reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
byłam na spacerze z córką i nogi mi do d... wchodzą. Centralnie. U nas dzisiaj gorąco, chyba z 25*C.
szczęśliwa co do rozmiarów to jak zjedziesz na sam dół to masz tabele rozmiarów i wymiary w cm. Zawsze się na tym opieram kiedy zamawiam z Ali. Jak kupujesz z Pl to ceny nie są jakieś fantastyczne dlatego że podstawową walutą jest dolar. Ale jak kupujesz np ode mnie to już jest dość tanio.
szczęśliwa co do rozmiarów to jak zjedziesz na sam dół to masz tabele rozmiarów i wymiary w cm. Zawsze się na tym opieram kiedy zamawiam z Ali. Jak kupujesz z Pl to ceny nie są jakieś fantastyczne dlatego że podstawową walutą jest dolar. Ale jak kupujesz np ode mnie to już jest dość tanio.
kamila1983
Fanka BB :)
Hej dziołchy
widzę że nie tylko ja taka przymulona no dzisiaj go jakaś masakra normalnie :/ i głowa mi do tego pęka kolejny dzień
Ogólne to ostatnia jakoś nie bardzo się czuję. To zmęczenie to głowa to brzuch ciągnie i jakoś mi nie rośnie wcale i już schizuje
Waga stoi w mejscu tu sie ciesze
za tydzien mam lekarza zobaczymy co mi powie
Jak tam wizytujace dzisiaj?
Widzę że niektóre szyjce sa wsrod nas
ja zamierzam uszyc kocyk dla bąbelka
w glowie mam juz projekt zobaczymy co z tego wyjdzie
jak tylko poznam płeć zabiorę się za prace ręczne
Ogólne to ostatnia jakoś nie bardzo się czuję. To zmęczenie to głowa to brzuch ciągnie i jakoś mi nie rośnie wcale i już schizuje
Waga stoi w mejscu tu sie ciesze
za tydzien mam lekarza zobaczymy co mi powie
Jak tam wizytujace dzisiaj?
Widzę że niektóre szyjce sa wsrod nas
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,
ja po wizycie. Nie podam konkretow bo moj gin do ktorego chodze ma slabe usg, do tego dzidzia miala nozki zlaczone, ale o dziwo powiedzial, ze bardziej wyglada na dziewczynke
no i ze ladnie rosnie
we wtorek ide prywatnie na usg polowkowe wiec mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni
Wyniki mam w miare, ale nie powalajace, hemoglobine mam ponizej normy. Kazal mi zaczac brac zelazo - Szelazo, bierze ktos?
No i na nastepna wizyte mam zrobic nieszczesna glukoze... brrr
ja po wizycie. Nie podam konkretow bo moj gin do ktorego chodze ma slabe usg, do tego dzidzia miala nozki zlaczone, ale o dziwo powiedzial, ze bardziej wyglada na dziewczynke
Wyniki mam w miare, ale nie powalajace, hemoglobine mam ponizej normy. Kazal mi zaczac brac zelazo - Szelazo, bierze ktos?
kamila1983
Kasik polecam jarmuż przy zapotrzebowaniu na żelazo 
ladyk24na7
Kasik, mnie na niedobory żelaza gin przepisuje Tardyferon Fol. W poprzedniej ciąży też go brałam. Ja jeszcze nie mam anemii. Jestem przy dolnej granicy normy. Ale że to bliźniaki, to kazał brać po 1 tabletce dziennie.Czesc dziewczyny,
ja po wizycie. Nie podam konkretow bo moj gin do ktorego chodze ma slabe usg, do tego dzidzia miala nozki zlaczone, ale o dziwo powiedzial, ze bardziej wyglada na dziewczynkeno i ze ladnie rosnie
we wtorek ide prywatnie na usg polowkowe wiec mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni
![]()
Kasik- Kamila dobrze radzi, jarmuż wymiata w tej kwesti.
A co farmaceutycznie to Ci nie doradzę bo nie brałam ale może to co Lady poleca wszakże przetestowała
No i dobre wieści że dzidzia jak na drożdżach rośnie
A co farmaceutycznie to Ci nie doradzę bo nie brałam ale może to co Lady poleca wszakże przetestowała
No i dobre wieści że dzidzia jak na drożdżach rośnie
so_happy
jak któraś potrzebuje coś z Reserved to jest -40% tylko z kuponem, u nas jest duży wybór i obejmuje też przecenione rzeczy,
jest duzo fajnych bluzek, które mogą byc na ciązę bardzo tanio i dla dzieci tez są fajne tanie rzeczy, ja obkupiłam dzisiaj siebie i rodzinę
jest duzo fajnych bluzek, które mogą byc na ciązę bardzo tanio i dla dzieci tez są fajne tanie rzeczy, ja obkupiłam dzisiaj siebie i rodzinę
reklama
kamila1982
Jesli czesto wam sie zdarza chorowac to polecam pic co rano na pusty zoladek ciepla wode z sokiem z polowy cytryny plus troche miodu. Pije to od stycznia i mimo iz moj Dawid byl 2 razy chory juz to sie nie zarazilam.
U mnie dzis znajoma zgadla ze jestem w ciazy jak mnie zobaczyla w samej koszulce bo w koncu jest cieplo , podobno biust mnie zdradzil
U mnie dzis znajoma zgadla ze jestem w ciazy jak mnie zobaczyla w samej koszulce bo w koncu jest cieplo , podobno biust mnie zdradzil

Podziel się: