reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Oj Kasik ja dziś normalnie jak suseł spałam aż w szoku byłam jak się obudziłam :)

Dzięki dziewczyny :) zestaw cudny, no nie miał wyboru ;) dziś mam z nogą kontrolę zobaczymy co tam gra i może kolejne zakecenie będzie ;)

W waw pochmurno chyba będzie padać...

Weekend mamy dużą wyjazdową imprezkę - co ja z tą nogą zrobię... W skarpecie pojadę ;)

Malinka - fajne spodenki i cudny kolor. A leżą jak ulał :)

Miłego dzionka!

reklama
AnnieTess ja tez lubie jezdzic do ZOO, w Gdansku jest calkiem spore i bardzo ladne, i tak trzeba conajmniej 4 godzinki przeznaczyc na lazenie. Tez musimy sie z synkiem wybrac bo sie doczekac nie moze ;) Ostatnio bylismy w pazdzieroniku i tez byly pustki z czego sie cieszylam :)
O Kasik, nie zauważyłam nawet że mieszkasz w Gdańsku jak ja :)

Witam :-)

Kasik ja śpię ostatnio jak zabita ale niestety o 6 trzeba wstać :-( z chęcią bym teraz pół dnia przesypiala ale nie mam jak.. :-(

Buba dziękuję :-D

Miłego dnia dziewczynki :-)

Ech, podczytuję Was, ale jakoś się wbić nie mogę... :zawstydzona/y:

Nie umiem z telefonu pisać, ale widzę, że jest aplikacja to może ją ściągnę. Korzystacie z niej?

Dziewczyny, mam pytanko z natury głupich ;) Czy jak czujecie ruchy to wyczuwacie dłonią coś twardego? :D Jestem w 19tc i wydaje mi sie to absurdalne, a jednak jak dotknę w miejscu gdzie "coś" poczułam to jest taka twarda gulka/punkt. Sądziłam, że to może jakieś skurcze, ale reszta brzucha jest miękka... Sama już nie wiem.

O Kasik, nie zauważyłam nawet że mieszkasz w Gdańsku jak ja :)

haha tak bywa ;) a ostatanio nawet pytalam Ciebie o szpital ;) myslalam, ze wiesz :)
Lubisz nasze zoo? ;)

Witam :-)

Kasik ja śpię ostatnio jak zabita ale niestety o 6 trzeba wstać :-( z chęcią bym teraz pół dnia przesypiala ale nie mam jak.. :-(

Buba dziękuję :-D

Miłego dnia dziewczynki :-)

No wlasnie ja tez ostatnio dobrze spie w nocy, ale tez po 6 mam pobudke. W sumie moglabym i w dzien sobie spac bo syn jest w zlobku, ale jakos nie lubie w dzien spac, tzn jak jestem bardzo zmeczona to jak najbardziej :)

dbdg to twarde to zapewne Twój dzidziuś :)

A jesli chodzi o aplikacje bb na telefonie to ja mam i już się przyzwyczaiłam,choć wkurza mnie że nie widać tam suwaczków

Nie umiem z telefonu pisać, ale widzę, że jest aplikacja to może ją ściągnę. Korzystacie z niej?

Dziewczyny, mam pytanko z natury głupich ;) Czy jak czujecie ruchy to wyczuwacie dłonią coś twardego? :D Jestem w 19tc i wydaje mi sie to absurdalne, a jednak jak dotknę w miejscu gdzie "coś" poczułam to jest taka twarda gulka/punkt. Sądziłam, że to może jakieś skurcze, ale reszta brzucha jest miękka... Sama już nie wiem.

tez mysle, ze to dzidzius :) mialam aplikacje, ale mnie wkurzala i odinstalowalam ja.

Hello

Ja nadal jestem chora :-/ chociaz troszke lepiej sie czuje :-)

Buba,prezencik wart był małego cierpienia i trzymam kciuki za nowe zalecenia ;-) Szybko masz kontrolę :-)

Dbdg,witaj !!! Ja cały czas korzystam z apki inaczej w ogóle nie dałabym rady nic napisać :-/

Kate..dzięki za link ;))

Akatsuki,i jak pogoda u Ciebie??? Rzeczywiście jest 9℃ i pada ??? W Warszawie szaro buro i ponuro chyba też będzie padać :-/

AnnieTess zmotywowalas mnie żeby zabrać Martynke do zoo może w następnym tyg się wybierzemy ;-)

Ja korzystam z tej apki jest wygodna ale czasem coś nawala i a to rozlaczy a to post zniknie, ale to sporadycznie :-)

Ja od kilku dni czuje codziennie jakieś ruchy ale nie chce się nakrecac bo znowu będzie cisza i się będę martwić nie potrzebnie.. Poczułam też już kopniaki a raczej kopniaczki, delikatnie ale to ewidentnie był kop :-) a wczoraj wieczorem miałam wrażenie że mi lekko brzuch drga w jednym miejscu i jak przylozylam rękę to czułam coś twardawego i pulsowalo.. Może akurat tam malutka się ułożyla i wiercila, nie mam jeszcze pojęcia :-)

reklama
Ja korzystam z tej apki jest wygodna ale czasem coś nawala i a to rozlaczy a to post zniknie, ale to sporadycznie :-)

Ja od kilku dni czuje codziennie jakieś ruchy ale nie chce się nakrecac bo znowu będzie cisza i się będę martwić nie potrzebnie.. Poczułam też już kopniaki a raczej kopniaczki, delikatnie ale to ewidentnie był kop :-) a wczoraj wieczorem miałam wrażenie że mi lekko brzuch drga w jednym miejscu i jak przylozylam rękę to czułam coś twardawego i pulsowalo.. Może akurat tam malutka się ułożyla i wiercila, nie mam jeszcze pojęcia :-)

Xmamuska ooo właśnie! Brak suwaczkow jest denerwujacy!

Do góry