reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

odkąd mieszkam w UK ubrania z drugiej ręki kupuje na car boot sale czyli wyprzedaży jakby garażowej co jest też super bo kupujesz ciuchy za dosłownie grosze od poorzedniego wlasciciela. 10 funtów starcza spokojnie na odnowienie garderoby na lato, o dziaciakowych ubrankach nie wspominając. już za tydzien rusza pobliski boot sale i już zacieram ręce po zimie ;)

Gdzie ten boot sale? Bo ja jade pierwszy raz w wielkanocny poniedzialek, az wstyd sie przyznac ze nigdy na zadnym nie bylam a mieszkam tu kupe lat.. Znajoma bardzo czesto jezdzi i mowila mi zebym wlasnie dla dzidzi tam wiekszosci rzeczy szukala. Choc to chyba jeszcze za wczesnie na zakupy..

Zeby nie bylo ja was caly czas czytam na bierzaco tylko nie zawsze jest czas sie odezwac.

Ja wciaz nie mialam zadnej wizyty ale mam juz umowiona z polozna 8 kwietnia , zaczne wtedy 11 tydzien...Strasznie pozno mi sie to wydaje no ale tak to widac tutaj dziala. Czekam tez na list ze szpitala z data na pierwsze usg.
Ogolnie czuje sie dobrze, meczy mnie tylko zgaga i strasznie bekam (nigdy tego nie robilam!) :-D

AAaaaaa no i dobrze ze nie mam wagi w domu bo chyba wole nie wiedziec ile kg na plusie. Normalnie caly czas chce mi sie jesc, masakra. Powiedzialam sobie jednak ze odchudzac sie bede po ciazy :cool2:

reklama
Kate - łączę się w niedoli z mdłościami....dziś mam fatalny dzień....od popołudnia zdycham dosłownie a za chwilę mam gości. Kurcze...mogłoby to już minąć...jak dobrze pamiętam to w pierwszej ciąży chyba szybciej mi przeszło. Też zazdroszczę tym co potrafią szukać w lumpexach... na mnie jak fajna rzecz sama nie wpadnie to w życiu jej nie znajdę, dlatego zazdroszczę talentów poszukiwawczych.

Hej. Co do "czucia" dziecka to jeszcze troszke musze poczekac ale uwielbiam lezec w wanie i sluchac jak sie rusza malenstwo :) próbowalyście ? Slychac jak"plywa", i bicie serduszka

Gdzie ten boot sale? Bo ja jade pierwszy raz w wielkanocny poniedzialek, az wstyd sie przyznac ze nigdy na zadnym nie bylam a mieszkam tu kupe lat.. Znajoma bardzo czesto jezdzi i mowila mi zebym wlasnie dla dzidzi tam wiekszosci rzeczy szukala. Choc to chyba jeszcze za wczesnie na zakupy..

Zeby nie bylo ja was caly czas czytam na bierzaco tylko nie zawsze jest czas sie odezwac.

ja jeżdżę na nuthill fruit farm w Guildford. w sumie to od pięciu sezonów tam jeżdżę i zawsze się obkupie ;)

wiecie co po dzisiejszym dniu też stwierdzam że musze jakiś większy rygor jedzeniowy wprowadzić, objadłam się wszystkiego co możliwe i do tego wypiłąm chyba z litr coli i umieram na wzdęcia, gazy, brzuch omal mi nie wybuchnie, nigdy więcej! A byłam na urodzinach u siostry no i sobie pofolgowałam...

Akatsuki wow szkoda ze u nas czegoś takiego nei ma! dla mnie to byłby istny raj! :-)

Dziewczyny o co chodzi z wątkiem zakupowym co Blair założyła??? Jak otwieram wątek zapupowy to mi się włącza wyprwkowy, wam też??

Ostatnia edycja:
wiecie co po dzisiejszym dniu też stwierdzam że musze jakiś większy rygor jedzeniowy wprowadzić, objadłam się wszystkiego co możliwe i do tego wypiłąm chyba z litr coli i umieram na wzdęcia, gazy, brzuch omal mi nie wybuchnie, nigdy więcej! A byłam na urodzinach u siostry no i sobie pofolgowałam...Akatsuki wow szkoda ze u nas czegoś takiego nei ma! dla mnie to byłby istny raj! :-)Dziewczyny o co chodzi z wątkiem zakupowym co Blair założyła??? Jak otwieram wątek zapupowy to mi się włącza wyprwkowy, wam też??
No niestety ktoś połączył watki i pomieszał wszystko :(

Ale lipa!!! mamy 3 wątki wyprawkowe i ani jednego zakupowego, kto i w jaki sposób może zrobić z tym porządek bo bezsens się zrobił :p :p

reklama
hej pozniej odpisze teraz chcialam odnieść sie do Malkus
napisalam swoje zdanie w tym watku zakupowo wyprawkowym ze ktos bez sensu to polaczyl i zrobil burdel, ze niech jeszcze wozki wwali do watku wyprawkowego to juz nic nie ogarniemy... nie wiem czy da sie to teraz rozdzielić... zanim zrobia cos takiego to mogli by zapytav czy nam nie przeszkadza, to my uzywamy tego forum, a z drugiej str nie tworzymy wątków z każdą głupotą

Do góry