reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Coś BB znowu nawala...

Kate ja to latte preferuje ;)

Małkus bo usunęłam juz... Wrzucę jak będziemy miały zamknięty ;)

Dolga dzięki ;) super tunika ;) a pazurki robiłaś sama?

Akatsuki hehe no to wesoło wczoraj miałaś, tak to jest jak ludzie oceniają książkę po okładce...

To ja Wam opowiem historie podobna, po przeprowadzce do wawy pracowałam w sklepie z ciuchami światowych projektantów, duży dom mody w centrum (dziewczyny z wawy pewnie kojarzą) ze ceny kosmiczne to głownie celebryci, prezesi i ogólnie dziani ludzie przychodzili, ale nie zabrakło i stylistów. To była wiosna i miałam juz ugadane ze doktorat zaczynam od jesieni, ale chciałam tam dopracować jeszcze do tego czasu. Pewnego dnia przyszedł wielki stylista Jarosław Szado i do mnie z tekstem "coooo nie chciało sie uczyć? Jakby sie chciało uczyć to by sie nie stało miedzy pułkami" wmurowało mnie... A dziewczyny sie śmiały ze nie miał komu tekstem rzucić tylko dziewczynie co idzie doktorat robić... ;p

A jak reszta Dziewczyn? Jesteście za zamkniętym? Któraś sie orientuje jak to zrobić?

reklama
Gratuluję wam udanych imprez trochę sporo z was imprezowalo =)
Dolga fajne pazurki =) ja jestem chora na tym punkcie normalnie odkąd mam zakaz Uprawiania sportu to zaczęłam interesować się pazurami i nawet robię żelowe to jak będziecie chciały to jutro podrzucę jakieś zdjęcie =)
Co do zdjęć to śliczne z was kobietki =)
Dreamgirl super że córcia taka zadowolona =)
Ja też mam zniszczone włosy bo kiedyś farbowałam na taką czerwień z brązem i rok temu wróciłam do swojego naturalnego =) a to zdjęcie co wrzuciłam z brzuszkiem na tamtym wątku to jest po fryzjerze bo jak byłam w pl to ścięłam tak krótko a miałam już włosy za biust sięgające =)
I tez jestem za zamkniętym =)
Dzisiaj się za wiele nie udzielalam bo regenerowalam siły cały dzień

kate ekstra ze imprezka udana ii noo troszczke sobie posiedzieliscie, ja nie wiem czy na tym etapie mojego zycia wysiedzialabym do tej godziny :D a gosci patrze miałas co nie miara :)

Akatsuki noo taa ludzie sa tacy, ale nie powiem bo sama czesto gęsto pomysle sobie cos o kims, a pozniej wychodzi cos zupelnie innego, ale przynajmniej mialyscie ubaw :)

małkus noo laseczka to ze mnie żadna, ale ja od zawsze z tych grubsiejszych, a jak byłam mała to mówiłam: kto tłuściejszy ten ładniejszy haha :D a co do tych słabości to chyba to jest pogoda, bo widzisz u mnie to samo :/

Blair paznokcie siostra mi robila, haha a ta historia z Szado dobra, tak mysle ze oni sie uwazaja za niewiadomo kogo :p

a zamkniety dla mnie tez moze byc ;)

Blair87 zamknąć forum to nic trudnego wybieramy moderatora - nie musi to być jedna osoba mogą być 2 lub 3 następnie pisze się do głównego moderatora forum bb (gdzieś mam zapisane nick głównej moderatorki) jutro prześle i po sprawie :-)

Hej.
Dopiero teraz udało mi się was nadrobić. A wczoraj nie wchodzilam wiec to było mega wyzwanie.
U mnie nic nowego jak zwykle dzień lenia. Jutro jadę do siostry dzieci pilnować. Wkurza mnie to już bo ciągle mnie ciąga jako nianię a ja w domu mam co robić. Ech ale głupio mi odmówić.
Ja tez jestem za ewentualnym zamkniętym wątkiem.

Witajcie,
Widzę że macie ochotę zamknąć wątek to się ujawniam...
Podczytuję Was już od pewnego czasu i stało się to dla mnie codziennym rytuałem bo jestem na l4 odkąd się dowiedziałam o ciąży. Najpierw zapobiegawczo ze względu na dwa poronienia, a później z konieczności bo dostałam krwawień, a w końcu zrobił mi się krwiak na kosmówce i mogłam wstawać z łóżka jedynie za potrzebą...
Teraz na szczęście jest już lepiej- tzn. miewam częste bóle głowy podobnie jak niektóre z Was, ale krwiak zniknął i generalnie gin nie ma żadnych zastrzeżeń co do ciąży i dzidziusia :) co mnie bardzo cieszy, ale obawy pozostaną już ze mną pewnie do końca ciąży...

Ostatnia edycja:
reniam rozumiem CIę, ale podejrzewam, że dopoki nic nie powiesz to nic sie nie zmieni, wiec zcze duzo odwagi :) a ty masz swoje dzieci? bo juz w konuc to nie wiem

oooo a jednak sobie ktos tu jeszcze podczytuje
Bas witam, dobrze ze sie odezwałas, w grupie razniej, a tymbardziej jak siedzisz na l4, mi teraz maz wyjechal, synek spi to nawet nie mam z kim pogadac, a my sobie wieczorkiem lubimy pogadac, wiec tu do was sobie popisze ;)
aha Bas noo i napewno bedzie dobrze, na kiedy masz termin?

dziewczyny tez sie nie mozecie doczekac sezonu na truskawki i czeresnie? mmmm... ja wyczekuje :)

Ostatnia edycja:
reklama
dolga- :) termin mam na 7 października. A co do pogaduszek forumowych to wiem, że czasem ratują samopoczucie. No i kto lepiej zrozumie ciężarówę jak nie inna ciężarówa :)

Do góry