reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Xmamuska tez właśnie pomyslalam o drzewku w doniczce, ja np widziałam fajne w obi takie do pomieszczeń

Dream kciukasy&&&

Jak czytam was z tel to pozniej mam problem z odpisywałem, bo niewiele co pamiętam

Zaraz do mnie przyjedzie położna

A co do nakładek to ja kupiłam sobie na wszelki wypadek, a jednak wcale ich nie użyłam, bo mały ekstra ssał, ale myślę że warto kupić, bo są niedrogie, a jak coś w szpitalu Wyjdzie ze dziecko nie będzie mogło złapać to będą na.miejscu

Kitek ja bym chyba laktatora nie kupowała, mi się dostało od siostry, ale może poczekaj później jak xi będzie potrzebny to zakupisz, ale może wy macie inne zdanie, a z zusem super ze juz pieniążki płacą :)

Co do ruchów to ja już mam 26 tydz i od jakiegoś tygodnia mój maluch dopiero rozpoczął wojaże po brzuszku takie.mocniejsze :)

reklama
Malinka to ja bym chyba pojechała na IP na wszelki wypadek dla spokojności, Mała pewnie inaczej się odkręciła, ale Ty będziesz spokojniejsza :)

Blair zjadłam i nadal nie czuje, tzn raz miałam wrażenie że mi coś puknelo w pęcherz ale inaczej niż zawsze więc nie wiem czy to ona... :-/ martwię się, mój też co dzwoni to pyta czy leniwiec kopnął i ciągle nic :-/ a jutrzejsza wizyta bez usg.. Ciągle rozważam żeby gdzieś indziej na IP pojechać ale zobaczymy jeszcze do wieczora

Jak już się zaobraczkujesz zrób zdjęcie jak się komponuje obrączka z pierscionkiem :-)

ja bym nie panikowala. Jak przez 24 h nie będziesz czuła aktywności albo jak będziesz miała dodatkowe objawy (nudności ból głowy lub brzucha itp) to wtedy IP. czasem dziecko obraca sie w taki sposób że nie czuć ruchów ;) to wszystko

Mam nadzieję ze wszystkie leniuszki wezmą się do roboty i trochę z kopią mamusie ;)

Ja dzisiaj również u dentysty byłam. Ostatnio stalym buwalcem jestem ale jeszcze tylko w piątek i koniec będę mieć piekny zdrowy uśmiech.

ja bym nie panikowala. Jak przez 24 h nie będziesz czuła aktywności albo jak będziesz miała dodatkowe objawy (nudności ból głowy lub brzucha itp) to wtedy IP. czasem dziecko obraca sie w taki sposób że nie czuć ruchów ;) to wszystko

Tylko że ostatnio czułam wczoraj ok 6 rano.. No ale zobaczymy, nie panikuje jeszcze :-)

reklama
No na moją na razie nic słodkiego nie podzialalo, ale zjadłam obiad, położyłam się i coś zaczęła się wiercic i nawet lekko kopać :-D leniwiec jeden uhh tyle czasu...

No widzisz :-)

Dzieki dziewczyny za rady co do laktatora, chyba kupie butelki Tommee Tippee :tak:Ktos pytal czy laktator jest potrzebny - to moja pierwsza dzidzia wiec nie mam doswiadczenia ale chce aby Dawid mogl karmic mala bo to przeciez przyjemnosc a poza tym czasem chcialabym sie napic wina ;-)

.

Do góry