reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Hejka.
Wpadłam na chwilę zobaczyć co u Was. Jestem dziś skonana, pół dnia latałam po galerii w poszukiwaniu ubioru na komunię i dupa. Wydałam kupę kasy na pierdoły i na ciuchy dla Rafcia (syna), a wdzianka jak nie było tak nie ma. Chyba trzeba będzie odwiedzić sklep z odzieżą ciążową.
Ja też jestem za zamkniętym.

reklama
dolga ja się nie mogę doczekać sezonu na wszystko :-) tutaj nie mam nic polskiego, a bardzo mi się marzy. Najbardziej młode ziemniaki z koperkiem :-D
Ostatnio często mnie mdli i nie wiem już co jeść. Straciłam apetyt. Wymyśliłam, że zjadłabym ostrą pizzę, żeby mnie wyżarło od środka. Zjadłam dwa kawałki i się najadłam, ale w brzuchu trochę lepiej. Chyba mi się odwraca i apetyt odchodzi

Blair bo fakt dałam im w cebulkę ale teraz staram się im nadrobić te wszystkie przykrości :-)
A w tym sklepie niezła historia :-D choć że wydaje mi się że tekst i tak nie na miejscu bo nawet gdybyś doktoratu nie robiła no to raczej niczyja sprawa czemu tam pracujesz, może sytuacja taka, może na przeczekanie.. Nie lubię takich komentarzy a sama w pracy takie słyszę ciągle i mnie to denerwuje.. Mam swój plan, mam stała pracę, nie zarabiam może kokosow ale nie narzekam, chciałam skończyć studia, jednocześnie pracowałam na conajmniej jeden etat, teraz czas na dziecko a prace zdarze dostać lepsza :) a i tak słyszę milion spekulacji czemu tyle mnie nie było, czemu się tu nadal marnuje.. Jaki nagle każdy zatroskany ehh :)

Wirginia ja też robię żele i akryle :-) tzn od prawie roku już nie ale kilka ładnych lat robiłam bo chciałam oduczyc się obgryzac i w końcu się udało :-)

Malkus no na balkonie to dobry pomysł bo ja na prawdę nie z tych co przesadzaja i wybrzydzaja ale odor był nieznośny.. Może ten twój preparat to mniejszy smierdziuch :-)

Bas witaj :-)

Jestem jak najbardziej ZA zamkniętym wątkiem :-) z chęcią się wam ujawnie :-)

Dolga no ja mam córkę 8 lat w tym roku skończy. Ona ma troje rozumiem ze jest jej ciężko ale już się taka wygodnicka zrobiła ze nawet do sklepu z dziećmi nie pójdzie tylko ktoś musi przyjeżdżać jej pomóc. A męża nie pogoni do pomocy. A on ma taką pracę ze może sobie przerwę w ciągu dnia zrobić. Ale po co jak trzeba siostry pomęczyć. Ja juz jej nie jedno powiedziałam ale boję się że przesadze a jak wiesz hormony swoje robią.

Ja miałam ciężki dzień dziś i całkowicie można powiedzieć do doopy. Ostatnio dzieciaki mało aktywne, ale się nie martwię bo to jeszcze wcześnie (jutro dopiero w 14tc wchodzę)

Co do wątku zamkniętego to róbcie jak uważacie mi jest wszystko jedno :)

Ciesze się, że weekend miałyście udany :* uciekam juz spać i dobrej nocki życzę :)

reklama
Cześć.
Ja również zaglądam na to forum i muszę stwierdzić, że stało się to moim małym uzależnieniem :)
Jestem za zwolnieniu właściwie od samego początku ciąży, ponieważ w 5 tyg. ciąży dostałam krwawienia, które było spowodowane krwiakiem. 3 tygodnie musiałam leżeć, później było trochę lepiej, ale też zdarzały się jakieś plamienia.
To jest moja druga ciąża, mam już 3 letniego synka :)
Termin mam na 1 października i prawdopodobnie będziemy mieć drugiego chłopca.
Mam nadzieje, że bede mogla dołaczyć do Was i już aktywnie uczestniczyć :)
Pozdrawiam

Do góry