Dzieki Dziewczyny, najbardziej sie ciesze ze rok zaliczony i teraz spokojnie sprawy zawodowe moge zostawic na "po macierzynskim"
Xmamuska Ty i depresja? no way! tak pozytywnie zakrecone osoby nie maja depresji
Kasik my mamy klasyke, biale zloto palladowe, 6mm, plaskie z fazowaniem i polsoczewka od srodka. Oboje lubimy klasyke, po ciazy na koscielny mam zamiar osadzic sobie brylant. Znajoma u ktorej kupowalismy doradzila zeby teraz nie osadzac, bo roznie z palcami moze byc po ciazy, ale jeszcze sie zastanowie, bo chcialabym nosic pierscionek z obraczka, a sam pierscionek jest dosyc pokazny i ma duzo brylantow, wiec zeby nie przesadzic ;p
Malinka moze Mala sie odwrocila i dlatego ja slabo czujesz, a proboealas jesc slodkie? kiedy masz kolejna wizyte u gina?
Mi Tesc mowil ze czasem nie pozwalaja wciskac cytryny ale zebym sie tym nie przejmowala i wcisnela bi nie ma to wplywu na wynik badania. Ja bym im poszla pewnie awanture zrobila ;p
Ela gratulacje dla Przyjaciolki, pokazny Synek
Zuzia znowu dyskoteke urzadza w brzyszku
nagralam krotku filmik, jak sie uda to wrzuce w odpowiednim watku
czas wstawac, zjesc sniadanie i sie ogarniac.
ostatnio w douglasie dostalam probki serum do twarzy, cudowne, spojrzalam na cene... 200zl najtaniej za 30ml. Masakra, ale pomyslalam ze kupie serum ktore ma dobre opinie i jest tansze, na moja kieszen i sumienie