reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Szczęśliwa, w Wawie jest tego dużo... my w LessMess wynajeliśmy. Mamy masę rzeczy bo jeszcze mi zostało po likwidacji mieszkania po mamie. Także nasza piwnica była absolutnie full. A przecież ciągle dochodzą nowe rzeczy typu rowerki Hani (dostała teraz dwa (!) i oba są na Nią za duże).
Doris, ja moją panią Marię kocham :) jest już jak członek rodziny.

reklama
annietess my mamy w domu 100 m piwnic użytkowych i okazało się ze jednak za mało
M kupił balszak chyba 40 m ma i teraz jest akurat,
ale tak jak piszesz, ciagle cos dochodzi, rowerki, sanki, narty, kosiarki, baseny

dbg zgadzam sie z dziewczynami, łóżeczko jest mniej ważne, najwazniejszy jest materac

Witajcie dziewczyny =)
Ja dzisiaj cały dzień poza domem pogoda taka akurat bo tylko 24 stopnie =) teraz położyłam się na chwilę do łóżka =)
Moja teściowa znowu kupiła małemu ciuszki =) jutro wrzucę wam ich zdjęcia =)
A moja dzidzia dzisiaj trochę mniej aktywna ale od czasu do czasu czuję jak delikatnie stuknie =)

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, niedawno się zarejestrowałam, mam termin na 16 października :) Mogę się do was przyłączyć?
Wczoraj byłam na USG połówkowym z moim narzeczonym :)
Dowiedzielismy się, że będziemy mieć córeczkę. Jestem w 21 tygodniu ciąży, mała waży 403 gramy :-D
Mówił, że jest wszystko ok i mała rozwija się prawidłowo. Poczytałam was kilka stron wstecz, pisałyście ile kilogramów wam przyszło.. ja startowałam z 61 kg a teraz już ważę 68... a brzuch mam tak widoczny i duży że nie idzie nie zauważyć ciąży już :) Piersi też mi urosły.
Któraś z was pisała też czy czasami maluszek się układa jakby bardziej po jednej stronie.
Ja mam cały czas bardziej zaokrąglony brzuszek z lewej strony, a z prawej jets ta jakby ścięty.. śmiesznie to wygląda :)
Trochę może nie powinnam tego mówić, ale po .. osiągnięciu orgazmu mam chyba skurcze (nie są bolesne) i wtedy po tej lewej stronie widać to tak jakby ktoś mi tam piłkę tenisową wsadził :)
Pozdrawiam, dodam niedługo jakieś zdjątka mego brzuszka i mojej kruszynki .. :)

hej laski, smaże placki ziemniaczane wiec mam czas pisać bo na 45 min jestem przywiązana do kuchenki :D U nas dzień też bardzo ładny więc byliśmy na górsko-wiejskiej wycieczce, ale plecy odmówiły posłuszeństwa więc już w domu. Wrzucę wam zaraz foty na zamknięty ;)
kurde dzwoniłam do agencji gdzie byliśmy oglądać wczoraj ale nie pracuja w weekendy więc muszę czekać do poniedziałku żeby złożyć ofertę. Poza tym tradycyjnie mam szycia a szycia ale nie narzekam bo I kasa wpada I ja staje się coraz lepsza w tym co robię ;) no I ciekawe imiona poznaje. Dziś szyje dla rodzeństwa: Kierana I Eliany ;))

cześć spinka. Gratuluję córeczki I orgazmow. U mnie tego drugiego od wieków nie było :D seks to w ogóle jak na kartki hahaha

Młode narzeczeństwo, szczerze mówiąc mała była kinder niespodzianką :D nawet nie było u nas tematu dzieci nigdy, ale widać życie się układa różnie przeróżnie :D To i na seks mały jeszcze siły :D
Trochę się obawiam, że chłopu mojemu po porodzie gdy nie będzie czasu pewnie prawie na to, będzie za bardzo tego brakowac lub coś.. czas pokaże.

hejka lasencję :)
Czytam was regularnie wiem co u was :) ale czasu na pisanie mało ale jak zawsze obiecuję poprawę :)
U nas cudna pogoda 30 stopni wybyliśmy na wieś i pełen relaks od rana w ogrodzie, żar z nieba opalona juz jestem jak po tropikach :tak: az nie chce sie jutro wracać do miasta ale cóż jeszcze trzy tygodnie szkoły i wakacje i przenosimy sie tutaj na całe lato. szkoda mi tylko mojego M co biedny rowerem musi do pracy zasuwać 15 km :eek: ale jak se chłop prawka nie zrobił to takie sa skutki :)

akatsuki smaka zrobilas plackami :), super że masz coraz wiecej szycia :) widziałam na fb piekne prace

spinka witaj :)

Wirginia ja rucvhów jeszcze nie czuje wcale, a to moja 3 ciaża wiec podobno juz dawno powinnam poczuc ale może to przez tłuszczyk na moim brzuchu

Annietaas tez bym taka Pania chciała :)

kate tez mam problem z za mała piwnicą :/ całe szczeście teraz mamy na wsi dodatkowo strych i garaż do którego samochód nie mieści się więc zostal przerobiony na składzik :) nawet z dobudowanym dodatkowym strychem żeby wykorzystac powierzchnię

dreamgirl dobrze że mi przypomniasłas tez muszę zabrac się za zdjęcia mam ich tysiece i trzeba po mału je wywołać a najwazniejsze ogarnąć w komputerze

Doris przemyj sobie twarz rozpuszczonym wapnem :tak::tak::tak: mi kiedys pomogło

reklama
Doris przemyj sobie twarz rozpuszczonym wapnem :tak::tak::tak: mi kiedys pomogło

Dzięki, na pewno spróbuję! Nie wpadłabym na taki pomysł. Póki co piję wodę, do której ciągle wciskam cytrynę. Może mnie to trochę oczyści. Pokazałabym Wam co mi się wylęgło ale nawet samą siebie przerażam :-/

Cześć spinka! Gratuluję zdrowej córeczki!
Zamknięty to wątek, na którym piszą dziewczyny, które są od początku na forum.

Do góry