reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

dreamgirl ja mam zdjęcia chyba z 2 lat do wywołania, musze sie wreszcie za to zabrać
A weź nic nie mów :D :D :D Ja w maju drukowałam zdjęcia z 2004 roku :D A lecę chronologicznie :D Także wiesz, ekhm... Ale ogarnięte mam. W sensie poprzebierane i w ogóle, wykadrowane itd itp. W kwietniu to męczyłam, chyba ze trzy tygodnie mi zeszło. Ale poukładałam i teraz staram się na bieżąco, ale właśnie od kwietnia nic nie tknęłam z nowych zdjęć a w aparacie już ponad 100. Pewnie jak przejrzę to zostanie 10 :D hahahah

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy kupujecie drogie łóżeczka, czy to w ogóle ma jakieś znaczenie czy ważny jest materac tylko? Nie znam się, a wszystko co mi się podoba cenowo zwala z nóg...
Wg mnie nie ma znaczenia łóżko, ma znaczenie tylko materac. :)

reklama
Dzien dobry ü mnie xmamuska wczoraj byl taki upal 35st a w sloncu to jeszcze wiecej do poludnia w domu przesiedzialam a potem u znajomych ale ledwo zywa bylam w tej ciazy upaly mi nie sluza wogole . A dzisusj pochmurno i 20st i to mi pasuje bo siedzimy sobie na placu zabaw :)

Dbdg ja mam lozeczko z firmy klups czy jakos Tak nic szczegnego kazdy kupuje co mu sie podoba i na co go stac ja akurat uwazam ze lozko to lozko lepiej potem w to kolejne wieksze zainwestowac , ale to moje zdanie.

Witam
U mnie jeszcze przed śniadaniem bo dopiero oczy otwierany ;-) dzień zapowiada mi sie bardzo aktywnie wiec postanowiłam nawet sniadanie zjeść w luzku :-) mąż wlasnie cos tam szykuje.
Po południu szwagierka podrzuca mi 3 swoich dzieci wiec dzień pełen atrakcji. Dwoje starszych (11-8 lat) to spoko zajmą się trochę sobą ale mała ma 2,5 No to czeka mnie wyzwanie :-)
Życzę miłej soboty drogie panie :-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,

U nas słoneczko od samego rana... tak to ja mogę wstawać codziennie :) gorzej jak sięgnie 30st.... wtedy to już jest mniej fajnie, bo zipię, dycham, pocę się- jakaś masakra! Wczoraj byliśmy na weselu- kameralnym w ilości gości, z przepychem jeśli chodzi o miejsce :p co się rozumie przyszła Mama tylko pokosztowała specjałów, których i tak nie było za dużo,zatańczyła kilka kawałków (dziś czuję wszystkie mięśnie- jak po maratonie),jednak przy głośnej muzyce Groszek (-ka) zaczęło się buntować i zakończyło dla Mamy imprezę. To było pierwsze z 3 wesel w tym roku... (kolejne w sierpniu i wrześniu)- już widzę, że za długo na tych imprezach nie będziemy.

Sobota też będzie intensywna, a maleństwo nic nie daje dziś o sobie znać :/ Dziś wybieramy się na wieś do Teściowej, a potem na mecz siatkówki do Częstochowy. Ciekawe jak dziś będę się czuła.

GRATULUJEMY przyszłym MAMOM córeczek :)

Witam Was sobotnio przy śniadanku :)

Ja w końcu ostatnio mam co robić i nie dobija mnie nuda !! huraaa

Szczęśliwa i Normatywna GRATULUJE córeczek :D Superr a jest jeszcze ktoś kto nie zna płci fasolka ??

Ja nie znam :( W czwartek mam wizytę u mojego gina,a w przyszły poniedziałek (15.06.) mam prenatalne, więc mam szanse się wywiedzieć, o ile moja Wiercipiętka będzie łaskawa się ujawnić :D

Dzień dobry.
Cudowna pogoda się zapowiada. Na plażę się chyba wybiorę, tylko muszę krem z filtrem kupić, bo mnie koleżanka nastraszyła plamami...

Wiecie co, ja śpię normalnie i nawet tak trochę na brzuchu i na każdym boku, plecach i póki co jest mi wygodnie... :)

Weszłam sobie właśnie na stronę nexta- jakie cudeńka dla dziewczynek... <3 Mam nadzieję, że już mi się nie zmieni opcja. :)

Zakochałam się w tym łóżeczki: http://babyluxury.pl/userdata/gfx/4962b8ce2b6c0007df8f9438fb3dbebd.jpg, ale w cenie już nie (ok. 2000 zł)... ;/

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy kupujecie drogie łóżeczka, czy to w ogóle ma jakieś znaczenie czy ważny jest materac tylko? Nie znam się, a wszystko co mi się podoba cenowo zwala z nóg...

Dbdg, nie masz pojęcia ile mam obiektów wymarzonych dla mojej Dzidzi... można zwariować ile to wszystko kosztuje. Tym czasem łóżeczko weźmiemy od znajomych, oni też polecili nam materac kokosowo - gryczany.
Dzień dobry :-)
My jestesmy jeszcze przed śniadaniem, niedawno wstaliśmy. Wczoraj byliśmy u znajomych na grillu i bardzo późno wróciliśmy.

Dzisiaj znowu zapowiada się piękny dzień ale ja dzisiaj muszę najpierw ogarnąć mieszkanie.

Od trzech dni dopadło mnie jakieś uczulenie i jestem cała "wysypana" od klatki piersiowej po czoło. Wygląda to jak przy atopowym zapaleniu. Nie wiem czego się najadłam ale piję wapno i nic nie pomaga :-(

Miłej soboty wszystkim! :-)

Doris spróbuj soku z cytryny... mnie czasem na wysypki pomaga witamina C.

UDANEJ SOBOTY MAMUSIE :)

Hej!

U nas dzisiaj też słoneczko świeci, ale upałów nie ma. Mam tylko nadzieję, że pogoda się nie pogorszy.
Dziś rano obudziła mnie córka buziakiem, a mąż przyniósł śniadanie do łóżka. Żyć nie umierać :tak:

Dzień dobry :)
U nas też piękna pogoda. Chyba do ZOO skoczymy bo Hania lubi.
Na razie ja się relaksuję z kawą, Hania ogląda bajkę, a "nasza" pani Maria sprząta :) to jest cudowne, że ja nie muszę ;) najbiedniejszych jest mój M. bo dziś wywozi cześć naszych rzeczy do magazynu, który wynajelismy bo już się nie mieścimy w naszym mieszkanku ;) fajna opcja! Wynajmujesz powierzchnię w magazynie i masz święty spokój :D

Miłej soboty :)

Oto foto niciarki :)
DSC_0388nici.jpgDSC_0389nici.jpgDSC_0390nici.jpg

Załączniki

• DSC_0388nici.jpg
    DSC_0388nici.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0389nici.jpg
    DSC_0389nici.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0390nici.jpg
    DSC_0390nici.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 83
Dzień dobry :)
U nas też piękna pogoda. Chyba do ZOO skoczymy bo Hania lubi.
Na razie ja się relaksuję z kawą, Hania ogląda bajkę, a "nasza" pani Maria sprząta :) to jest cudowne, że ja nie muszę ;) najbiedniejszych jest mój M. bo dziś wywozi cześć naszych rzeczy do magazynu, który wynajelismy bo już się nie mieścimy w naszym mieszkanku ;) fajna opcja! Wynajmujesz powierzchnię w magazynie i masz święty spokój :D

Miłej soboty :)

Też myślałam, o wynajęciu takiej graciarni, ale nic takiego nie znalazłam. Obawiam się, że jakbym takie coś miała, to wszystko bym tam powynosiła i tam też by miejsca brakło ;-) teraz chociaż wyrzucam jak czegoś nie potrzebuję. Gorzej jak potrzebuję, a nie mam gdzie położyć :-D

Ale porządek :-) nie chciałabyś widzieć moich sprzętów do pieczenia :-D

reklama
Kitek nie miałam pojęcia, że wit. C może pomóc ale chętnie spróbuję bo nie dość, że wyglądam jak nastolatka z twarzą, szyją i dekoltem w wypryskach to jeszcze piecze mnie cała twarz i boli głowa.
W dodatku nie wiem co mnie tak uczuliło :-(

Annie miałam przez jakiś czas taką panią "Marię". Rewelacja! :-)

Do góry