reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dzisiaj mam słaby dzień strasznie źle się czuje :-/ gardło mnie nadal bóli i czuje się jak wypruta :-/

Malinka,fajowe gatki :-) i śliczny brzusio ;)

Kate,skąd masz taki kupon z Reserved ???

Buba,też się zmagam puszczajaca się krwią z nosa :-/ rozmawilam z lekarze i powiedział że taka moja natura po ciąży minie :-) współczuję epizodu z noga :-/ dostalas coś fajnego od męża ??

Akatsuki,ale u Was super ciepło ;-) do PL się nie wybierasz ?

Doris33, co Tobie bidulko dolegalo / dolega???

Colly,ja bez jednej kawy nie byłabym wstanie funkcjonować a z Martynka to raczej nie poleze ;-)

Blair,biedna wcale Ci się nie dziwię ze decydujesz się na cc z takimi przeżyciami :-(

AnnieTess będzie dobrze i zrób tak żeby było Tobie dobrze po co niepotrzebnie masz się denerwować i stresować :-)

No ja też to usłyszałam. Taka uroda. Po ciąży minie, łatwo powiedzieć ;)

Zalecenie przecież było ;)
Dostałam gifcik a jak :) ImageUploadedByForum BabyBoom1431546660.356715.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1431546671.489636.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431546660.356715.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431546660.356715.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 85
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431546671.489636.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431546671.489636.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 82
reklama
nie wiem co mi dzisiaj. totalny bezwlad wszystkiego. Nogi mnie bolą jakbym maraton biegła, w udzie mięśnie rwą, plecy standardowo, energia -10. Jak tak wygląda starość to ja dziękuję...

Buba cuuuuudenko! <3

Dolga dziękuję :-) na prawdę te gatki są super wygodne :-D A ten butelkowy kolor w rzeczywistości jest świetny :-) faktycznie oby tylko w praniu się nie zmechacily...

Co do żelaza nie pomogę bo nie biorę i nic nie wiem w tym temacie.. Na razie wyniki mam ok :-)

Buba noo u nasa być jakieś załamanie pogody. Dziś się smazylam na kocu w parku a jutro ponoć 9 *C i ma lać...
Widzę że mąż stanął na wysokości zadania ;)

Buba no choc tyle dobrego w tej calej niedoli, ze nowa blyskotka jest ;)
Ja mialam wysoka hemoglobine raczej w górnej granicy normy a mi gin kazal kupic i tak zelazo i brac kazdego dnia naczczo i zapijac sokiem np pomaranczowym, ale nie posluchalam go do konca bo biore co 2 dzien i zapijam woda z pol cytryny ;) nie lubie brac za duzo jak nie trzeba, wiec pomyslalam, ze niech bedzie pol na pol ;)
U mnie tez dzis sennie bylo, ale bylam caly dzien zarobiona wiec przetrwalam ;)

Buba, warto było pocierpieć ;) śliczny zestaw!

My dziś z Hanusią byłyśmy w ZOO. Jak zwykle było super. Lubię tam chodzić w tygodniu bo jest pusto. Hania do każdego zwierzaka mówił "cześć!" i wyciągał do niego rączki mówiąc "oć" ;)

Padam ze zmęczenia... idę już spać :) Dobranoc!

Zalecenie przecież było ;) Dostałam gifcik a jak :)
Super gifcik :) Tak jak dziewczyny piszą warto było odrobinę pocierpieć hehehe

nie wiem co mi dzisiaj. totalny bezwlad wszystkiego. Nogi mnie bolą jakbym maraton biegła, w udzie mięśnie rwą, plecy standardowo, energia -10. Jak tak wygląda starość to ja dziękuję...
Oj, no na pewno nie jest tak źle. U mnie dzisiaj póki co jest ok. Nie wiem czy to się nie zmieni później. Starość nie jest taka zła. Przynajmniej nie musimy jak nasze dzieci chodzić do szkoły. Hehehehe...

My dzisiaj po południu jedziemy do cioci i jej dwóch córek, także mała będzie miała zabawę popołudniową. Ale kuleje mi bidulka, we wtorek wykrzywiła sobie nogę i dzisiaj nadal ją dość mocno boli. Mam nadzieję, że przejdzie do jutra...

reklama
Czesc :)

chyba wszystkie dziewczynki dobrze spaly, bo nie ma zadnych wpisow nocno/ wczesnoporannych ? ;)

AnnieTess ja tez lubie jezdzic do ZOO, w Gdansku jest calkiem spore i bardzo ladne, i tak trzeba conajmniej 4 godzinki przeznaczyc na lazenie. Tez musimy sie z synkiem wybrac bo sie doczekac nie moze ;) Ostatnio bylismy w pazdzieroniku i tez byly pustki z czego sie cieszylam :)

Oj dzisiaj to ja sie nie ponudze za bardzo, bo mam troche rzeczy do zalatwienia, a wieczorem jestem umoiona ze znajomymi na miescie.

Miłego dnia :)

Do góry