reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

xmamuska, co ja mogę o sobie opowiedzieć hm..
Mam 21 lat, pochodzę z Ełku - mazury, jest tu jakaś dziewczyna z mazur? :)
Chłop mój mieszka 67 km odemnie, nie mieszkamy jeszcze razem.. do porodu jeszcze kawałek, zdążymy.. zreszta najpierw ślub! I tak bierzemy tylko cywilny:-D Chłop m 26 lat :)
Robiłam sobie "technika farmaceutycznego" ciąża uniemożliwiła mi dalszą edukacje. Pracowaliśy często na pracowni chemicznej, z przeróżnymi substancjami, a nie wszystkie koniecznie bezpieczne dla płodu. Po za tym zdrowie dziecka najważniejsze :-D
Co do tematu łóżeczemy kupiliśmy o te:
ZESTAW: Łóżeczko dziecięce + materac + pościel (5080290720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wydało się stosunkowo tanie, odrazu z materacem kompletem i mi pasuje :)
Wychodzi na to, że narazie dla córeczki mamy w sumie tylko te łóżeczko i pare ubranek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Znam Camber Sands;) ale kawał drogi ode mnie. To jest w Kent nie?

Dla nas to 70mil wiec dla was powinno byc chyba mniej? Czy nie? Juz nie pamietam gdzie mieszkasz, przypomnij prosze.

Uśpiłam synka, wykapalam się, wypilingowa łam i teraz siedzę na balkonie ;)) jak ja lubię takie ciepłe wieczory...tylko wina mi brakuje ;)

Ja nie bede mowila jak mi wina brakuje...:crazy:

Dla nas to 70mil wiec dla was powinno byc chyba mniej? Czy nie? Juz nie pamietam gdzie mieszkasz, przypomnij prosze.

Ja nie bede mowila jak mi wina brakuje...:crazy:

no tak to od nas coś koło tego też, ja nie było Larci to jeździliśmy w takie trasy dla zabawy teraz raczej jeśli tylko jest konieczność. Ja mieszkam w NW surrey. Nad morze jeździmy albo na kliffy do New Heaven albo do Portsmouth/Brighton (okolo 40-50 mil od nas)

Czesc dziewczyny, widzę ze u Was weekend spacerów o wypoczynku w większości. Podczytalam ostatnie dni na telefonie bo nie byłam w stanie sie zebrać na otwarcie lapka:)
Weekend przebiega nam sympatyczne. Spacerki i odpoczynek. Wczoraj wybraliśmy sie z Milenką do juraparku w Bałtowie. Od Wawy jakieś 3 h autem. Byłam tam cały dzien do wieczora i myślałam ze padnę dziecko z M latało po parku rozrywki a ja sie tylko oglądałam za cieniem i krzesłem.
Brzuch napięty i wogole. Tez tak macie jak pochodzicie?
Poza tym mega dokucza mi bol na wysokości spojenia łonowego i w pachwinach. W poniedziałek zapytam o to gina. A jak u Was z takimi bólami i kłuciem?

Co do ruchów ja czuje teraz w miarę codziennie - po jedzieniu jak sie położę najcześciej ale to jest pare pukniec takich. Mam pytanko: na ostatnim usg lekarka powiedziała ze dzidza siedzi nisko- położenie podłużne miednicowego - wiem ze jeszcze wiele razy moze sie przekręcić ale na razie chyba nie zamierza ni ruchy czuje w tum samym miejscu prawie zawsze tj właśnie tak bardzo nisko- w spojenia łonowym. Nie kopę mnie w okolice pępka ani poniżej rolki tam- na linii włosów. Czy macie takie doświadczenia z ruchami?? Ze sa tak nisko i wogole?

Ja siędzie sobie teraz na balkonie, Jadłam śniadanko i czekam aż M sie obudzi aby wspólnie wypić kawke.
Dzis chyba posadzimy w domu bo po wczorajszym wszystko mnie boli.

Jak dorwę sie do kompa jutro to poopisuje szczegółowo. :)

Mile dnia kobietki :))

hej

u nas tez weekend mija leniwie, rodzinnie,
wczoraj był u nas brat z jego dziewczyną, młodzi jak zwykle całe dnie w basenie,
pije herbatę, dzieci i M jeszcze śpią korzystam z chwili ciszy,
dzień u nas zapowiada się super słonko świeci

Miłego dnia dal Was !!!

reklama
Dzień dobry :)

Zazdroszczę Wam balkonów, nie wspominając o ogródkach ;)

Mnie się dziś śniło, że Karol się urodził 6.10 ;) taki był słodki, malutki :) ciekawe czy faktycznie znowu przenoszę ciążę...

Beti, jak Twoja towarzyszka z sali? Dalej taka milcząca?

Miłego dnia!

Do góry