnie naszej październikowej grupy czy myślałyście może o założeniu grupy na FB?, BB strasznie czasem muli z tego względu rzadko też tutaj zaglądam ... pozdrawiam wszystkie brzuchatki
:)

My od 8.20 do 11 w szkole na apelach :) a później jeździliśmy za rowerem za czerwony pasek,kupiliśmy jutro będziemy się chwalić bo odbierze mąż wracając z pracy
Dziewczyny jeszcze nigdy nie byłam tak DUMNA jak dziś !!!
Gratulacje!!!!

A ja już w domku od około 13, ale sprzątałam i w ogóle ;)
Także radość i spokój i mam nadzieję,że dzisiaj się wyśpię... Pessar jest okropny. W sensie, że trzeba zakładać tabletki dowcipne i czuć ten krążek pod palcami, bardzo blisko... fuj no.

Do góry