Julisia
Fanka BB :)
Cześć!
Trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty &&&
igem to fajnie ze dzisiaj samopoczucie i humorek dobre, oby tak pozostało
xmamuska, kamilove;1, Akatsuki, sysia87 ami2011
śliczne dzieciaczki nie mogę się napatrzyć
Przy dziewczynach mielismy fotelik Maxi cosi ten do 9 kg, kupowany razem z wózkiem i pasował do wózka - x-lander, szłau nie było z tym fotelikiem ale tez nie mogłam narzekać. Teraz dziewczyny jeżdżą w Romerach i z tych fotelikó jestem bardzo zadowolona. Dla maluszka będziemy musieli kupic nowy ale i taki co będzie nam pasował do wózka więc pewnie znowu m=Maxi cosi
Trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty &&&
igem to fajnie ze dzisiaj samopoczucie i humorek dobre, oby tak pozostało
Oj tam ja się cieszę że mi biuścik urósł też teraz ma E/F ale co najważniejsze jest "taaaki pełny" po poprzednich ciążach i karmieniach biust był taki wyssany ze teraz jest ekstraDziś rano się załamałam moim pięknym biustem... Z dużego C albo małego D zwał jak zwał urosło wielkie E buuuu.... ;,( a tu jeszcze pewnie nie koniec, jak będzie w nich pokarm to będą jeszcze większe, masakra.
xmamuska, kamilove;1, Akatsuki, sysia87 ami2011
śliczne dzieciaczki nie mogę się napatrzyć
U mnie ziemniaczki, wątróbka i sałata w śmietanie - pycha!!!u mnie na obiad kotlety , ziemniaki s micha surówki z marchewką... obiady domowe nadal górą.
.
Przy dziewczynach mielismy fotelik Maxi cosi ten do 9 kg, kupowany razem z wózkiem i pasował do wózka - x-lander, szłau nie było z tym fotelikiem ale tez nie mogłam narzekać. Teraz dziewczyny jeżdżą w Romerach i z tych fotelikó jestem bardzo zadowolona. Dla maluszka będziemy musieli kupic nowy ale i taki co będzie nam pasował do wózka więc pewnie znowu m=Maxi cosi