reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

hej :)

kurde wymaściłam na apce bb posta i znowu mnie wylogowało, wrrr

Po wizycie ok, ale szyjka badana tylko na samolocie, Niunia się odkręciła pleckami i pupą i nie dało sie tętna zmierzyć :p Ja jestem +4kg.

Odebrałam obrączki, są niesamowite! Złoto palladowe jest ciemne wpadające w grafit, wyglądają bosko i już się nie mogę doczekać jak G mi ją założy :D

Dziewczyny ja też się cieszę bardzo ze i ja i łoś wyszliśmy bez szwanku z tego spotkania, bo mój samochód obawiam się że nie byłby wystarczająco wytrzymały żeby nas ochronić...

Colly spróbuj może wziąć inny magnez, może ten jest słabo przyswajalny?

Akatsuki trolo lo lo :p

Dreamgirl jak tam u Ciebie?

Malinka teraz Mamuśka przyjmuj na klatę kopniaki :p
proszę to kiecka :) z Taranko
taranko1.jpgtaranko.jpg

Julisia ja jeżdżę normalnie, nic nie przestawiłam, jedynie jeżdżę z adapterem do pasów

Dolga tak od 28tyg jest 7 miesiąc, ja zaczynam 2.07 :D

Dbdg ja jak na razie potraciłam psa, o mamo to jak Ty z sarną auto do kasacji to wolę nie myśleć co byłoby z łosiem... brr

Szczęsliwa zdrówka! Twoja Mała to mega urocza jest!

Sysia no to piękna szyjka! Podobno trzeb robić usg szyjki na pustym pęcherzu, bo pełny pęcherz może wydłużyć szyjkę.

Kasik spróbuj popłukać gardło dentoseptem

Dodonka dziwne że Ci mierzyli na połówkowym fałd karku, bo mierzy się go do 14tc, każdy lekarz mi to mówił, na połówkowym sprawdza się budowę serduszka, położenie narządów, a nie fałd, z tego co mi wiadomo...

Wirginia gratulacje zdanego egzaminu! :p

Załączniki

• taranko1.jpg
    taranko1.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 122
  • taranko.jpg
    taranko.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Caly post mi wcielo :(

Stysia to fajnie z szyjka teraz tylko szalec na wakacjach ale ostrożnie ;)

Ela gratuluje rocznicy i kolejnych wielu szczesliwych zycze!

Kornelcia dzieci pomimo radosci z rodzenstwa tez miewaja swoje watpliwosc. Moja mlodsza ostatnio stwierdzila ze jak braciszek sie urodzi to będziemy musieli oddac jedno dziwcko innym rodzicom co maja jedno dziecko bo my będziemy mieli za dużo :/ jak ona sobie to wymyslila to nie mamy pojęcia ale widac ze pomimo calej radosci jakieś inne oztwrki sa.

Kasik jedt sporo tabletek do ssania typowo dla kobiet w ciazy a z domowych sposobów to nieśmiertelne mleko z czosnkiem i miodem. Zdrowka

Blair do 14 tygodnia mierzy się przezierność karkową (NT) a na połówkowym fałd karkowy (NF) ale nie wszyscy lekarze mierzą. Ja miałam mierzone ze wzgl na to, że mam ciążę po IVF i przez to, że sama mam wadę serca. Moja dr traktuje mnie w sposób "szczególny" ;)
Ps. Piękna kiecka :D

o matko... ciezarna to sobie odpocznie... właśnie usiadłam po raz pierwszy dziś, młoda odcholowana do pokoju, do końca nam dawała po garach... próbuje jeszcze ogarnąć moja siostre ale ona to już na tyle ciężki przypadek ze chyba nie ma co ogarniać ... jak mąż się wykapie to musimy nadrobić ogłoszenia z dzisiaj bo nawet nie miałam czasu na strony powchodzić ...
zrób mi ktoś kolację :(

Wpadam na chwilę, jutro doczytam. Byłam w szpitalu, bo zobaczyłam różowy śluz przy podcieraniu. Na szczęście wszystko dobrze. Mam się oszczędzać i jutro nie iść do pracy. Maz juz mnie zrabal :-/ jutro będę miala czas to doczytam was. Miłej nocki

wirginia gratuluję zdania egzaminu:)

szczesliwa4 dobrze,że pojechałaś,przynajmniej się uspokoiłaś jak powiedzieli,że wszystko okej.odpoczywaj dużo:)

tA co najlepsze moja mama rozmawiała raz z facetem, który powiedział wprost że nie pracuję bo mu się nie chce i taki dostaje zapomogę z gminnego osrodka pomocy społecznej ok 500-600zł, na zime dodatek na opał albo opał mu przywożą, inna rodzina mieszkająca niedaleko dostaje na dzieci ubrania, wyprawki do szkoły, dzieci jeżdżą na kolonie a jak im brakuję to pójdzie sobie dorobic na czarno i żyja tacy lepiej niż nie jedna rodzina gdzie oboje rodziców pracuje uczciwie i gdzie tu jest sprawiedliwość...???

i wlasnie takim ludziom nie powinno sie pomagać, skorzysta na tym przede wszystkim patologia, choć nie powiem ja tez bo moja umowa zlecenie to marne grosze była, piszecie ze praca jest- w mojej miejscowości to tylko po znajomości, jeśli wogole, szukałam dlugo i nic.. dużo mlodych dziewczyn po szkole to pracuja doslownie za grosze, na umowe zlecenie, dla wielu pracodawców ja już jestem za stara i za bardzo wymagająca:no:

reklama
Do góry