Colly no ja już ruchy czuję kilka razy w ciągu dnia, jak się połoze na drzemkę z córką na plecach to wtedy najbardziej czuć, to takie pukanie u mnie trochę powyżej lini majtek :-) o różnej intensywności, spokojnie jeszcze się doczekasz, moja kuzynka dopiero poczuła po 20 tym tygodniu.
my też mamy fotelik z bazą 0-13 ale montowaną na pasy Familifix i też jest bardzo sztywna i nie tylko to bezpieczeństwo ale i wygoda, klik na wyjście, klik na wejście, super :-). Teraz kolejny fotelik dla córki mamy na izofixa i jest tak sztywno przymocowany że ani drgnie, u nas też bezpieczeństwo na pierwszym miejscu jeśli chodzi o dziecko...nie kupiłabym jednak fotelika firmy krzak...
To fakt że te bazy sa drogie ale ja kupiłam używaną z fotelikiem Cabrio i baza z fotelikiem wyszły mi tyle co nowy fotelik :-) do tego kupiliśy wózek 2w1 i adpatery do fotelika i git ;-) idzie kobitki tez tanio znaleźć coś w necie, nas też nei stac na wszystko nowe i bardzo dużo kupujemy używanych rzeczy tylko trzeba dobrze poszukać żeby było w dobrym stanie :-)
my dużo jeździmy w trasy dlatego dla nas to priorytet
asika ja myślę że tu najleży się kierować własnym rozsądkiem, ja się również kieruję opiniami innych i wynikami testów, trendy mam w d...ie
dla córci kupiłam niebieski fotelik bo akurat trafiłam używkę w super stanie z bazą i bardzo tanio! i się cieszyliśy jak gwizdki a się kolorami nie przejmowaliśmy :-) co do lekarzy no ja się nei wypowiadam, neich każdy sobei chodzi gdzie chce, ja nikomu w portfel nie zaglądam i nie interesuje mnie kto gdzie chodzi tylko interesuje mnie gdzie ja chodzę i dzięki temu nei przejmuje się pierdołami ;-) jeżeli ktoś ma widzimisię chodzić nawet do 4 najlepszych specjalistów to dlaczego nei może? jeśłi ma na to pieniądze i tak mu się podoba to neich chodzi i nic mi do tego :-) ja chodze do jednego lekarza, którego lubię i jest tani i jestem zadowolona ;-)
Śliczne macie Maleństwa :-)
A to moja mała blondzia