reklama
jestem w szoku ze wogole cos wspomnieli o plci, ja nawet nie pytalam bo za wczesniejuz sie nie moge doczekac polowkowego a tu ponad miesiac!!
Ja tez nie pytałam, to lekarz zapytał czy chce wiedzieć, bo on juz wie
kamila1982
Fanka BB :)
jestem w szoku ze wogole cos wspomnieli o plci, ja nawet nie pytalam bo za wczesniejuz sie nie moge doczekac polowkowego a tu ponad miesiac!!
Sami by moze nie wspomnieli, sama zapytalam. Gdzies w papierach wyczytalam ze w UK jak sie nie zapytasz sama o plec to oni nigdy sami nie powiedza. A czy to prawda, pojecia nie mam
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Kamila1982 kurcze, duży jest Twoj dzidzius, ktory masz tydzien? Bo wydaje mi sie,ze moj synek za mały jest.. Nam wyszło od główki do pupy niecałe 6cm. A u mnie 12+4.
12t1dz. Lekarz powiedzial ze ma dlugie nogi i teraz tak mysle moze moj mierzyl od glowy do stop? Na zdjeciach z usg jest napisane 10,1cm wiec to chyba to, co nie?
omg Migotka to jakis wielkolud u Ciebiejak az miesiac roznicy
kamila twój zreszta tez jakis duzy, nie pamietam dokladnie, ale moj mial w tym tyg jakis 6,5 cm
No jak wielkolud jak mam termin na 26 pazdziernika
Kamila w liscie przed pierwszym USG dostaje deklaracje do podpisania czy chce poznac plec podczas drugiego skanu. spoko dozyje do 1 czerwcaprzynajmniej bedzie pewniak a nie wrozby z nuba ,)
Ech.. Gdybym miała zdjecie to bym Ci pokazała,ale lekarz ktory robil mi usg poprosił mnie o zdjęcia z tego badania,bo potrzebne mu do audytu zeby dostać grant na kolejne badania i staż w Londynie i dostałam tylko jedno
reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Akatsuki mozesz spojrzec na zdjecie z usg pierwszego? Tam u gory na srodku u mnie jest 10cm. Jak jest u ciebie? Bo moze w Uk sie z nozkami mierzy? Albo te 10cm co innego oznacza ale co?
Podziel się: