reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Akatsuki mnie też nogi bolą pochodziłam po sklepach. Zaszłam do Reserved i kupiłam E trochę ciuszków. Jest -40% z newslettera.
:)

chyba sie wybiore na zakupy

Kasik, mnie na niedobory żelaza gin przepisuje Tardyferon Fol. W poprzedniej ciąży też go brałam. Ja jeszcze nie mam anemii. Jestem przy dolnej granicy normy. Ale że to bliźniaki, to kazał brać po 1 tabletce dziennie.

Czy on jest na recepte?

Kamila 1983, Buba
o dzieki za przypomnienie :) jarmuż jadam , nawet mam zamrożony :) do czego go dodajecie? bo moze bym go jadla czesciej, ale nie mam pomyslow. Robilam z niego m.in. pesto, taka potrwake z soczewica, ale nie wiem gdzie moge go przemycic... wiem, ze do sokow sie idealnie nadaje, ale nie mam ani wyciskarki ani sokowirówki, wiec odpada.

dzieki za rady :)

reklama
Ja po wizycie :-) zbadał w końcu i narazie szyjka ok ale jeszcze na usg się jej przyjrzy za 4 tygodnie... Dobrze że wcześniej idę prywatnie :-) po za tym wszystko ok, mam brać magnez na łydki i twardnienie brzucha i zrobić morfologie i siuski na następną wizytę. A no i dalej luteina.

Przyszły te gatki z allegro o rozmiar mniejsze i są idealne! Leżą jak ulał bardzo się cieszę że jednak je wymieniłam :-D

Załączniki

• 1431538018386.jpg
    1431538018386.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 44
Dzisiaj mam słaby dzień strasznie źle się czuje :-/ gardło mnie nadal bóli i czuje się jak wypruta :-/

Malinka,fajowe gatki :-) i śliczny brzusio ;)

Kate,skąd masz taki kupon z Reserved ???

Buba,też się zmagam puszczajaca się krwią z nosa :-/ rozmawilam z lekarze i powiedział że taka moja natura po ciąży minie :-) współczuję epizodu z noga :-/ dostalas coś fajnego od męża ??

Akatsuki,ale u Was super ciepło ;-) do PL się nie wybierasz ?

Doris33, co Tobie bidulko dolegalo / dolega???

Colly,ja bez jednej kawy nie byłabym wstanie funkcjonować a z Martynka to raczej nie poleze ;-)

Blair,biedna wcale Ci się nie dziwię ze decydujesz się na cc z takimi przeżyciami :-(

AnnieTess będzie dobrze i zrób tak żeby było Tobie dobrze po co niepotrzebnie masz się denerwować i stresować :-)

Madziula nie mam ani kasy ani czasu na Polskę. Zresztą ja do Pl jeżdżę imprezowac a teraz to raczej nie wchodzi w grę.

Tardyferon jest na receptę.

aa no to d.., zostaje mi poki co to co jest na rynku od reki, ale te Szelazo wyglada ok, postaram sie tez bardziej patrzec na to co jem i mam nadzieje, ze bedzie ok. W poprzedniej ciazy orpocz witamin nie bralam zelaza, jak zaczelo mi spadac to bardziej sie przykladalam do diety i mialam w normie.

Ja tez biorę Tandyferon i to dwa razy dziennie.

Jaki mialas poziom hemoglobiny jak lekarz przepisywal Tandyferon?

reklama
kasik ja brałam ascofer w poprzedniej ciazy i jest chyba bez recepty, 2 x dziennie, pewnie jest słabszy niz ten co dziewczyny piszą, ale bez recepty

malinka ekstra wygladasz, a ja wlasnie dzisiaj mialam je pierwszy raz na sobie i omg jaki luz, super sa takie wygodne, oolnie nie lubie spodni, chodze czesto w getrach, a dżinsy to juz w ogole, a tuu nic nie uciska, zastanawiam sie czy drugich nie zamowic, wlasie ten kolor co ty masz, ale zobacze jescze pare razy jak w praniu i jak w noszeniu czy np sie zaraz nie zniszczą

Ja zrobilam dzisiaj wyniki z krwi i moczu i odkad zaczelam brac witaminy to wszytsko ładnie pięknie, wyniki sie poprawily

Colly u mnie tez kawka jedna dziennie obowiązkowo, choc moj kochany synek spi coraz ładniej i dzisiaj spalismy nie do 5 a do 7 :)

Do góry