reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

małkus dokładnie tez tego nie wiem, czy dzidziuś zaczyna rosnąc, czy apetyt

Mroowka gratulacje :)

maran u mnie rybka, młode ziemniaczki i surówka z białej kapustki

malinka to jak sie powtórzy wczorajszy ból to moze jedz gdzies indziej na IP

reklama
wiecie co z tym mieszkanim nad morzem to barziej doceniają to osoby które się tu przeprowadziły :-) ja meiszkam od urodzenia i tak mnie nie rajcuje, wolę góry :p za to mój mąż jest z wielkopolski i jak się tu przeprowadził to w ciągu jednego roku tyle razy na plaży byliśy co ja prez kilak lat :p i ciągle mnie ciągnie żebyśmy podjechali połazić sobie po plaży, jego to bardzoej kręci widzę, choć oczywiście jeśli darujemy sobei wyjazd na wakacje ze względów finansowych to zawsze mamy to morze, gwar namorskich meijscowości, zawsze to atrakcja :-)

mrówkaa rewelacja, gratuluję synusia :-)

Cześć dziewczyny,
Ja po wizycie.
Nie jestem jakaś mega usatysfakcjonowana bo mam wrażenie, że to usg to takie "po łepkach było."
no ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa, rozwija się prawidłowo. Nie wiem natomiast ile waży i mierzy niestety bo nie zrobił tych standardowych pomiarów. Mam przyjść za 4 tygodnie na następne usg. (I tak muszę iść bo wylatujemy wtedy do Londynu i muszę dostać zaświadczenie że mogę latać)On mi robi na każdej wizycie ale właśnie takie szybkie, poglądowe:(
Będzie dziewczynka:) widziałam też na 4D jak mały alien ssie kciuka:)

23 maja idę do medicover na połówkowe a potem ok. 11 czerwca na Agatową- tam przynajmniej mają super sprzęt i zrobią mi mega profesjonalnie z nagraniem na płytkę.

Blair- Trzymam kciuki za wizytę
Mrowkaa- gartuluję zdrowego synka:)

Ja dziś jadę do rodziców w odwiedziny na weekend. Także pewnie mało się będę odzywać.
Miłego dnia kochane

wiecie co z tym mieszkanim nad morzem to barziej doceniają to osoby które się tu przeprowadziły :-) ja meiszkam od urodzenia i tak mnie nie rajcuje, wolę góry :p za to mój mąż jest z wielkopolski i jak się tu przeprowadził to w ciągu jednego roku tyle razy na plaży byliśy co ja prez kilak lat :p i ciągle mnie ciągnie żebyśmy podjechali połazić sobie po plaży, jego to bardzoej kręci widzę, choć oczywiście jeśli darujemy sobei wyjazd na wakacje ze względów finansowych to zawsze mamy to morze, gwar namorskich meijscowości, zawsze to atrakcja :-)

eh ale chyba tak samo jest z tymi co mieszkaja w górach ;-)

Mamusie Kochane bardzo Wam dziękuję za wsparcie!!

Doris bardzo się wzruszyłam,łącze się z Tobą w żałobie :( Moja babcia również Bardzo choruje,wprawdzie ma 76 lat ,serce pracuje tylko w 30% nerki nie pracują i jest 3 razy w tyg dializowana,teraz również przebywa w szpitalu. Babcia zaczeła mieć depresje w związku z chorobą,zawsze była bardzo energiczna i nie zależna,jest dla mnie tak bliska jak mama :( A jeszcze ostatnio mi powiedziała że chciała by tylko dożyć narodzin kolejnego Prawnuka,łzy same mi się cisną na samą myśl że któregoś dnia może jej zabraknąć,nigdy się z tą myślą nie pogodzę.

xmamuska życzę Twojej babci dużo dużo zdrowia!!!!!!! I dużo sił, żeby poznała jeszcze swojego prawnuka!!!

Akatsuki dlatego ja idę na kompromis i proponuję Piotr :)

evvula a co Twój syn tańczy? to znaczy jaki styl? moja starsza córka tańczy towarzyski :)

Jeśli chodzi o IP to dwa razy byłam, raz w Bielańskim o 22:45 i wyszłam po 2 w nocy a przede mną była 1 pacjentka! Za drugim razem przedwczoraj na IP na Madalińskiego czekałam 2 godziny i jak zaczęłam się lepiej czuć (moje serce się uspokoiło i duszność przeszła) to po prostu wyszłam bo nie wiadomo było kiedy znajdą dla mnie czas...

Troche moze i jest w tym racji, ale i tak wydaje mi sie, ze to zalezy od czlowieka. Ja wychowalam sie blisko mazur, jezior i tez je uwielbiam. Zreszta czego ja nie lubie ? ;)haha gory tez bardzo lubie :)

Cześć dziewczyny,
Ja po wizycie.
Nie jestem jakaś mega usatysfakcjonowana bo mam wrażenie, że to usg to takie "po łepkach było."
no ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa, rozwija się prawidłowo. Nie wiem natomiast ile waży i mierzy niestety bo nie zrobił tych standardowych pomiarów. Mam przyjść za 4 tygodnie na następne usg. (I tak muszę iść bo wylatujemy wtedy do Londynu i muszę dostać zaświadczenie że mogę latać)On mi robi na każdej wizycie ale właśnie takie szybkie, poglądowe:(
Będzie dziewczynka:) widziałam też na 4D jak mały alien ssie kciuka:)

23 maja idę do medicover na połówkowe a potem ok. 11 czerwca na Agatową- tam przynajmniej mają super sprzęt i zrobią mi mega profesjonalnie z nagraniem na płytkę.

Blair- Trzymam kciuki za wizytę
Mrowkaa- gartuluję zdrowego synka:)

Ja dziś jadę do rodziców w odwiedziny na weekend. Także pewnie mało się będę odzywać.
Miłego dnia kochane

Jak mam tak samo, niby na kazdej wizycie usg, ale to takie jak mowisz, szybkie i zeby zobaczyc czy w miare jest ok. Dlatego musze chodzic prywatnie, teraz mam 19 maja :) i doczekac sie nie moge i stresa oczywiscie mam.

Dziewczyny dzieki za info o tym rabacie do Reserved, kupilam synkowi siate rzeczy i zaplacilam tylko ponad stowke, jak ja lubie takei zkaupy :)
a sobie kupilam w Cubusie sukienke dluga, bawelniana na lato, wiec przyda mi sie jak beda upaly i jedne szorty w h&m, wiec zakupy moge uznac za udane :)

reklama
Do góry