Mrowkaa
Fanka BB :)
kitek - a ten sinupret w ciąży zażywa się normalnie tak jak ulotka podaje dawkowanie dla dorosłych? Czy jakoś inaczej brałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie Mam nadzieję, że u mnie też tak gładko pójdzie Dzisiaj powinnam dostać skierowanie na tę glukozę to w przyszłym tygodniu się wybiorę.Ja wlasnie wrocilam z glukozy i szczerze wszyscy mowia jakie to straszne a przezylam fakt slodkie to dziadostwo jak diabli ale jak babka dolala moi cytryny dosc duza ilosc to dalo rade tylko troche zle mi igle za pierwszym razem wbila bo strasznie mnie teraz boli, i zobila mi 3 siniaki
Fiu fiu! Super! Ja nie widzę jeszcze ruchów na leżąco. A słuchaj - skąd ta położna do Ciebie przychodzi? Z przychodni?Była położna serduszko wali jak dzwon 140 uderzeń na min, a ruchy już od wczoraj czuje powyżej pępka,bynajmniej od wczoraj to zaobserwowałam na leżąco
Fiu fiu! Super! Ja nie widzę jeszcze ruchów na leżąco. A słuchaj - skąd ta położna do Ciebie przychodzi? Z przychodni?
No kumam, ale skąd ona jest? Z Twojej przychodni? Ze szpitala? Czy ona dojeżdża? A co jeśli wybrałabyś kogos kto daleko mieszka? Też musi dojechać? Jak to wyglada? Ja nie miałam wcześniej położnej, a to chyba fajna sprawaDreamgirl położną wybrałam sobie sama,zdobyłam nr tel,zadzwoniłam i się umówiłam,na 1 wizycie podpisałam papiery i tyle przychodzi raz w tyg fakt że troszkę to męczące że tak co tydzień przychodzi ale zawsze jakieś pytania mam po mimo że to moja 3 ciąża
No kumam, ale skąd ona jest? Z Twojej przychodni? Ze szpitala? Czy ona dojeżdża? A co jeśli wybrałabyś kogos kto daleko mieszka? Też musi dojechać? Jak to wyglada? Ja nie miałam wcześniej położnej, a to chyba fajna sprawa