A cóż to za rocznica? A co do rozmiarów kochana to te spodnie są trochę elastyczne więc mogłabyś się zdziwić jak byś je zainstalowałaBuba ekstra spodnie w taki rozmiar to ja sie nigdy w zyciu nie wcisne
My dzisiaj z moim mamy taka mala rocznice
I juz nie moge doczekac sie wizyty, ktora mam za tydzien, bo plecy tak cholernie bola, ze nie daje rady :/ mam nadzieje ze cos mi da na to :/
No moje nieciążowe boye to z River Island no ale pewnie niebawem się nue dopnę.... (((Kochana u Piotra R nie byłam ale w nevie sprawdziłam i ma dobre komentarze. Myślę że powinno być ok. Dawaj znaka po wizycie!O mamo! Są super! Kocham boyfriendy! Mam chyba z 5 par, tylko nie ciążowych. Z H&M tyż mam. Noszę do szpilek, balerinek, conversów, marantów. I z bluzą z kapturem i z marynarką wyglądają świetnie! Aż zaraz sprawdzę, czy jak zamontuję je pod brzuchem to nie spadną [emoji6] .
Aaa i mam dziś usg. Idę tak dodatkowo, prywatnie. Ostatnie usg miałam 1.04. Idę do Damiana, do Piotra Raczyńskiego. Buba, Ty się dobrze orientujesz w damianowych lekarzach... Coś wiesz może o dr i możesz podszepnąć? Będę dźwięczna! [emoji5] Chodziłam do jego brata, i świetny specjalista. U tego jeszcze nie byłam.
złożyliśmy oferte na to mieszkanie ))
No wreszcie progres, gratki wielkie!!!