reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
eli36 podziwiam CIę! Ja bym umarła z ciekawości :-D mniam mniam też bym zjadła, już dawno nei jadłam chrupków i czipsów i chyba jutro popełnię ten grzeszek :p

małkus ja poproszę sałatkę

od 12 tc po kacie nachylenia nuba mozna określić płeć , jak się dziecko dobrze ułoży to lekarz bardzo trafnie potrafi to ocenić

Dolga,

Na tego mojego barana to czasem szkoda słów naprawdę [emoji19]

Kamila,

Gratuluję udanej wizyty, ale ten twój maluch duży!! Ja mam termin na 26.10 i maluchy w poniedziałek a był to wg usg 12t 4d -miały trochę ponad 6cm. Zaczynam się martwić, że są za małe[emoji17] [emoji17] ale kurde lekarz nic nie mówił. Wiec chyba jest ok...

Dobra już doczytałam, że wymiar pomylislas [emoji5]

Ostatnia edycja:
kamila kochaniutka to beda parametry usg ;) 10.1 cm/2,4 incha to zapewne wielkosc zdjecia. a wartosc w Hz to czestotliwosc ultrasonografu zapewne

małkus ja poproszę sałatkę

od 12 tc po kacie nachylenia nuba mozna określić płeć , jak się dziecko dobrze ułoży to lekarz bardzo trafnie potrafi to ocenić

Tak, dokladnie moj dzis wlasnie po kacie nachylenia liczyl a nie ze jakies jajeczka tam widzial :-)

kamila kochaniutka to beda parametry usg ;) 10.1 cm/2,4 incha to zapewne wielkosc zdjecia. a wartosc w Hz to czestotliwosc ultrasonografu zapewne

No tak, blondynka jak nic ze mnie :sorry2: Nastepnym razem bede madrzejsza :-) Dzieki

reklama
Do góry