reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

dreamgirl ja mam zdjęcia chyba z 2 lat do wywołania, musze sie wreszcie za to zabrać
A weź nic nie mów :D :D :D Ja w maju drukowałam zdjęcia z 2004 roku :D A lecę chronologicznie :D Także wiesz, ekhm... Ale ogarnięte mam. W sensie poprzebierane i w ogóle, wykadrowane itd itp. W kwietniu to męczyłam, chyba ze trzy tygodnie mi zeszło. Ale poukładałam i teraz staram się na bieżąco, ale właśnie od kwietnia nic nie tknęłam z nowych zdjęć a w aparacie już ponad 100. Pewnie jak przejrzę to zostanie 10 :D hahahah

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy kupujecie drogie łóżeczka, czy to w ogóle ma jakieś znaczenie czy ważny jest materac tylko? Nie znam się, a wszystko co mi się podoba cenowo zwala z nóg...
Wg mnie nie ma znaczenia łóżko, ma znaczenie tylko materac. :)

reklama
Dzien dobry ü mnie xmamuska wczoraj byl taki upal 35st a w sloncu to jeszcze wiecej do poludnia w domu przesiedzialam a potem u znajomych ale ledwo zywa bylam w tej ciazy upaly mi nie sluza wogole . A dzisusj pochmurno i 20st i to mi pasuje bo siedzimy sobie na placu zabaw :)

Dbdg ja mam lozeczko z firmy klups czy jakos Tak nic szczegnego kazdy kupuje co mu sie podoba i na co go stac ja akurat uwazam ze lozko to lozko lepiej potem w to kolejne wieksze zainwestowac , ale to moje zdanie.

Witam
U mnie jeszcze przed śniadaniem bo dopiero oczy otwierany ;-) dzień zapowiada mi sie bardzo aktywnie wiec postanowiłam nawet sniadanie zjeść w luzku :-) mąż wlasnie cos tam szykuje.
Po południu szwagierka podrzuca mi 3 swoich dzieci wiec dzień pełen atrakcji. Dwoje starszych (11-8 lat) to spoko zajmą się trochę sobą ale mała ma 2,5 No to czeka mnie wyzwanie :-)
Życzę miłej soboty drogie panie :-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,

U nas słoneczko od samego rana... tak to ja mogę wstawać codziennie :) gorzej jak sięgnie 30st.... wtedy to już jest mniej fajnie, bo zipię, dycham, pocę się- jakaś masakra! Wczoraj byliśmy na weselu- kameralnym w ilości gości, z przepychem jeśli chodzi o miejsce :p co się rozumie przyszła Mama tylko pokosztowała specjałów, których i tak nie było za dużo,zatańczyła kilka kawałków (dziś czuję wszystkie mięśnie- jak po maratonie),jednak przy głośnej muzyce Groszek (-ka) zaczęło się buntować i zakończyło dla Mamy imprezę. To było pierwsze z 3 wesel w tym roku... (kolejne w sierpniu i wrześniu)- już widzę, że za długo na tych imprezach nie będziemy.

Sobota też będzie intensywna, a maleństwo nic nie daje dziś o sobie znać :/ Dziś wybieramy się na wieś do Teściowej, a potem na mecz siatkówki do Częstochowy. Ciekawe jak dziś będę się czuła.

GRATULUJEMY przyszłym MAMOM córeczek :)

Witam Was sobotnio przy śniadanku :)

Ja w końcu ostatnio mam co robić i nie dobija mnie nuda !! huraaa

Szczęśliwa i Normatywna GRATULUJE córeczek :D Superr a jest jeszcze ktoś kto nie zna płci fasolka ??

Ja nie znam :( W czwartek mam wizytę u mojego gina,a w przyszły poniedziałek (15.06.) mam prenatalne, więc mam szanse się wywiedzieć, o ile moja Wiercipiętka będzie łaskawa się ujawnić :D

Dzień dobry.
Cudowna pogoda się zapowiada. Na plażę się chyba wybiorę, tylko muszę krem z filtrem kupić, bo mnie koleżanka nastraszyła plamami...

Wiecie co, ja śpię normalnie i nawet tak trochę na brzuchu i na każdym boku, plecach i póki co jest mi wygodnie... :)

Weszłam sobie właśnie na stronę nexta- jakie cudeńka dla dziewczynek... <3 Mam nadzieję, że już mi się nie zmieni opcja. :)

Zakochałam się w tym łóżeczki: http://babyluxury.pl/userdata/gfx/4962b8ce2b6c0007df8f9438fb3dbebd.jpg, ale w cenie już nie (ok. 2000 zł)... ;/

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy kupujecie drogie łóżeczka, czy to w ogóle ma jakieś znaczenie czy ważny jest materac tylko? Nie znam się, a wszystko co mi się podoba cenowo zwala z nóg...

Dbdg, nie masz pojęcia ile mam obiektów wymarzonych dla mojej Dzidzi... można zwariować ile to wszystko kosztuje. Tym czasem łóżeczko weźmiemy od znajomych, oni też polecili nam materac kokosowo - gryczany.
Dzień dobry :-)
My jestesmy jeszcze przed śniadaniem, niedawno wstaliśmy. Wczoraj byliśmy u znajomych na grillu i bardzo późno wróciliśmy.

Dzisiaj znowu zapowiada się piękny dzień ale ja dzisiaj muszę najpierw ogarnąć mieszkanie.

Od trzech dni dopadło mnie jakieś uczulenie i jestem cała "wysypana" od klatki piersiowej po czoło. Wygląda to jak przy atopowym zapaleniu. Nie wiem czego się najadłam ale piję wapno i nic nie pomaga :-(

Miłej soboty wszystkim! :-)

Doris spróbuj soku z cytryny... mnie czasem na wysypki pomaga witamina C.

UDANEJ SOBOTY MAMUSIE :)

Hej!

U nas dzisiaj też słoneczko świeci, ale upałów nie ma. Mam tylko nadzieję, że pogoda się nie pogorszy.
Dziś rano obudziła mnie córka buziakiem, a mąż przyniósł śniadanie do łóżka. Żyć nie umierać :tak:

Dzień dobry :)
U nas też piękna pogoda. Chyba do ZOO skoczymy bo Hania lubi.
Na razie ja się relaksuję z kawą, Hania ogląda bajkę, a "nasza" pani Maria sprząta :) to jest cudowne, że ja nie muszę ;) najbiedniejszych jest mój M. bo dziś wywozi cześć naszych rzeczy do magazynu, który wynajelismy bo już się nie mieścimy w naszym mieszkanku ;) fajna opcja! Wynajmujesz powierzchnię w magazynie i masz święty spokój :D

Miłej soboty :)

Oto foto niciarki :)
DSC_0388nici.jpgDSC_0389nici.jpgDSC_0390nici.jpg

Załączniki

• DSC_0388nici.jpg
    DSC_0388nici.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0389nici.jpg
    DSC_0389nici.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0390nici.jpg
    DSC_0390nici.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 80
Dzień dobry :)
U nas też piękna pogoda. Chyba do ZOO skoczymy bo Hania lubi.
Na razie ja się relaksuję z kawą, Hania ogląda bajkę, a "nasza" pani Maria sprząta :) to jest cudowne, że ja nie muszę ;) najbiedniejszych jest mój M. bo dziś wywozi cześć naszych rzeczy do magazynu, który wynajelismy bo już się nie mieścimy w naszym mieszkanku ;) fajna opcja! Wynajmujesz powierzchnię w magazynie i masz święty spokój :D

Miłej soboty :)

Też myślałam, o wynajęciu takiej graciarni, ale nic takiego nie znalazłam. Obawiam się, że jakbym takie coś miała, to wszystko bym tam powynosiła i tam też by miejsca brakło ;-) teraz chociaż wyrzucam jak czegoś nie potrzebuję. Gorzej jak potrzebuję, a nie mam gdzie położyć :-D

Ale porządek :-) nie chciałabyś widzieć moich sprzętów do pieczenia :-D

reklama
Kitek nie miałam pojęcia, że wit. C może pomóc ale chętnie spróbuję bo nie dość, że wyglądam jak nastolatka z twarzą, szyją i dekoltem w wypryskach to jeszcze piecze mnie cała twarz i boli głowa.
W dodatku nie wiem co mnie tak uczuliło :-(

Annie miałam przez jakiś czas taką panią "Marię". Rewelacja! :-)

Do góry