Witam Laski
Tyle piszecie o laktatorach, a ja laik jestem... Pierwsza Dzidzia i nie wiem czy mi się przyda ten laktator, jak myślicie?
Pogoda jest beznadziejna od 3 dni, a dziś jeszcze zaprosiliśmy Tatę do knajpki na obiad z okazji Dnia Ojca, więc będzie trzeba wyjść na tę zimnicę
Informuję również, że "król ZUS" w łaskawości swojej odblokował mój zasiłek i dostałam pieniążki.
Blair- gratulacje! nieźle musisz się namęczyć na taką średnią, brawo!
Xmamuska-super pomysł z tym drzewkiem, zastanawiam się czy nie kupić mojemu mężowi czegoś w doniczce na balkon, hehe... 3mam kciuki za dentystę!
Dream &&& za wizytę
Akatsuki- ten humor to pewnie przez to mieszkanie... odpuść sobie, jest jeszcze trochę czasu i może traficie na prawdziwą perełkę... te hormony atakują nie tylko Ciebie, też potrafię jak Doris wyć do księżyca nie mając ku temu szczególnego powodu
Colly- możliwe, że tak jest... co prawda ja jestem dopiero w 22tc, ale wydaje mi się, że Mała też ma dni lenia. A ja przecież tak bardzo czekam!
Idę się ogarnąć... Co ja dziś na siebie włożę??? W żadne dżinsiory nie wchodzę, z bluzkami też coraz gorzej
WTF
Miłego dnia