oo dziewczyny tez chcialam sobie zrobic keratynowe prostowanie, ale w koncu sie troche bałam i zrezygnowalam, w sumie osobiscie nie znałam nikogo kto by mial i dlatego sie troche bałam, zreszta nawet u mnie w miescie to nie wiedzialabym gdzie to zrobic, aby bylo porządnie, ja prostuje wlosy tez jakies 15 lat i mam wrazenie ze juz od tego są duzo duzo prostsze, bo mialam takie do d... ni to proste ni krecone, zreszta teraz bez prostownicy to tez niz ni warte, ale np nie mam problemow ze zniszczonymi wlosami, mam ich ogrom, u fryzjera wycinaja ile sie da zawsze, choc od poprzedniej ciazy wypadaja przeokropnie to i tak dalej mam busz na głowie
Blair ślicznie kochana
wirginia ja dzisiaj w kosciele nawet 5 minut nie moglam wystac, wiec cala msze siedzialam, pewnie znowu bede musiala siedziec w kosciele, co mialam za mlodzienczych lat, nawet w poprzedniej ciazy moglam stac, a teraz opadam z sił :/
dreamgirl suuuper reakcja coreczki, regalik tez fajny
Buba co żeś tam nakupowała?
asika u mnie bardzo podobnie, bylismy na urodzinach u mojego chrzesniaka i jestem okropnie zmeczona, a jutro wizyta u gina, ale pewnie bez usg, wiec sie raczej nic nie dowiem ciekawego poza tym, że po ostatnim antybiotyku dalej mam problem z moczem:/
a ja sobie tez pare nowych ciuszkow kupilam, a tu jeden z zakupów, prosta tunika, ale wygodnie bede miala latać
(nie wiem czemu te zdjecia tak przekrecone
)
Zobacz załącznik 682753Zobacz załącznik 682754
i takie sobie paznokcie trzasnęłam
Zobacz załącznik 682755