reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Maran nie :-) wręcz przeciwnie ale i bez tych euro milionów są naprawdę fajną rodzinką. Tylko jak córki zaczęły wychodzić za mąż to tato miał nietegą minę :p

proszę państwa cóż to był za dzień ;))
Z rana stwierdziłam że muszę pchnać ten bannerowy biznes bo nigdy nie rusze więc wystawiłam ogłoszenie że poszukuję trzech osób dla których wykonam literki tylko w cenie materiału w zamian za możliwość użycia zdjęć do reklamy. Od razu odezwało się mnóstwo osób więc wybrałam trzy pierwsze i już mam zajęcie na długi weekend ;))
Po południu dostałam telefon od agentki że nasza oferta na mieszkanie została zaakceptowana i prosi o wpłatę zaliczki. Akurat dziś mąż wyjątkowo dostał wypłatę przed 25 ze względu na długi weekend majowy ;) także wplacilismy od razu i mogę wreszcie odetchnąć - przeprowadzamy się w Lipcu ;) ;)
Na koniec dnia pojechaliśmy do kuzyna który wrócił z urlopu w Pl i przywiózł nam paczkę z Polski: cztery wielkie góralskie oscypki (oscypki a nie serki wiejskie przydrożne z Zakopianki) 3kg kabanosow, 6 litrów Soplicy i drobiazgi dla małej ; )
teraz wreszcie dotarłam do wanny zmęczona ale zadowolona planuje sobie zakupy na nowe mieszkanko ; )
dzięki kobietki za wszystkie wasze dobre słowa jak mi się wszystko sypalo. teraz mam wrażenie że moje zgubione szczęście się odnalazlo wreszcie ;))

Ja właśnie wracam z polowkowego :-) synuś potwierdzony <3 i do tego wszystko ma na swoim miejscu :-D wrzucę fotkę po powrocie do domu na drugim wątku :-)

Gratuluję :-)

proszę państwa cóż to był za dzień ;))
Z rana stwierdziłam że muszę pchnać ten bannerowy biznes bo nigdy nie rusze więc wystawiłam ogłoszenie że poszukuję trzech osób dla których wykonam literki tylko w cenie materiału w zamian za możliwość użycia zdjęć do reklamy. Od razu odezwało się mnóstwo osób więc wybrałam trzy pierwsze i już mam zajęcie na długi weekend ;))
Po południu dostałam telefon od agentki że nasza oferta na mieszkanie została zaakceptowana i prosi o wpłatę zaliczki. Akurat dziś mąż wyjątkowo dostał wypłatę przed 25 ze względu na długi weekend majowy ;) także wplacilismy od razu i mogę wreszcie odetchnąć - przeprowadzamy się w Lipcu ;) ;)
Na koniec dnia pojechaliśmy do kuzyna który wrócił z urlopu w Pl i przywiózł nam paczkę z Polski: cztery wielkie góralskie oscypki (oscypki a nie serki wiejskie przydrożne z Zakopianki) 3kg kabanosow, 6 litrów Soplicy i drobiazgi dla małej ; )
teraz wreszcie dotarłam do wanny zmęczona ale zadowolona planuje sobie zakupy na nowe mieszkanko ; )
dzięki kobietki za wszystkie wasze dobre słowa jak mi się wszystko sypalo. teraz mam wrażenie że moje zgubione szczęście się odnalazlo wreszcie ;))

Dziś twój szczęśliwy dzień. Jeszcze do tego w totka mogłaś zagrac :-)

Dziewczyny juz drugi raz w tej ciąży mam angine i znów antybiotyk :(

Ledwo żyję wiec narazie stawiam na wykurowanie się. Jak zrobi mi się lepiej to się odezwę, a tymczasem będę was podczytywac bo brak sił na pisanie. Dziękuję za miłe słowa :)

Akatsuki- gratuluje mieszkanka:)
Doris33- gratuluje synka :)
Kamilove- zdrowiej i uważaj na siebie

Ja dzis mam połówkowe w Medicover. Zobaczymy czy bedzie ok. Jak zawsze przed wizyta jestem cała w nerwach i stresie.
Mam na 12:00. Jedziemy potem z M na podbój galerii handlowych ale napisze z tel po wizycie.
Miłego dnia kochane:)

Akatsuki widzisz po burzy zawsze wychodzi słońce !!! Ciesze się razem z Tobą ze wszystko sie układa jak powinno!!!

Kamilove ja tak chorowała w ciazach z dziewczynkami, że antybiotyki brać musiałam. Trzymaj się dzielnie bierz leki i głowa do gory

reklama
Akatsuki ekstra wiadomości, oby tak dalej :)

Gratuluję udanych wizyt :)

Ja dzisisj nam dużo roboty w domku, jeszcze mi chłopaki w domu chorują i meczarnie poprostu, a jutro rano jedziemy do Białegostoku na chrzciny, wiec tez nasz nie będzie cały dzień, a ja mam ochotę trochę poleżeć ech..

Do góry