dziewczyny widzę, że tym razem mamy gorący temat baz i fotelików
, jak tak myślę że bardzo dużo na nasze poglądy niestety wpływają ceny - hmm.. na przykład wczoraj był Pan który u mnie na domku robi kuchnie i ponieważ jestem niska (157 cm) zaproponował mi system otwierania górnych szafek elektryczny, bajka za cena na jedna szafkę 1000zł, nie mam tyle i nie wiem czy potrzebuje , i tak samo jest z bazami - ponieważ to moje trzecie dziecko i ja dużo wsiadam i wysiadam bo to szkoła to przedszkole, nie wyobrażam sobie za każdym razem zapinać fotelik pasami, i bazę isofix kupuję dla swojej wygody, bo tu wmontowanie i wymontowanie fotelika zajmie mi 2 sekundy, każdy ma swoje potrzeby i każdy zna swoje możliwości
dzisiaj mój syn pisze sprawdzian trzecioklasisty, ale mam stresa
Buba a Twój syn w jakim gra klubie, bo mój Hubert to ostatnio był w Warszawie na jakimś sparingu, a oni podobny rocznik, śmieje się że mój to trenuje jak zawodowiec - treningi 3 x w tygodniu po 1,5 h do tego w każdą sobotę lub niedzielę turnieje, sparingi
aaaa... jak będę na chodzie to przyjeżdżam do Ciebie i zabierasz mnie do Twoje fajnej psiapsiółki na zakupy
xmamuska żeś się napracowała uczciwie, zasłużony odpoczynek