reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Dream a ty z pessarem możesz chodzić i wszystko robić? Bo moja siostra leżała do końca ciąży.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

reklama
dream, siadaj na dupie babo i czytaj katalogi mebelków dziecięcych, a niech kochany pan partner zamiata po domu! Oszczędny to znaczy nie super hero! Z pessarem nie powinno się nosić nic, ani schylać albo rozciągać więc siadaj i nie gadaj - świat się nie zawali jak dasz na wstrzymanie przez 3 miesiące...

Ok, uwaga, właśnie zapłaciłam depozyt za mieszkanie ...

Dream jak się nie bedziesz słuchac to ci skopiemy tyłek!!! Mnie lekarz na początku ciąży przy odklejonej kosmówce i po dwóch poronieniach też zalecił oszczędny tryb życia czyli masz LEŻEĆ I PACHNIEĆ!!!!!! Leżałam cały czas i wstawałam jak musiałam a tak to nie wiem jak by to się mogło skończyć! Więc się słuchaj!!!

Akat super!!!!!!

Ok, uwaga, właśnie zapłaciłam depozyt za mieszkanie ...

Brawo :)

Dreamgirl uwazaj na siebie.

Moj mezulek poszedl z synkiem na plac zabaw, a ja sie chyba wezme za truskawki bo mam 4 kg i chce je zamrozic.

Jeszcze Wam pokaze mojego synka pod woda :)

P6132840.jpg

Załączniki

• P6132840.jpg
    P6132840.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 61
nie mówię jeszcze nic bo jak niektóre z was pamiętają już raz miałam zapłacone mieszkanie i mi zwrócili wszystko więc czekam jeszcze na potwierdzenia i dam znać ...

reklama
Do góry