Wiem, wiem ale ona bez isofix. Tylko kurcze plebe ma mniej punktów niż cabrio. Muszę przestudiować i rozkminić wyniki badań i testów i zobaczę na czym stracił i ew sprzedam easy fix i kupię famili fix. Bo fotelik po Fr sprzedałam odrazu zresztą wszystkie 3 ten też będę sprzedawać bo za 10 lat będzie to kupa złomu
Gratulacje wielkie! Super że wszystko ok. U mnie w 12 tyg na jednym usg wyszło 6,4 cm a na drugim 70,7 cm było robione dzień później. Więc pewnie wymiar gdzieś po środku
Kochana nie martw się jeszcze nadgoni
maluszki mają każdy swoje tempo
Vit b i Triderm ale w ciąży zabardzo go nie można...
mi likwidował po 3 posmarowaniach....
Ale czad!!!! Słodkie maleństwo, pewnie w domu szał i radość
Madziula trzymam kciuki za wizytę!
Dziś zimno....brrrr ale przynajmniej słonko jest! Ciekawe jaka majówka będzie....R chce byśmy lecieli do Wenecji na majówkę ale ja nie ba siłach... No co mi po zdychaniu w hotelu... To wolę za darmo w domu ;( No chyba że cud nastąpi....ale w sumie jakby była fajna pogoda to mazury mi się marzą
a i Fr od 4 wyjeżdża do Olsztyna na zieloną szkołę to byśmy go odrazu podrzucili i przedłużyli weekendzik...ale co ja planuję jak ja nie wiem czy na chodzie będę... Dziś Fr rano jak leżałam stwierdził że coś nue tak z tą ciążą bo nam zamiast kulki dziurę no i ma rację... Jestem zapadnięta jak anorektyczka
więc nie powinnan się dziwić że sił brak ...kiedy to rzyganko się skończy....choć wczoraj byliśmy wieczorem w knajpce i nawet mnue nie zmuliło i całkiem, całkiem zjadłam może to już koniec
Miłego piąteczku!