reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Buba ekstra spodnie :) w taki rozmiar to ja sie nigdy w zyciu nie wcisne :p
My dzisiaj z moim mamy taka mala rocznice :)
I juz nie moge doczekac sie wizyty, ktora mam za tydzien, bo plecy tak cholernie bola, ze nie daje rady :/ mam nadzieje ze cos mi da na to :/
A cóż to za rocznica? A co do rozmiarów kochana to te spodnie są trochę elastyczne więc mogłabyś się zdziwić jak byś je zainstalowała :)
O mamo! Są super! Kocham boyfriendy! Mam chyba z 5 par, tylko nie ciążowych. Z H&M tyż mam. Noszę do szpilek, balerinek, conversów, marantów. I z bluzą z kapturem i z marynarką wyglądają świetnie! Aż zaraz sprawdzę, czy jak zamontuję je pod brzuchem to nie spadną [emoji6] .
Aaa i mam dziś usg. Idę tak dodatkowo, prywatnie. Ostatnie usg miałam 1.04. Idę do Damiana, do Piotra Raczyńskiego. Buba, Ty się dobrze orientujesz w damianowych lekarzach... Coś wiesz może o dr i możesz podszepnąć? Będę dźwięczna! [emoji5] Chodziłam do jego brata, i świetny specjalista. U tego jeszcze nie byłam.
No moje nieciążowe boye to z River Island no ale pewnie niebawem się nue dopnę.... :((((Kochana u Piotra R nie byłam :( ale w nevie sprawdziłam i ma dobre komentarze. Myślę że powinno być ok. Dawaj znaka po wizycie!
złożyliśmy oferte na to mieszkanie :)))

No wreszcie progres, gratki wielkie!!!

reklama
Jestem już po. Wizytę opiszę w odpowiednim wątku.
Ja też łykam Omega Med Optima Forte, do tego Magnez i od 2 tygodni Tardyferon, czyli żelazo. Jestem przy dolnej granicy, a dalej już tylko anemia.

złożyliśmy oferte na to mieszkanie :)))
suuper

W końcu mam chwilkę :) w pracy mały sajgon organizacyjny ;)
Ale fajnie znów poprzebywać z tymi ludźmi, mega pozytywni ;)

Kasik a czemu do 30? W ogóle jest refundowany? Bo np luteina jest refundowana tylko do 22tc, chyba lekarz będzie mi kazał niedługo odstawić...

Małkus polecam adapter, nie musisz sie ciagle pilnować z pasem, my w weekend wracając od Rodziców spotkaliśmy tylu idiotów na drodze, ze G kilka razy hamował komuś prawie na zderzaku bo nam zajechali drogę i w takiej sytuacji adapter sie bardzo sprawdza...

Ja place za 1 opakowanie Duphastonu prawie 30 zl a to starcza na 10 dni - niestety nie jest refundowane. A czemu do 30 tyg? To sama nie wiem, teraz na wizycie zapytam sie o to lekarza.
Czemu z pasem trzeba sie pilnowac?

hej

strasznie zalatany dzień mam, m ma jeszcze wolne, wykorzystałam go i troche spraw
pozałatwialiśmy

Buba rewelacyjne spodnie !!!!

dodonka nie wiedziałam z e na nowym mają porody we wannie,
tez sie zastanawiam nad takim porodem, super że już lepiej u Ciebie

akatsuki super, ze mieszkanie fajne !!!

Akatsuki fajnie, że znalazłaś coś odpowiedniego. Problem z głowy będzie. noo jeszcze tylko przeprowadzka ;)

Niedawno dotarłam do domu, padnięta... Czekam aż pranie sie skończy i idę spać ;)

Kasik drogi ten duphaston! Ja za lutke płace 7 z groszami na 2tyg.
Z pasem trzeba sie pilnować bo przy mocnym szarpnięciu np przy hamowaniu awaryjnym czy przy wypadku dolny pas gdy zaciśnie sie na brzuchu moze spowodować nawet odklejenie łożyska, wiec wole nie ryzykować, dodatkowo moja Mała nie lubi jak Ja coś uciska chyba bo czasem czuje jak boksuje lub kopie dokładnie w miejscu gdzie mam gumkę od legginsów lub majtek ;p a nie sa mocno obcisłe ;p

Akatsuki oby tym razem sie udało ;)

Akatsuki oby to juz bylo to mieszkanie :)
Buba mielismy 2 lata naszego zwiazku :) (wiem, ze w porownaniu do was to nie za wiele) :) a co do spodni to nie weszlabym mam za szerokie biodra :)
A co do pasow to znajmomy mojego D nauczyl mnie jak zapnac pas zeby nie uzywac tego dolnego, chociaz nie jestem do niego przekonana, wiec przed nastepnym wypadem do Pl musze sobie kupic ten adapter do pasow :)

reklama
Do góry