reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Ja osobiście polecam miękkie staniki do karmienia, usztywniane u mnie się nie sprawdziły. Ostatnio kupiłam taki i jestem bardzo zadowolona chociaż po kilku tygodniach muszę już większą miseczkę kupić a na pewno przyda sie potem bo ja jestem bardzo intensywnie karmiąca mama BIAŁY CZARNY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA MITEX 80 C (5145516582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Czy ktoś dzisiaj jeszcze wizytuje? Wydaje mi się,że tak... a za tydzień aż trzy ... pamiętam bo ja jestem wśród tej trójki :-)

Ja tez staniki z alles kupowałam przez neta i był niezły, cena 80-90 zl, rozmiar wzięłam z tabeli rozmiarów i był idealny

Akatsuki czyżby słoneczko u nas zaświecilo, daj znać co z mieszkaniem :)

Akatsuki - trzymam kciuki za hacjendę!

przyszły do mnie spodnie z h&m i powiem szczerze że są super! Troszkę jeszcze przyduże bo to 34 a nie mają 32 ale za chwilę powinny akuracik :) a po ciąży wypruwam pas na brzuch i są super biodrówki. Fajny miękki i cienki jeansik :) ImageUploadedByForum BabyBoom1431349914.368991.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431349914.368991.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431349914.368991.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 69
ladyk24na7- ja w lipcu będę świętować:) także jeszcze przez chwilę 2-ka z przodu:)

Akatsuki- trzymamy kciuki:)

buba2006- super spodnie. Z Twoim rozmiarem to na pewno fajnie wyglądają. Ja mam w ciąży z HM rozm, 46:( to pewnie bym jak wieloryb wyglądała

reklama
Do góry