reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Witajcie dziewcyny :)

Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte :)
dreamgirl genialne malenstwa :) moja siostra tez miala parke szynszyli to tylko raz udalo nam sie doczekac mlodego i to tylko jednego :)

colly a co to za rasa ze az tak droga? :)

kamila1982 napewno niczego nie zapeszysz :) a wszyscy beda pewnie cieszyc sie twoim szczesciem :)

Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina :)

Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych :)
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/

Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/

A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie :D

reklama
Colly miałam pudelka,cudowny był,a jaki MĄDRY !!!! Naprawde tylko ja miałam małego :tak: Teraz mam 2 shihtzu i też są świetne !!! Polecam tą rase również

sorry Dziewczyny za panikę, ale już wszystko wróciło do normy :) jest na swoim miejscu i jest ok :) zobaczę jak będzie przy wieczornej dawce lutki. Chyba przez ten sen się tak zestresowałam niepotrzebnie...
Coś Mała się nie wierci, chyba weekend zaczęła :p

:) dziękujemy bardzo my uwielbiamy mazury, piękne to miejsce. Nawet w najegzotyczniejszych miejscach na świecie nie widziałam tak pięknych jezior jak w Polsce :) iczywiście tam też są bajkowe muejscówki ale nie ma takiego klimatu :) Często też pływamy, tylko dojazd z waw przykorkowany ale czego się nie robi dla mazur! Zazdroszczę Ci kochana widoku, klimatu i czystego powietrza!
hmm zachęcasz :p zwiedziliśmy trochę Polski z G, ale nigdy nie byliśmy na Mazurach... chyba czas się wybrać w końcu :) może w tym roku i znowu zrobimy sobie objazdówkę po lasach/jeziorach itp :)

Dzień dobry

Dziś zrobiłam sobie wolne, nie poszłam do pracy. Od 5 dni boli mnie głowa, bez przerwy. Nawet jak się w nocy obudzę, to z bólem. Mam już dość. Macie jakieś pomysły co mogłoby mi pomóc?
współczuję, mi zwykle pomagają zimne okłady i leżenie, tzn w ciąży, bo tak to biorę ibuprom i po kłopocie

Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina :)

Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych :)
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/

Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/

A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie :D
dzięki :* chyba niepotrzebnie spanikowałam, ale tak reaguję na zmiany w ciele i jeszcze ten sen...
Będzie dobrze, niech rośnie :) ciekawa jestem jak moje Małe urosło po witaminkach :)
kurczę to nieciekawie z tym psem, lepiej z nim nie wychodź, a przynajmniej nie sama...
nie wiem czy lubisz makron, ale możesz kupić "pomysł na" serowy z brokułami, ja robię sam makaron z tym sosem i jest pycha :)

my nie możemy mieć zwierząt, oboje alergicy... a G to w szczególności, no chyba że rybki ;)

Ostatnia edycja:
:) dziękujemy bardzo my uwielbiamy mazury, piękne to miejsce. Nawet w najegzotyczniejszych miejscach na świecie nie widziałam tak pięknych jezior jak w Polsce :) iczywiście tam też są bajkowe muejscówki ale nie ma takiego klimatu :) Często też pływamy, tylko dojazd z waw przykorkowany ale czego się nie robi dla mazur! Zazdroszczę Ci kochana widoku, klimatu i czystego powietrza!

Do jeziora mam 10 min spacerkiem :) a jest piekne, duże i czyste :) jako ciekawostkę moge powiedziec,ze jezioro to ma kilka wysp, w tym jedna z chronionymi kormoranami :) i jest dosyć głębokie, 56m - dla fanów nurkowania :D

Blair to super ze juz wszystko w normie :) ja tez tak panikuje jak tylko cos zauwaze nie tak a wczesniej tak nie bylo :D
Ja juz to sama powiedzialam ze chodzic z nia nie bede nie chce ryzykowac jk jest taka glupia to bedzie musiala czekac az do wieczora az kros znia pojdzie po pracy.

Lubie makaron :) pomysl dobry tylko tutaj nie dostane pomyslu na.. bym musiala jechac do Polskiego sklepu ale jest o wiele za daleko a ja jeszcze po wczorajszym nie jestem za bardzo na silach :/

Migotka zazdroszcze mieszkania kolo jeziora :D cos pieknego :)

wirginia.94 tak, to cos wspaniałego. Blisko mam do miasta (Olsztyn) 8km, jezioro pod nosem, lasy nieopodal :) uwielbiam te okolice, jest tu wszystko czego potrzebuje :)

Migotka właśnie doczytałam, że jesteśmy sąsiadkami, bo ja mieszkam w....Olsztynie:tak:

Blair moja dzidzia ostanie dwa dni miała bardzo ciche, dziś w nocy już miałam lekkiego stresa, rano po zjedzeniu belvity parę razy dała znać i już lepszy dzień

Buba doczytałam, że przyjeżdżasz do Olsztyna, a może znajdziesz czas na kawę, ściągniemy Migotkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry