reklama
Madziula 27
Moderatorka
Kamila,gratulacje udanej wizyty :-) u mnie w 12 tyg maleństwo miało 4,9 cm więc nie za wielkie jak na ten tydzień :-/
Tak w ogóle dobry wieczór próbuje doczytać co u Was ale ciężko mi idzie bo Martynka szaleje :-)
Tak w ogóle dobry wieczór próbuje doczytać co u Was ale ciężko mi idzie bo Martynka szaleje :-)
kamila1982
Fanka BB :)
Ale nakrecilam, to 10cm musi oznaczac cos innego bo na zdjeciu glowki samej z kolei jest 11cm. Przepraszam!
Ale nakrecilam, to 10cm musi oznaczac cos innego bo na zdjeciu glowki samej z kolei jest 11cm. Przepraszam!
No cos Ty! Nie przepraszaj
Zastanawiałam sie czy moj mały nie jest za maly,ale juz luzuje, bo jest ok.
ja zawsze do zdjeć z usg dostaje taki opis oddzielny na kartce ze wszystkimi wymiarami itd
kamila1982
Na kartce gdzie sa te pomiary rozne jest CROWN - RUMP LENGTH - to chyba bedzie dlugosc od glowki do pupy i tam mam 5,5cm Jeszcze raz przepraszam dziewczyny
kamila1982
No cos Ty! Nie przepraszaj
Zastanawiałam sie czy moj mały nie jest za maly,ale juz luzuje, bo jest ok.
ja zawsze do zdjeć z usg dostaje taki opis oddzielny na kartce ze wszystkimi wymiarami itd
No ja jak widac tez dostalam tylko zdjeciem sie sugerowalam
reklama
Migotka no pewnie że to nie wróżmy, powiem wam że w poprzedniej ciąży na forum to większość mam chłopców dowiadywało się o płci właśnie na usg genetycznym :-) i się sprawdziły wszystkie prognozy ;-)
zajadam sie sałateczką... komuś może podrzucić?? ;-)
zajadam sie sałateczką... komuś może podrzucić?? ;-)
Podziel się: