reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Akatsuki ja chinskiego kalendarza nie traktuje poważnie, dla mnie to za proste by miesiac poczęcia, faza ksiezyca itp mogly determinowac plec, gdyby tak bylo, kazdy mogly wybrac tylko miesiace lub fazy ksiezyca z plcia ktora preferuje i tylko wowczas sie starac ;)

reklama
I tak pewność mam 50/50 :-) albo chłopak albo dziewczyna :-)

Jedziemy do hotelu. Pogoda okropna. Śnieżyca nic nie było widać ani końca maski ani słupków. Na szczęście teraz już lepiej. Może jutro wstawię zdjęcie bo dzisiaj to marze tylko o lozku

Krewetka,

Oszczędzaj się jak najwięcej :*

Szczesliwa,

U was sniezyca, a u nas wiosna w całej swej cudno słonecznej okazałości ;) przesyłam wam troszkę słoneczka [emoji295]

Ja juz w pracy. Odliczam godziny do rozpoczęcia weekendu [emoji6]

Spokojnej soboty [emoji4]

Szczęśliwa.4 gdzie za tą śnieżycą pojechaliście zamiast wiosny szukać?
Kamilove nie zazdroszczę ci tej pracującej soboty , oby szybko zleciało. Można wiedzieć gdzie pracujesz? Ja na szczęście weekendy mam wolne.
Krewetka nie szalej za bardzo z robotą i dbaj o siebie. Pochwal się tortem jak skończysz. Dla córy 100 lat !
U mnie też pięknie słonko świeci od rana, miałam się wyspać dziś a nie śpię już od 6.30 ( a jak do pracy trzeba wstać to wtedy bym spała do 9). Życzę miłej soboty.

reklama
Hej ;)
Wpadłam sie przywitać i życzyć miłego dnia :)

Czasu mi brakuje, dzis jeszcze Rodzinka sie zjeżdża, trzeba zrobić zakupy, ugotować dla wszystkich obiad, a nie mogę zwlec sie z łóżka ;p

Znowu dzis chyba czułam Maleństwo ;)

Krewetka trzymajcie sie dzielnie!

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt! Miło sie czyta takie wiadomosci ;) mam nadzieje ze za dwa tyg i ja będę mogła coś od siebie dorzucić ;)

Do góry