reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Dziewczyny czy tylko ja mam problem z suwaczkiem ?? nie widze go,a jak chce stworzyć nowy to wariuje i pokazuje mi cuda na kiju wrrr

reklama
mrowka ja się tej ciąży czuję najgorzej, mam dni że nie mam siły chodzić, na rzie nic mi nei przewchodzi
xmamuska 2 suwaczki masz tylko 3 się nie pokazuje

M zabrał dzieci na spacer na rowery do lasu, ja nie mam siły iść,
u mnie mimo, ze moja 4 ciąża i 14 tc nie czuje ruchów

Kate bidulko... alez Cie te mdlosci wykańczaja... wspolczuje Ci... ja tez ruchow nie czuje a to moja 3 ciaza... u nas tez dzis zimo deszczowo i wietrznie... Kate kiedy masz teraz usg?

maran u nas pogoda ładna, słońce świeci, wczoraj cały dzień padało
ja mam usg 14-04, wtedy też ma mi płec powiedzieć, ale ja juz się chyba nastawiłam że chłopiec będzie

Ostatnia edycja:
Blair zgadzam się z Tobą, kurcze już używałam tego forum w ciąży z córką i nikt nam nie robił niepotrzebnego 'burdelu' w naszych wątkach. W ogóle nieługo powinniśmy wybierać chyba moderatora naszego wątku więc może wtedy da się to jakoś uporządkować, usunąć 2 niepotrzebne wątki wyprawkowe i zostawić jeden i jeden zakupowy.
Dzięki za info o coli!! Nie będę więcej tego pić, zapomniałam wogóle że przeciez to kofeina!

No i dalej odpisze później bo córcia straciłą cierpliwść :p

Hej :)

Nie pisze, ale podczytuje was.

U nas młoda juz lepiej za to mnie coś zaczyna rozbierać :(

Eh tak bardzo nie chciałabym być chora.

Dziś wybraliśmy się na szoping i kupiłam prezenty dzieciakom na zająca :)

Zaraz wybieramy się do mojego ojca i dzień zleci.

Zdrówka dla chorowitków i miłego niedzieli :)

Witajcie niedzielnie :) pogoda paskudna a ja nawet w humorku :) wyspałam się, dziecko łaskawe chore ale prawie cały czas śpi.. już czekam na wtorek wizyta. Jutro odbieram wyniki z morfologii.. no myślę że najgorszy czas za nami przekroczone 12 tygodni których najbardziej się bałam. Kręgosłup doskwiera muszę koniecznie zacząć jakieś ćwiczenia żeby go wzmocnić i na basen się wybrać. Lantka jak będziesz jechać daj znać może razem byśmy pojechały.?
Jeszcze tydzień i pewnie wszyscy będą wiedzieć o mojej ciąży z czego się cieszę bo ciężko mi to powoli ukrywać, zmęczenie też czasem daje znak, potrzebuje wtedy zrozumienia a teście czasem dziwnie na to patrzą

Fajnie,że czujecie ruchy :-) podobno w kolejnych ciążach czuje się je szybciej. Mi ze dwa razy też się wydawało,że je czuję ale póki co przeszło, pewnie malec popłynął w inne rejony gdzie ma więcej miejsca.

Igem - z wieścią dla wszystkich czekasz aż będzie po wizycie? Ja podobnie i powiedziałam w końcu po genetycznym bo mnie mąż przycisnął,ze mam to w końcu zrobić :-p

Kate - skoro teraz tak Cię łamie to może właśnie dla odmiany będzie córka? :-)

Ja się dziś znowu czuję okropnie. Dzięki Bogu mąż zabrał dziecko i pojechał do rodziców (pewnie znowu usłyszę salwę pretensji dlaczego nie przyjechałam...............cóż....zdycham) . Nastawiłam pranie i padłam, spałam prawie 3 godziny i wciąż ledwo żyję...

reklama
ja też zdycham. paskudna grypa mnie dorwala. katar taki że spać się nie da, głowa mnie boli... leczę się witaminą C, inhalacjalmi mentolowymi, solą fizjologiczna w sprayu i paracetamolem. chętnie posłucham rad jak ogarnąć zatoki w ciąży. marzy mi się sudafed.

Do góry