szczesliwa.4
Fanka BB :)
Lenati dobre podejście. Tak trzymaj. Masz dla kogo i o kogo walczyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Trzymam kciuki i wierzę, że na pewno będzie dobrzeTrisomia 18 to zespol edward'a... 21 to zespol downa , a 13 zespol patau'a. Nie chce wspolczucia , oczekuje jakiegos wsparcia , nie siedze i nie placze nad wynikami . Robie badania zeby wiedziex na czym stoje , i wlasnie walczyc o zdrowie dziecka , szukac lekarzy itd. Mam jedna cudowna corke , i wiem ze dzidzia , moja ukochana 2corka , chocby z zespolem bedzie tak samo cudowna , niczym nie beda sie roznic .
Dokładnie, bo bliźniaki są szybciej gotowe do wyjścia [emoji5]. Ja mam termin na 14.10, ale lekarz kazał mi być w gotowości od połowy września. U mnie od razu było widać dwa pęcherzyki na USG. [emoji5]aaaaaa termin mam na 18 pazdziernik ale coś czuje że to bedzie wczesniej,słyszałam że ciąża blizniacza trwa 36tyg a nie 40tyg