reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Akatsuki wielkie gratulacje =) wkoncu wam się udało =)
Kamilove zdrowiej szybko =)
Ja właśnie jem sobie śniadanko i po pijam Inka =) później jadę na zakupy małe sprzatanko upiekę może jeszcze jakiś dobry jabłecznik i wieczorem jedziemy na kabarety do Brukseli =)

Heej ;)

Akatsuki jednak się udało. Super :D

Dużo zdrówka dla chorujących, dbajcie o siebie.

&&&&&&& za dzisiejsze wizyty :)

Ja chyba się przejdę do biedronki zobaczyć te leginsy dla kobiet w ciąży.

Hello Dziewczynki

Pewnie Was doczytam później teraz lecę pod prysznic i na spotkanko z sierpniowkami ;-)

Akatsuki,cóż za news ;-) Moje gratulacje -- super ze w końcu się udało i ze wyszło i u Was słoneczko ;-)

Kamilove,dużo dużo zdrówka :-* odpoczywaj jak najwięcej !!! Jak się dzisiaj czujesz ?? Jaki masz antybiotyk ?

Doris33 gratulacje synka ;-) i długiego noska :-)

Resztę doczytam później ;-)

Karo85, będę trzymać kciuki i rozumiem Cię bo też za każdym razem się denerwuje !!! Daj znać po ;-)

Hej :-)

Kamilove dużo zdrówka!

Colly widziałam te legginsy i dziwna długość miały.. Takie 7/8 chyba i w pasie regulowane zapięcie na trzy haftki, w dotyku czuć że bawełniane, fajny materiał ale to zapięcie mnie nie przekonało coś

Tunika wyglądała jak sprana góra od piżamy.. A ciuszki niemowlęce typowo dziewczęce lub chłopięce a chciałam jakieś neutralne kupić więc wyszłam z niczym

Karo trzymam kciuki za polowkowe!

Akatsuki super się poukladalo!

Miłego dzionka dziewczynki ja dzisiaj coś nie do życia.. Niby spalam długo a czuję się jak po grubej imprezie... :-(

Hejka :)
Akatsuki super że wszystko zaczyna się układać :) zawsze tak jest że po burzy wychodzi słońce :) hoho a soplica to na parapetówe będzie? :p

Kamilove kuruj się :)

Dziewczyny a co do trzech razy sztuka a za czwartym nauka to powiem wam że mojej babci córa urodziła się za piątym i szóstym razem hehe wiec wszystko jeszcze przed wami :-D Mój G powiedział że jak dobrze pójdzie to spróbujemy za trzecim... :-)

Maran-atha ja przed każdą wizytą najpierw wchodzę do położnej ważyć się i ciśnienie zmierzyć i w sumie nie miałam za bardzo się czym zdenerwować, a nawet czułam się dobrze i nie wiem skąd taki skok ciśnienia, bo zazwyczaj to pierwsze mam max 120.
Następną wizytę mam dopiero 19 czerwca. Muszę zrobić glukozę tą 75g z trzema ukłuciami, morfologie, siuśki i hbs antygen... Przez miesiąc przytyłam 1,5kg i od początku mam na plusie 4,5kg, wiec chyba tragedii nie ma.

Dziękuję bardzo Kochane! :-))

Kamilove gorączka może się przez 3 dni utrzymywać, byle nie dłużej bo to by znaczyło, że antybiotyk nie działa; życzę Ci dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Akatsuki super, że w końcu się udało! !

reklama
Moje córie spały wczoraj u cioci,zostaiśmy z mężem sami,więc w koncu mieliśmy czas tylko dla siebie,i troszkę poszalałam,poskakałam ;) i najadłam siętyle strachu że masakra,ostatni raz w te sposób,zwijałam się 30 min z bólu brzucha,normalnie macica tak mi się napięła że naprawde się wystraszyłam,ale poleżałam i przeszło na szczęście :(
Ide jutro do brata na bratanka roczek i zupełnie nie mam pojęcia co mu kupić :( kasy nie chce dawać

Do góry