Hej
Ja sie witam jeszcze z wyrka ;p zaraz czas wstawać, dzis mam zajęcia, to przynajmniej sie ze znajomymi spotkam
Wirginia o ja tez robiłam żelowe pazurki, kilka ładnych lat, sobie i Mamie, kiedyś jeszcze Przyjaciółce. Miałam kilka ofert pracy w salonach ze mnie wyślą na kurs itd bo ja samouk, ale sie nie zdecydowałam, robiłam to raczej hobbystycznie
Jak sie dowiedziałam o ciąży to zdjęłam je, bo nie chce żeby dziecko wąchalo te smrody... A Mama znalazła sobie dziewczynę która Jej robi w dalszym ciagu
Dolga heh ja myślałam ze na weselu zasnę przed oczepinami, ale jak człowiek jest w towarzystwie, gra muzyka to idzie wytrzymać
po 2 w nocy nawet samochód prowadzić ;p
Powiem Ci ze pracując tam zweryfikowałam sobie opinie o wielu gwiazdach naszej tv!
Ale jedna sytuacja mnie kiedyś załamała jak przyszła licealistka/ max początki studiów z karta rodziców i kupiła torebkę za ponad 5tys bo jak cytuje "ojej taka ładna, ojej i jaka tania!"
Reniam zacznij sie wykręcać ze juz Ci cieżko i nie masz siły. U mnie w rodzinie tez jest taka rodzinka... Pamiętaj ze teraz Ty i dzidziuś jesteście najważniejsi!
Dolga ja czekam na truskawki z utęsknieniem
a czereśnie tez uwielbiam
Malinka oczywiście ze tekst był nie na miejscu, nie znaczy ze jak jest klientem to ma prawo mnie obrażać, nie jestem jego niewolnikiem czy podnóżkiem! Ale to trzeba jednym uchem wpuścić a drug wypuścić i współczuć tylko niskiej inteligencji ;p
Kamilove dokładnie to dopiero początki wiec raz czuć a raz nie, jeszcze zdążą Ci dać popalić ;p
Krewetka o super
a to ten wątek będzie zamknięty? Czy nowy sie utworzy? Kto będzie miał do niego dostęp?
Witam nowe Mamy