malinka89
Fanka BB :)
Proszę o kciuki za dzisiejsze USG Dopiero po 18 co prawda, ale kciuki są potrzebne... wyniki mam znowu jakieś dziwne, zwłaszcza mocz - krwinki czerwone 2,8 (norma do 10), bakterie 397 (norma do 300) w tym w polu widzenia az 71 - dużo tego. Hematokryt 34%, hemoglobina 11,4a krwinki białe mam prawie 15... i wszystko na czerwono pozaznaczane... Pewnie dostanę furaginę na ten mocz już do końca ciąży. Ostatnio gin mi o tym wspominał, że średnie te wyniki i nie możemy sobie pozwolić, aby bakterie wędrowały i dotarły do szyjki macicy... Więc pewnie zwiększy mi się ilość przyjmowanych leków... ehhh
Dzień Taty dzisiaj - wszystkim Tatusiom buziaki od ich przyszłych pociech
No co Ty - chcesz pogadać? Swoją drogą psycholog świetna sprawa, ja mam wizytę w połowie lipca
Gratulacje kujonko
My zaczynamy kurs 23 lipca Napisz jak było u Ciebie, ciekawa jestem co tam gadają ciekawego
A ja Ci powiem, że dla mnie lepsza taka pogoda... za ciepło to nie jest dobrze. Ja i tak przy tych 16 stopniach siedzę z otwartym balkonem i mi dość ciepło jest
Wypisz wymaluj moja sytuacja sprzed tygodnia. Doskonale Cię rozumiem. Na dyżurze sprawdzają KTG gdy matka tego potrzebuje dopiero od 30 tygodnia ciąży. Więc na nas jeszcze ciut za wcześnie. Pozostaje wizyta u lekarza.
Aaaa koniecznie!!! Wrzucaj nagranie, bo jestem ciekawa jak to u Was wygląda. U mnie praktycznie nic nie widać, ale czuję i póki co się nie martwię
Hahaha, niech kopie - lepiej jak kopie niż jak jest cisza... trzymam kciuki za wyniki
To zależy tylko i wyłącznie od smoczka a nie od butelki
Super pomysł, ja zabieram małą i jadę do ex do pracy (jak trafimy, bo ostatnio zmienił pracę). Laurka jest i przytulas będzie no i niespodzianka sama w sobie. Ale drzewko świetny pomysł!!!!
Zdrówka Kornelcia Cebula, czosnek, miód... i będzie ok
Możesz dać jakiś link do takich nakładek? Bo ja źle wspominam karmienie córki, może te nakładki umilą te chwile...
Kciuki zaciśnięte!!!!! Czekam wieczorem na wieści
właśnie pamiętam jak pisałaś, że też nie czujesz a okazało się że bryka sobie... a ja wtedy na spokojnie jeszcze pisałam że też czasem moja jest mniej aktywna, ale kurcze nie aż tak jak teraz :/
Blair gratuluję! Super wynik!
Malinka ja to bym chyba nie wytrzymała i poszła sprawdzić.
Dream ja mam takie wyniki moczu non stop. I nikt mi niczego nie zaproponował. Lekarz powiedział, że to na pewno kwestia źle pobranej próbki do analizy.
xmamuska uważam, że to świetny pomysł!!
Akatsuki wszystkim takie zjazdy się zdarzają. Ja wczoraj cały dzień przeryczałam z powodu moich głupich decyzji biznesowych i problemów, które teraz z nich wynikają ale pod wieczór postanowiłam się wziąć w garść. Wiem, że to nie proste, nie powiem, żebym dzisiaj lepiej się czuła ale nie mam wyjścia, trzeba dalej żyć i zastanowić się co zrobić, żeby poprawić sytuację. Daj sobie czas, takie momenty są trudne ale na szczęście nie trwają wiecznie i pewnie u Ciebie tez tak będzie.
Dotarłam do lekarza (mojego ulubieńca na NFZ ;-) ) i w końcu pierwszy raz mnie zbadał i pobrał cytologię. Do tego dostałam skierowanie na glukozę. Powiedział mi, że cytryna do glukozy jak najbardziej wskazana. Szyjka zamknięta. Oczywiście cieszy mnie to ale od razu przypomniało mi się jak u Karo po badaniu odeszły wody. Mam nadzieję, że jedno z drugim nie miało nic wspólnego.
Tylko, że nie mam gdzie iść sprawdzić... IP od razu skieruje na oddział... Może przejże jeszcze czy gdzieś indziej jest jakiś dyżur położniczy i jak coś wieczorem może podjedziemy jak się mój leniwiec nie ruszy
dzięki dziewczyny za miłe słowa ale nie mam ochoty nawet z sypialni wychodzić a co dopiero iść do miasta samej. zresztą co zrobie? gdzie pójdę? znajomi pracują a weekendy spędzają z rodziną. Nie chce wydawać kasy bo każdy grosz się liczy poza tym wiecej dziadostwa mi w szafie nie trzeba a na piwo też nie pójdę. więc chyba dziś przeleze dzień w łóżku. zresztą od kilku godzin siedzę sama na piętrze a mój nawet uwagi nie zwrócił że mnie nie ma więc widać tak jest ok ...
To wracaj do łóżka, odpal grę i relaksuj się
Xmamuska świetny pomysł