reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Akatsuki wielkie gratulacje =) wkoncu wam się udało =)
Kamilove zdrowiej szybko =)
Ja właśnie jem sobie śniadanko i po pijam Inka =) później jadę na zakupy małe sprzatanko upiekę może jeszcze jakiś dobry jabłecznik i wieczorem jedziemy na kabarety do Brukseli =)

Heej ;)

Akatsuki jednak się udało. Super :D

Dużo zdrówka dla chorujących, dbajcie o siebie.

&&&&&&& za dzisiejsze wizyty :)

Ja chyba się przejdę do biedronki zobaczyć te leginsy dla kobiet w ciąży.

Hello Dziewczynki

Pewnie Was doczytam później teraz lecę pod prysznic i na spotkanko z sierpniowkami ;-)

Akatsuki,cóż za news ;-) Moje gratulacje -- super ze w końcu się udało i ze wyszło i u Was słoneczko ;-)

Kamilove,dużo dużo zdrówka :-* odpoczywaj jak najwięcej !!! Jak się dzisiaj czujesz ?? Jaki masz antybiotyk ?

Doris33 gratulacje synka ;-) i długiego noska :-)

Resztę doczytam później ;-)

Karo85, będę trzymać kciuki i rozumiem Cię bo też za każdym razem się denerwuje !!! Daj znać po ;-)

Hej :-)

Kamilove dużo zdrówka!

Colly widziałam te legginsy i dziwna długość miały.. Takie 7/8 chyba i w pasie regulowane zapięcie na trzy haftki, w dotyku czuć że bawełniane, fajny materiał ale to zapięcie mnie nie przekonało coś

Tunika wyglądała jak sprana góra od piżamy.. A ciuszki niemowlęce typowo dziewczęce lub chłopięce a chciałam jakieś neutralne kupić więc wyszłam z niczym

Karo trzymam kciuki za polowkowe!

Akatsuki super się poukladalo!

Miłego dzionka dziewczynki ja dzisiaj coś nie do życia.. Niby spalam długo a czuję się jak po grubej imprezie... :-(

Hejka :)
Akatsuki super że wszystko zaczyna się układać :) zawsze tak jest że po burzy wychodzi słońce :) hoho a soplica to na parapetówe będzie? :p

Kamilove kuruj się :)

Dziewczyny a co do trzech razy sztuka a za czwartym nauka to powiem wam że mojej babci córa urodziła się za piątym i szóstym razem hehe wiec wszystko jeszcze przed wami :-D Mój G powiedział że jak dobrze pójdzie to spróbujemy za trzecim... :-)

Maran-atha ja przed każdą wizytą najpierw wchodzę do położnej ważyć się i ciśnienie zmierzyć i w sumie nie miałam za bardzo się czym zdenerwować, a nawet czułam się dobrze i nie wiem skąd taki skok ciśnienia, bo zazwyczaj to pierwsze mam max 120.
Następną wizytę mam dopiero 19 czerwca. Muszę zrobić glukozę tą 75g z trzema ukłuciami, morfologie, siuśki i hbs antygen... Przez miesiąc przytyłam 1,5kg i od początku mam na plusie 4,5kg, wiec chyba tragedii nie ma.

Dziękuję bardzo Kochane! :-))

Kamilove gorączka może się przez 3 dni utrzymywać, byle nie dłużej bo to by znaczyło, że antybiotyk nie działa; życzę Ci dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia!!!

Akatsuki super, że w końcu się udało! !

reklama
Moje córie spały wczoraj u cioci,zostaiśmy z mężem sami,więc w koncu mieliśmy czas tylko dla siebie,i troszkę poszalałam,poskakałam ;) i najadłam siętyle strachu że masakra,ostatni raz w te sposób,zwijałam się 30 min z bólu brzucha,normalnie macica tak mi się napięła że naprawde się wystraszyłam,ale poleżałam i przeszło na szczęście :(
Ide jutro do brata na bratanka roczek i zupełnie nie mam pojęcia co mu kupić :( kasy nie chce dawać

Do góry