reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Hejka.
Wpadłam na chwilę zobaczyć co u Was. Jestem dziś skonana, pół dnia latałam po galerii w poszukiwaniu ubioru na komunię i dupa. Wydałam kupę kasy na pierdoły i na ciuchy dla Rafcia (syna), a wdzianka jak nie było tak nie ma. Chyba trzeba będzie odwiedzić sklep z odzieżą ciążową.
Ja też jestem za zamkniętym.

reklama
dolga ja się nie mogę doczekać sezonu na wszystko :-) tutaj nie mam nic polskiego, a bardzo mi się marzy. Najbardziej młode ziemniaki z koperkiem :-D
Ostatnio często mnie mdli i nie wiem już co jeść. Straciłam apetyt. Wymyśliłam, że zjadłabym ostrą pizzę, żeby mnie wyżarło od środka. Zjadłam dwa kawałki i się najadłam, ale w brzuchu trochę lepiej. Chyba mi się odwraca i apetyt odchodzi

Blair bo fakt dałam im w cebulkę ale teraz staram się im nadrobić te wszystkie przykrości :-)
A w tym sklepie niezła historia :-D choć że wydaje mi się że tekst i tak nie na miejscu bo nawet gdybyś doktoratu nie robiła no to raczej niczyja sprawa czemu tam pracujesz, może sytuacja taka, może na przeczekanie.. Nie lubię takich komentarzy a sama w pracy takie słyszę ciągle i mnie to denerwuje.. Mam swój plan, mam stała pracę, nie zarabiam może kokosow ale nie narzekam, chciałam skończyć studia, jednocześnie pracowałam na conajmniej jeden etat, teraz czas na dziecko a prace zdarze dostać lepsza :) a i tak słyszę milion spekulacji czemu tyle mnie nie było, czemu się tu nadal marnuje.. Jaki nagle każdy zatroskany ehh :)

Wirginia ja też robię żele i akryle :-) tzn od prawie roku już nie ale kilka ładnych lat robiłam bo chciałam oduczyc się obgryzac i w końcu się udało :-)

Malkus no na balkonie to dobry pomysł bo ja na prawdę nie z tych co przesadzaja i wybrzydzaja ale odor był nieznośny.. Może ten twój preparat to mniejszy smierdziuch :-)

Bas witaj :-)

Jestem jak najbardziej ZA zamkniętym wątkiem :-) z chęcią się wam ujawnie :-)

Dolga no ja mam córkę 8 lat w tym roku skończy. Ona ma troje rozumiem ze jest jej ciężko ale już się taka wygodnicka zrobiła ze nawet do sklepu z dziećmi nie pójdzie tylko ktoś musi przyjeżdżać jej pomóc. A męża nie pogoni do pomocy. A on ma taką pracę ze może sobie przerwę w ciągu dnia zrobić. Ale po co jak trzeba siostry pomęczyć. Ja juz jej nie jedno powiedziałam ale boję się że przesadze a jak wiesz hormony swoje robią.

Ja miałam ciężki dzień dziś i całkowicie można powiedzieć do doopy. Ostatnio dzieciaki mało aktywne, ale się nie martwię bo to jeszcze wcześnie (jutro dopiero w 14tc wchodzę)

Co do wątku zamkniętego to róbcie jak uważacie mi jest wszystko jedno :)

Ciesze się, że weekend miałyście udany :* uciekam juz spać i dobrej nocki życzę :)

reklama
Cześć.
Ja również zaglądam na to forum i muszę stwierdzić, że stało się to moim małym uzależnieniem :)
Jestem za zwolnieniu właściwie od samego początku ciąży, ponieważ w 5 tyg. ciąży dostałam krwawienia, które było spowodowane krwiakiem. 3 tygodnie musiałam leżeć, później było trochę lepiej, ale też zdarzały się jakieś plamienia.
To jest moja druga ciąża, mam już 3 letniego synka :)
Termin mam na 1 października i prawdopodobnie będziemy mieć drugiego chłopca.
Mam nadzieje, że bede mogla dołaczyć do Was i już aktywnie uczestniczyć :)
Pozdrawiam

Do góry