szczesliwa.4
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, niedawno się zarejestrowałam, mam termin na 16 października Mogę się do was przyłączyć?
Wczoraj byłam na USG połówkowym z moim narzeczonym
Dowiedzielismy się, że będziemy mieć córeczkę. Jestem w 21 tygodniu ciąży, mała waży 403 gramy
Mówił, że jest wszystko ok i mała rozwija się prawidłowo. Poczytałam was kilka stron wstecz, pisałyście ile kilogramów wam przyszło.. ja startowałam z 61 kg a teraz już ważę 68... a brzuch mam tak widoczny i duży że nie idzie nie zauważyć ciąży już Piersi też mi urosły.
Któraś z was pisała też czy czasami maluszek się układa jakby bardziej po jednej stronie.
Ja mam cały czas bardziej zaokrąglony brzuszek z lewej strony, a z prawej jets ta jakby ścięty.. śmiesznie to wygląda
Trochę może nie powinnam tego mówić, ale po .. osiągnięciu orgazmu mam chyba skurcze (nie są bolesne) i wtedy po tej lewej stronie widać to tak jakby ktoś mi tam piłkę tenisową wsadził
Pozdrawiam, dodam niedługo jakieś zdjątka mego brzuszka i mojej kruszynki ..
Witaj :-) Gratuluję córeczki do skurczy po orgazmie, to nie mam pojęcia czy to normalne. Nie pytałaś wczoraj gina na wizycie?
cześć spinka. Gratuluję córeczki I orgazmow. U mnie tego drugiego od wieków nie było seks to w ogóle jak na kartki hahaha
Dobre