Lilolo
Fanka BB :)
Evvula,
Pracuje jako niania
Pracuje jako niania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co - dzisiaj już pogodzeni?piękna pogoda za oknem a ja z rana pożarłam się z moim i nerwowa jestem. on poszedł na popołudniówkę do pracy no i lipa. ehhhhhhh zmierzły...i kto tu jest w ciąży?
Hahahahaha - zarąbisty tekst Duża dzidzia, jakby nóżki rozprostowała to pewnie by miała z 13-14cm - to już większa niż dłoń :-) Super!A co najważniejsze to mojej córci dziś jajca urosły ale tez na 100% nie potwierdził więc się wszystko może jeszcze zmienić. Z chinczyka wychodziła dziewczynka... i dzidzia ma już 8,5cm )))
Extra! Najważniejsze, że zdrowe na tym etapieHejka. Jestem po wizycie, u maluszka wszystko w prządku, mierzy już 8,6 cm, waży ok 88 g. Wszystkie pomiary w normie, NT 1,25. Nóżki są, rączki są, chyba bawił się pępowiną bo machał rączkami, ale płci nie zdradził, więc ja dalej nie wiem, ale cieszę się że wszystko ok. Następna wizyta 2 maja.
OMG - a gdzie Ty podróżujesz, że macie śnieżycę? U nas wczoraj ponad 20 stopni na Pomorzu... lepiej sobie nad morze przyjedźJedziemy do hotelu. Pogoda okropna. Śnieżyca nic nie było widać ani końca maski ani słupków. Na szczęście teraz już lepiej. Może jutro wstawię zdjęcie bo dzisiaj to marze tylko o lozku
No w końcu! Złóż córci życzenia najserdeczniejsze od forumowych Ciotek Klotekwczoraj wyszłam ze szpitala, dzis piękna pogoda u nas, zabieram sie za tort bo wczoraj córcia miała urodzinki