reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Cześć Dziewczyny :)

Postaram się Was przeczytać po tych kilku dniach a tymczasem melduję tylko, że wracam choć jeszcze nie w formie.

reklama
byłam na spacerze z córką i nogi mi do d... wchodzą. Centralnie. U nas dzisiaj gorąco, chyba z 25*C.
szczęśliwa co do rozmiarów to jak zjedziesz na sam dół to masz tabele rozmiarów i wymiary w cm. Zawsze się na tym opieram kiedy zamawiam z Ali. Jak kupujesz z Pl to ceny nie są jakieś fantastyczne dlatego że podstawową walutą jest dolar. Ale jak kupujesz np ode mnie to już jest dość tanio.

Akatsuki mnie też nogi bolą pochodziłam po sklepach. Zaszłam do Reserved i kupiłam E trochę ciuszków. Jest -40% z newslettera.

Hej dziołchy :) widzę że nie tylko ja taka przymulona no dzisiaj go jakaś masakra normalnie :/ i głowa mi do tego pęka kolejny dzień :(

Ogólne to ostatnia jakoś nie bardzo się czuję. To zmęczenie to głowa to brzuch ciągnie i jakoś mi nie rośnie wcale i już schizuje ;)
Waga stoi w mejscu tu sie ciesze :)
za tydzien mam lekarza zobaczymy co mi powie

Jak tam wizytujace dzisiaj?

Widzę że niektóre szyjce sa wsrod nas :) ja zamierzam uszyc kocyk dla bąbelka :) w glowie mam juz projekt zobaczymy co z tego wyjdzie :) jak tylko poznam płeć zabiorę się za prace ręczne

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,
ja po wizycie. Nie podam konkretow bo moj gin do ktorego chodze ma slabe usg, do tego dzidzia miala nozki zlaczone, ale o dziwo powiedzial, ze bardziej wyglada na dziewczynke :) no i ze ladnie rosnie ;) we wtorek ide prywatnie na usg polowkowe wiec mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni ;)
Wyniki mam w miare, ale nie powalajace, hemoglobine mam ponizej normy. Kazal mi zaczac brac zelazo - Szelazo, bierze ktos?
No i na nastepna wizyte mam zrobic nieszczesna glukoze... brrr

Czesc dziewczyny,
ja po wizycie. Nie podam konkretow bo moj gin do ktorego chodze ma slabe usg, do tego dzidzia miala nozki zlaczone, ale o dziwo powiedzial, ze bardziej wyglada na dziewczynke :) no i ze ladnie rosnie ;) we wtorek ide prywatnie na usg polowkowe wiec mam nadzieje, ze sytuacja sie wyjasni ;)
Wyniki mam w miare, ale nie powalajace, hemoglobine mam ponizej normy. Kazal mi zaczac brac zelazo - Szelazo, bierze ktos?
No i na nastepna wizyte mam zrobic nieszczesna glukoze... brrr
Kasik, mnie na niedobory żelaza gin przepisuje Tardyferon Fol. W poprzedniej ciąży też go brałam. Ja jeszcze nie mam anemii. Jestem przy dolnej granicy normy. Ale że to bliźniaki, to kazał brać po 1 tabletce dziennie.

Kasik- Kamila dobrze radzi, jarmuż wymiata w tej kwesti.
A co farmaceutycznie to Ci nie doradzę bo nie brałam ale może to co Lady poleca wszakże przetestowała :)
No i dobre wieści że dzidzia jak na drożdżach rośnie :)

jak któraś potrzebuje coś z Reserved to jest -40% tylko z kuponem, u nas jest duży wybór i obejmuje też przecenione rzeczy,
jest duzo fajnych bluzek, które mogą byc na ciązę bardzo tanio i dla dzieci tez są fajne tanie rzeczy, ja obkupiłam dzisiaj siebie i rodzinę

reklama
Jesli czesto wam sie zdarza chorowac to polecam pic co rano na pusty zoladek ciepla wode z sokiem z polowy cytryny plus troche miodu. Pije to od stycznia i mimo iz moj Dawid byl 2 razy chory juz to sie nie zarazilam.

U mnie dzis znajoma zgadla ze jestem w ciazy jak mnie zobaczyla w samej koszulce bo w koncu jest cieplo , podobno biust mnie zdradzil :szok:

Do góry