reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Buba ekstra spodnie :) w taki rozmiar to ja sie nigdy w zyciu nie wcisne :p
My dzisiaj z moim mamy taka mala rocznice :)
I juz nie moge doczekac sie wizyty, ktora mam za tydzien, bo plecy tak cholernie bola, ze nie daje rady :/ mam nadzieje ze cos mi da na to :/

reklama
Akatsuki - trzymam kciuki za hacjendę!

przyszły do mnie spodnie z h&m i powiem szczerze że są super! Troszkę jeszcze przyduże bo to 34 a nie mają 32 ale za chwilę powinny akuracik :) a po ciąży wypruwam pas na brzuch i są super biodrówki. Fajny miękki i cienki jeansik :)Zobacz załącznik 687463
O mamo! Są super! Kocham boyfriendy! Mam chyba z 5 par, tylko nie ciążowych. Z H&M tyż mam. Noszę do szpilek, balerinek, conversów, marantów. I z bluzą z kapturem i z marynarką wyglądają świetnie! Aż zaraz sprawdzę, czy jak zamontuję je pod brzuchem to nie spadną [emoji6] .
Aaa i mam dziś usg. Idę tak dodatkowo, prywatnie. Ostatnie usg miałam 1.04. Idę do Damiana, do Piotra Raczyńskiego. Buba, Ty się dobrze orientujesz w damianowych lekarzach... Coś wiesz może o dr i możesz podszepnąć? Będę dźwięczna! [emoji5] Chodziłam do jego brata, i świetny specjalista. U tego jeszcze nie byłam.

Ja nie brałam w ogóle...

Aaa.... jak ja Wam zazdroszczę. Każdego dnia czekam na te kopnięcia i nic :-( Smuteczek wielki.

Ja tez nic a nic nie czuje :crazy:

złożyliśmy oferte na to mieszkanie :)))

Extra :tak:

Akatsuki - ile ty masz wizyt podczas ciazy? Bo ja tylko 3 w szpitalu z usg i kilka z polozna.

Moj Dawid zamowil wage jakis miesiac temu - dzis w koncu doszla wiec moge sie zaczac systematycznie wazyc :nerd:

reklama
W końcu mam chwilkę :) w pracy mały sajgon organizacyjny ;)
Ale fajnie znów poprzebywać z tymi ludźmi, mega pozytywni ;)

Dreamgirl mi wszyscy mówią ze wyladnialam ;) i ze napewno chłopiec ;p a tu jednak Córcia ;)

Kasik a czemu do 30? W ogóle jest refundowany? Bo np luteina jest refundowana tylko do 22tc, chyba lekarz będzie mi kazał niedługo odstawić...

Karo dzięki ;) ja biorę lutke bo miałam troche niski progesteron a pozniej jednorazowe plamienie i lekarz powiedział ze nie zaszkodzi a moze pomoc, a ze moj gin robi usg bardzo rzadko (jesli wszystko jest ok) to ostatnie miałam w 13 tyg i teraz miałam mieć w 22tyg i pewnie jakby zobaczył ze z łożyskiem wszystko ok to kazałby odstawić, usg miałam wczoraj, ale robił kto inny a do swojego idę w przyszły czw na wizytę wiec pewnie będzie kazał odstawić
Mi ostatnio koleżanka powiedziała ze syna w pierwszej ciąży czuła od 17tc a córkę w drugiej dopiero poczuła w 21tc, spokojnie ;) nie jesteś dziwna

Dodonka super ze juz Cię wypuszczają ;)

Mrówka swietnie ze udało sie ze żłobkiem ;)

Akatsuki serce jak dzwon!
&&&&&& za mieszkanie :)

Małkus polecam adapter, nie musisz sie ciagle pilnować z pasem, my w weekend wracając od Rodziców spotkaliśmy tylu idiotów na drodze, ze G kilka razy hamował komuś prawie na zderzaku bo nam zajechali drogę i w takiej sytuacji adapter sie bardzo sprawdza...

Buba fajne spodnie, ale ten krój zarezerwowany jest tylko dla szczuplakow

Ladyk czekam na wieści z usg ;)

Do lidla dzis nie dotarłam, bo musiałam sie wyszykować do pracy i ogarnąć chałupę troche.

Ja Malutka czuje juz dobrze jak mnie boksuje cześciej niż jak kopie, przynajmniej to wnioskuje z położenia na usg ;) jest bardzo nisko jeszcze moze dlatego tak wyraźnie czuje. Ostatnio jak sporo chodziłam to prawie Jej nie czułam i sie troche przestraszyłam, bo ze dwa-trzy dni czułam tylko jakieś smyrniecia lekkie ale pozniej znowu szalała ;) wiec myśle ze jak każdy człowiek ma dni bardziej i mniej aktywne ;)
Niestety co kopie i chce pokazać G bo kopie na tyle mocno ze czuć pod ręka, to jak tylko przyłoży rękę to Mała przestaje ;p wstydzioch Mały ;)

Do góry