reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

Witajcie dziewcyny :)

Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte :)
dreamgirl genialne malenstwa :) moja siostra tez miala parke szynszyli to tylko raz udalo nam sie doczekac mlodego i to tylko jednego :)

colly a co to za rasa ze az tak droga? :)

kamila1982 napewno niczego nie zapeszysz :) a wszyscy beda pewnie cieszyc sie twoim szczesciem :)

Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina :)

Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych :)
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/

Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/

A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie :D

reklama
Colly miałam pudelka,cudowny był,a jaki MĄDRY !!!! Naprawde tylko ja miałam małego :tak: Teraz mam 2 shihtzu i też są świetne !!! Polecam tą rase również

sorry Dziewczyny za panikę, ale już wszystko wróciło do normy :) jest na swoim miejscu i jest ok :) zobaczę jak będzie przy wieczornej dawce lutki. Chyba przez ten sen się tak zestresowałam niepotrzebnie...
Coś Mała się nie wierci, chyba weekend zaczęła :p

:) dziękujemy bardzo my uwielbiamy mazury, piękne to miejsce. Nawet w najegzotyczniejszych miejscach na świecie nie widziałam tak pięknych jezior jak w Polsce :) iczywiście tam też są bajkowe muejscówki ale nie ma takiego klimatu :) Często też pływamy, tylko dojazd z waw przykorkowany ale czego się nie robi dla mazur! Zazdroszczę Ci kochana widoku, klimatu i czystego powietrza!
hmm zachęcasz :p zwiedziliśmy trochę Polski z G, ale nigdy nie byliśmy na Mazurach... chyba czas się wybrać w końcu :) może w tym roku i znowu zrobimy sobie objazdówkę po lasach/jeziorach itp :)

Dzień dobry

Dziś zrobiłam sobie wolne, nie poszłam do pracy. Od 5 dni boli mnie głowa, bez przerwy. Nawet jak się w nocy obudzę, to z bólem. Mam już dość. Macie jakieś pomysły co mogłoby mi pomóc?
współczuję, mi zwykle pomagają zimne okłady i leżenie, tzn w ciąży, bo tak to biorę ibuprom i po kłopocie

Blair pewnie bedzie wszystko w porzadku ale jesli sie tym martwisz mto moze lepiej zadzwon do sowojego gina :)

Jak tak czytam o wymiarach waszych dzieciaczkow to wychodzi na to, ze moj synus w chwili obecnej jeden z najwiekszych :)
Mam nadzieje ze nie bedzie az tak ogromny bo boje sie porodu z tak duzym dzieckiem :/

Ja wczoraj dostalam kategoryczny zakaz wychodzenia z tym moim psem, bo wczoraj na spacerze tak mnie ciagala ze pobolewal mnie pozniej caly czas brzuch i plecy strasznie bolaly a na dodatek skoczyla na mnie i mam dwie szramy pod brzuchem :/ wczoraj zachowywala sie jakby demon ja opetal :/

A moze ktoras z was podrzuci mi pomysl na obiad bez miesny? Ktory w miare szybko zrobie :D
dzięki :* chyba niepotrzebnie spanikowałam, ale tak reaguję na zmiany w ciele i jeszcze ten sen...
Będzie dobrze, niech rośnie :) ciekawa jestem jak moje Małe urosło po witaminkach :)
kurczę to nieciekawie z tym psem, lepiej z nim nie wychodź, a przynajmniej nie sama...
nie wiem czy lubisz makron, ale możesz kupić "pomysł na" serowy z brokułami, ja robię sam makaron z tym sosem i jest pycha :)

my nie możemy mieć zwierząt, oboje alergicy... a G to w szczególności, no chyba że rybki ;)

Ostatnia edycja:
:) dziękujemy bardzo my uwielbiamy mazury, piękne to miejsce. Nawet w najegzotyczniejszych miejscach na świecie nie widziałam tak pięknych jezior jak w Polsce :) iczywiście tam też są bajkowe muejscówki ale nie ma takiego klimatu :) Często też pływamy, tylko dojazd z waw przykorkowany ale czego się nie robi dla mazur! Zazdroszczę Ci kochana widoku, klimatu i czystego powietrza!

Do jeziora mam 10 min spacerkiem :) a jest piekne, duże i czyste :) jako ciekawostkę moge powiedziec,ze jezioro to ma kilka wysp, w tym jedna z chronionymi kormoranami :) i jest dosyć głębokie, 56m - dla fanów nurkowania :D

Blair to super ze juz wszystko w normie :) ja tez tak panikuje jak tylko cos zauwaze nie tak a wczesniej tak nie bylo :D
Ja juz to sama powiedzialam ze chodzic z nia nie bede nie chce ryzykowac jk jest taka glupia to bedzie musiala czekac az do wieczora az kros znia pojdzie po pracy.

Lubie makaron :) pomysl dobry tylko tutaj nie dostane pomyslu na.. bym musiala jechac do Polskiego sklepu ale jest o wiele za daleko a ja jeszcze po wczorajszym nie jestem za bardzo na silach :/

Migotka zazdroszcze mieszkania kolo jeziora :D cos pieknego :)

wirginia.94 tak, to cos wspaniałego. Blisko mam do miasta (Olsztyn) 8km, jezioro pod nosem, lasy nieopodal :) uwielbiam te okolice, jest tu wszystko czego potrzebuje :)

Migotka właśnie doczytałam, że jesteśmy sąsiadkami, bo ja mieszkam w....Olsztynie:tak:

Blair moja dzidzia ostanie dwa dni miała bardzo ciche, dziś w nocy już miałam lekkiego stresa, rano po zjedzeniu belvity parę razy dała znać i już lepszy dzień

Buba doczytałam, że przyjeżdżasz do Olsztyna, a może znajdziesz czas na kawę, ściągniemy Migotkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry