W końcu mam chwilkę
w pracy mały sajgon organizacyjny
Ale fajnie znów poprzebywać z tymi ludźmi, mega pozytywni
Dreamgirl mi wszyscy mówią ze wyladnialam
i ze napewno chłopiec ;p a tu jednak Córcia
Kasik a czemu do 30? W ogóle jest refundowany? Bo np luteina jest refundowana tylko do 22tc, chyba lekarz będzie mi kazał niedługo odstawić...
Karo dzięki
ja biorę lutke bo miałam troche niski progesteron a pozniej jednorazowe plamienie i lekarz powiedział ze nie zaszkodzi a moze pomoc, a ze moj gin robi usg bardzo rzadko (jesli wszystko jest ok) to ostatnie miałam w 13 tyg i teraz miałam mieć w 22tyg i pewnie jakby zobaczył ze z łożyskiem wszystko ok to kazałby odstawić, usg miałam wczoraj, ale robił kto inny a do swojego idę w przyszły czw na wizytę wiec pewnie będzie kazał odstawić
Mi ostatnio koleżanka powiedziała ze syna w pierwszej ciąży czuła od 17tc a córkę w drugiej dopiero poczuła w 21tc, spokojnie
nie jesteś dziwna
Dodonka super ze juz Cię wypuszczają
Mrówka swietnie ze udało sie ze żłobkiem
Akatsuki serce jak dzwon!
&&&&&& za mieszkanie
Małkus polecam adapter, nie musisz sie ciagle pilnować z pasem, my w weekend wracając od Rodziców spotkaliśmy tylu idiotów na drodze, ze G kilka razy hamował komuś prawie na zderzaku bo nam zajechali drogę i w takiej sytuacji adapter sie bardzo sprawdza...
Buba fajne spodnie, ale ten krój zarezerwowany jest tylko dla szczuplakow
Ladyk czekam na wieści z usg
Do lidla dzis nie dotarłam, bo musiałam sie wyszykować do pracy i ogarnąć chałupę troche.
Ja Malutka czuje juz dobrze jak mnie boksuje cześciej niż jak kopie, przynajmniej to wnioskuje z położenia na usg
jest bardzo nisko jeszcze moze dlatego tak wyraźnie czuje. Ostatnio jak sporo chodziłam to prawie Jej nie czułam i sie troche przestraszyłam, bo ze dwa-trzy dni czułam tylko jakieś smyrniecia lekkie ale pozniej znowu szalała
wiec myśle ze jak każdy człowiek ma dni bardziej i mniej aktywne
Niestety co kopie i chce pokazać G bo kopie na tyle mocno ze czuć pod ręka, to jak tylko przyłoży rękę to Mała przestaje ;p wstydzioch Mały