reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2015

reklama
ja sobie poplakalam bo bardzo dziadzia lubialam ale dla mojego M on byl jak bohater dziecistwa... ogolnie boje sie nawet zagadac do niego tak zeby mu bolu nie sprawic... dzieki kobietki. no coz, wrocil goral do hal ...

U nas poszło bezboleśnie: Zosia albo Franek :) Wybrane wspólnie, bez kłótni bo mamy taki sam gust :D
Fajne imiona. My dla chłopca mamy Aleksander. Ale dla dziewczynki nie doszliśmy na razie do konsensusu. Zobaczymy co pokaże między nogami za dwa tygodnie...

Niee nadrobilam nic... dzwonili .. wyniki sa , lekarz chce mnie widziec i wizyta juz dzis o 19.. takze powolutku sir zbieram i wybieram sie do krakowa .
Napisz co i jak.

dreamgirl stara nie boj sie ja tam tez ruchów nie czuje :p cos mi sie wydaje ze niepredko to nastapi, daj znac od razu jaik u ciebie sie pojawią ;)
Hehe, nie wiem czemu, ale też sądzę, że trochę poczekam. Dam znać od razu :)
Dzisiaj trochę zmęczona jestem po basenie. Zaraz się kładę, a zawsze przed zaśnięciem staram się wyczuć co i jak tam w środku się dzieje :)

ja sobie poplakalam bo bardzo dziadzia lubialam ale dla mojego M on byl jak bohater dziecistwa... ogolnie boje sie nawet zagadac do niego tak zeby mu bolu nie sprawic... dzieki kobietki. no coz, wrocil goral do hal ...
Linda... bardzo mi przykro... Ja mam jednego żyjącego dziadka i jedną babcię. Już swoje lata mają i przyznam, że zaczynam się obawiać tego momentu, kiedy dowiem się, że któreś z nich odeszło...

dreamgirl ja tak samo. Moj dziadek tez ma swoje lata I nie chce nawet myslec. smutne jest to ze siedzimu na tej wyspie z dala od rodziny I nigdy nie wiemy kiedy ten czas nadejdzie ... nie ma czasu na pozegnanie. az wstyd bo ostatni raz u dziadka bylismy w styczniu 2014... rodzice zdarzyli mu jeszcze powiedziec ze spodziewamy sie dziecka. a teraz nawet nie mamy jak na pogrzeb poleciec. chcialam zeby M sam polecial ale najzwyczajniej nie ma lotu na jeden dzien a pracy zostawic nie moze... ech. zmulilo mnie teraz okrutnie uciekam do lozka dziewczyny... :(

Hej... oto wyniki ...
Ryzyko podstawowo a po przecinku obliczone ryzyko ... TRISOMIA 21 1:1089 , 1:6598 ... TRISOMIA 18 1:2642 , 1:57 TRISOMIA 13 1:8292 , 1:867 ...

MARKERY WAD CHROMOSOMALNYCH . PRZEPLYW W PRZEWODZIE ZYLNYM NIEPRAWIDLOWY ( ZWROTNA FALA A )

WADY PLODU: SERCE: naplyw separowany do dwoch komor, kat prawie 90stopni , w srodpiersiu jedno poprzeczne ramke litery V ....

Okolo 18-20tc moze dowiemy sie cos konkretnego o sercu.. jesli tylko bedzie uleczalna , to na pewno do operacji .. prawdopodobnie od razu po porodzie, mam szukac oddzialu kardiochirurgicznego , i w takim rodzic .

eDIT : bo mi sie zapomnialo , 5maja pobranie plynu .

Ostatnia edycja:
Lenati, aż mnie zatkało. Nie wiem co napisać :( Wada serca to nic dobrego :/ ale przecież musi być dobrze! Ja wierzę, że ta wada jest uleczalna!

Hello

Chwilkę mnie nie było a taka produkcja :-)

Lenati, ściskam Cię bardzo mocno :-* tak jak dodonka napisala wierze ze z dzidziusiem wszystko bedzie dobrze a wada serduszka jest uleczalna !!! Trzymaj się cieplutko :-*

Akatsuki,przykro mi z powodu straty dziadka !!!

Beti,bardzooo gratuluję :-* to musi być przeżycie zobaczyć dwa serduszka :-) Jak córki zareagowały ??? Znam przypadek gdzie kobietka zaszła w ciążę w wieku 45 lat miła 3 dorosłych dzieci i najstarsza córka 20 lat się na nią obrazila :-/

Kate..gratka synka ;-) na pewno będziesz miała gromadke wnuczek :-) chyba że zaryzykujesz w kolejnego dzieciaczka ;-) moja babcia miała 5 córek dopiero 6 urodził się syn :-)

Malkus,też mam wrażenie że od czasu do czasu czuje maleństwo :-)

Buba,co Cię wzięło ze wszystkie imiona zaczynają się na F i jeszcze w domu masz Frania ?? :-) Ja Magda córcia Martynka i chciałam drugie na M nazwać ale mój Andrzej już się nie zgodził :-)

Wirginia,co za szybkie gołąbki robiłaś wczoraj ??? Zamierzam dzisiaj zrobić ale pewnie znowu mi zejdzie z 3 godz a nie 30mni :-)

Ladyk,strasznie mi się podobało to co zrobiłaś w tramwaju :-) historia extra ;-)

Później jeszcze doczytam co u Was idę zrobić śniadanko bo w brzuchu mi burczy :-)

reklama
Lenati,

kurcze tak mi przykro[emoji20], ale wierzę, że wada maleństwa będzie uleczalna i jeszcze wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kochana!

Madziula,

Smacznego!

Ja się jeszcze w łóżku wyleguje. Ehh nie chce mi się za nic wstać [emoji25]

Miłego dnia [emoji171] [emoji170]

Do góry