reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hejka,

dzieki dziewczyny za wszelkie porady co do leczenia :))) niestety za mlekiem nie przepadam, wiec mleko z miodem u mnie odpada, syrop z cebuli jak mi kiedys maz zrobil jak wypilam lyzeczke to o malo co nie zwrocilam tego i wiem, ze nie dalabym rady tego przelknac, ale wiem, ze jest skuteczne, moj maz zawsze sie tym leczy. Ostatecznie robilam inhalacje z soli fizjologicznej, bralam issle i tantum verde, no i herbatki z miodem , cytruna i imbirem. W sumie dzisiaj nie jest najgorzej, imam nadzieje, ze juz bedzie tylko lepiej. Jak sie pogorszy zaopatrze sie w ten Prenatal Grip.

Szczesliwa to dobrze, ze wszystko jest ok, odpoczywaj ile sie da :)

Dodonka ja tez uzywam olejku Babydream, zazwyczaj po wieczornej kapieli. Jak dla mnie to jest to super produkt. Jest tani, ma bardzo dobry skład i ładnie pachnie, normalnie same plusy :)

Blair nie zmieniasz w koncu lekarza? Bo wczesniej cos wspominalas, ze zmienisz na jakiegos na miejscu.

Miłego dnia :))

reklama
Witam sie dziewczynki, ja własnie wcinam śniadanko, a pobudka o 5 i nie ma kiedy zjesc

Blair super, ze wizyta udana, ja sie mojej nie moge doczekac, bo bede miala usg, ja tez 2.07 zaczynam 7 msc, ale zleciało szok poprostu, a kiecka śliczna :)

Akatsuki rozumiem Cie doskonale, a teraz jak moj babel zaczal chodzic to musze miec oczy w d... za przeproszeniem, wczesniej sie troche sa pobawil, a teraz zostaw go tylko na chwile to juz jest na schodach i dzisiaj chcialam tylko herbate wstawic i koniec warga rozcięta, ale tak ogolnie to ciesze sie ze chodzi, bo wole za nim latac niz nosic po rękach, a na dodatek tyle w domu do zrobienia, na szczescie moj mężuś bedzie mial teraz 3 dni wolnego ufff... maly zasnal to musze szybko leciec prasowac, sprzatac, gotowac, a ak wstanie to zaraz na dwor, bo w domu mu głupoty do głowy przychodzą

szczesliwa ojej dobrze, ze wszytsko ok, a mowili od czego to moglo byc? mi sie nie zdarzylo nic takiego w poprzedniej ciazy, ani teraz i nie wiem jakbym zareagowala

so_happy ja rozumiem, ze sa rozne przypadki i sa wlasnie tacy kombinatorzy, ja im sie nie dziwie ze biora te dofinansowania, ale po co żerują jeszcze na opiece :/ przykladowo w szkolach wyplacaja dwa razy w roku taka jakby wyprawke no i jakby ci co maja kase nie zlozyli tych wnioskow, to tamci mieli by wiecej, a tak to wychodzi im po 60 zł, toć to smieszne pieniądze, ale niestety tak to juz jest wszedzie

Wpadam na chwilę, jutro doczytam. Byłam w szpitalu, bo zobaczyłam różowy śluz przy podcieraniu. Na szczęście wszystko dobrze. Mam się oszczędzać i jutro nie iść do pracy. Maz juz mnie zrabal :-/ jutro będę miala czas to doczytam was. Miłej nocki
Ojoj.... Dobrze że poszłas.

Ja miałam USG i jest ok. Czekam na wypis i do domku!!!!!

Super dream :) nie ma to jak domek.

Cos nie mogę ostatnio spac i dzisiaj juz od 5 oczy jak pięć zlotych. Za dużo ostatnio spraw obowiazkow, przezywam wszystko i pozniej nie moge spać i rozbita chodzę. Może po południu uda się zdrzemnac. A zaraz uciekam na posiedzenie u dentysty ale to juz ostatni raz i będzie pieknie :) później moze jeszcze jakies zakupy - narobilyscie mi ochoty tymi obnizkami w Smyku ;)

milego dnia dziewczyny

Dream supe ze wkoncu do domu :)

Ja dzisiaj jakas niedospana jestem :/ czuje sie jakbym przez tydzien nie spala

Wczoraj wieczorem rodzice oznajmili mi, ze wozek ktory zamowilam oni nam zaplacili i ze to bedzie pezent od nich dla nas o_O normalnie myslalam, ze ich udusze bo wiem, ze im sie nie przelewa z pieniedzmi, a ten wozek do mega tanich nie nalezal teraz mi glupio jak cholera a nie dadza sobie przetlumaczyc, ze nie chcemy tak drogiego prezentu od nich

Wirginia z rodzicami tak juz jest jak sie upra to nic nie przetlumaczysz. Musisz odpuścić i dac dziadkom nacieszyć się dzieciakiem i radością obkupoeania go ;)

wirginia gratulacje! zdolna jesteś :tak: rodzice pewnie też chcą dać coś do siebie dla wnuka. Może udało im się nazbierać i zrobili Ci niespodziankę.

blair bardzo ładna sukienka

dolga możliwe, że się gdzieś otarłam, np. podczas seksu. Takie coś się ponoć zdarza. Wizytę mam w poniedziałek, jak coś będzie niepokoić to mamy dzwonić. Możliwe, że wyślą mnie do lekarza do stolicy, jak coś będzie nie tak. U mnie ten problem, że tylko kontakt mam z położną (na szczęście znów jest ta u której byłam ostatnio)

dream dobrze, że wszystko ok i Cię wypuszczają

Dzisiaj mam nadzieję, że przyjdzie paczka z ciuchami dla maluszka, którą mama wysłała. Muszę przejrzeć co mam i pomyśleć co jeszcze potrzebuję, choć mama twierdzi, że nic. Kupić i tak coś muszę, córka cały czas mówi, że ona będzie wybierać rzeczy dla siostrzyczki, więc nie odmówię jej tej przyjemności ;-)

reklama
Do góry