Witam weekendowo
Moi mężczyźni pływają a ja się relaksuje po basenie jedziemy do teściów na weekend.
Julisia wejdź na stronę reserved i tam można pobrać kupon na 40 % zniżki.
Moi mężczyźni pływają a ja się relaksuje po basenie jedziemy do teściów na weekend.
Julisia wejdź na stronę reserved i tam można pobrać kupon na 40 % zniżki.
super ze wszystko ok
Hej, dziękuję za miłe słowa! Czekam na pierwsze wyniki, na razie brzuch miękki i nie boli więc jestem spokojna :-) i jeszcze z Malutką ok więc jestem szczęśliwa :-) bo już wczoraj się przerazilam jak usłyszałam że ciąża zagrożona poronieniem :-o masakra co przeszłam.. Ale na szczęście to tylko groźnie brzmiało i lekarz uspokoił :-)
A no i dzisiaj 5 miesiąc zaczynamy :-)
Miłego dnia moje drogie! :-)
Wyobrażam sobie jak musiałaś się wystraszyć, ale dobrze ze wszystko jest ok. To najważniejsze.
Madziula dziewczyny dobrze radzą. Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.
Buba ostatni kryzys mieliśmy ponad rok temu wiec był jeszcze mały i nawet nie wiedzieliśmy o co chodzi bo nie mówił. To było straszne bo było tak ze po wejściu do basenu trzymał się kurczowo nas i cały czas płakał. Minęły tak 3 zajęcia i ha chciałam zrezygnowacc z kursu ale instruktor kazał nam poczekać powiedział co mamy robić i rzeczywiście w niedługim czasie wszystko się odmieniło o 180 stopni. Także czasami warto być konsekwentnym i nie poddawać się.
Ostatnia edycja: