reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

Dziewczyny czy tylko ja mam problem z suwaczkiem ?? nie widze go,a jak chce stworzyć nowy to wariuje i pokazuje mi cuda na kiju wrrr

reklama
mrowka ja się tej ciąży czuję najgorzej, mam dni że nie mam siły chodzić, na rzie nic mi nei przewchodzi
xmamuska 2 suwaczki masz tylko 3 się nie pokazuje

M zabrał dzieci na spacer na rowery do lasu, ja nie mam siły iść,
u mnie mimo, ze moja 4 ciąża i 14 tc nie czuje ruchów

Kate bidulko... alez Cie te mdlosci wykańczaja... wspolczuje Ci... ja tez ruchow nie czuje a to moja 3 ciaza... u nas tez dzis zimo deszczowo i wietrznie... Kate kiedy masz teraz usg?

maran u nas pogoda ładna, słońce świeci, wczoraj cały dzień padało
ja mam usg 14-04, wtedy też ma mi płec powiedzieć, ale ja juz się chyba nastawiłam że chłopiec będzie

Ostatnia edycja:
Blair zgadzam się z Tobą, kurcze już używałam tego forum w ciąży z córką i nikt nam nie robił niepotrzebnego 'burdelu' w naszych wątkach. W ogóle nieługo powinniśmy wybierać chyba moderatora naszego wątku więc może wtedy da się to jakoś uporządkować, usunąć 2 niepotrzebne wątki wyprawkowe i zostawić jeden i jeden zakupowy.
Dzięki za info o coli!! Nie będę więcej tego pić, zapomniałam wogóle że przeciez to kofeina!

No i dalej odpisze później bo córcia straciłą cierpliwść :p

Hej :)

Nie pisze, ale podczytuje was.

U nas młoda juz lepiej za to mnie coś zaczyna rozbierać :(

Eh tak bardzo nie chciałabym być chora.

Dziś wybraliśmy się na szoping i kupiłam prezenty dzieciakom na zająca :)

Zaraz wybieramy się do mojego ojca i dzień zleci.

Zdrówka dla chorowitków i miłego niedzieli :)

Witajcie niedzielnie :) pogoda paskudna a ja nawet w humorku :) wyspałam się, dziecko łaskawe chore ale prawie cały czas śpi.. już czekam na wtorek wizyta. Jutro odbieram wyniki z morfologii.. no myślę że najgorszy czas za nami przekroczone 12 tygodni których najbardziej się bałam. Kręgosłup doskwiera muszę koniecznie zacząć jakieś ćwiczenia żeby go wzmocnić i na basen się wybrać. Lantka jak będziesz jechać daj znać może razem byśmy pojechały.?
Jeszcze tydzień i pewnie wszyscy będą wiedzieć o mojej ciąży z czego się cieszę bo ciężko mi to powoli ukrywać, zmęczenie też czasem daje znak, potrzebuje wtedy zrozumienia a teście czasem dziwnie na to patrzą

Fajnie,że czujecie ruchy :-) podobno w kolejnych ciążach czuje się je szybciej. Mi ze dwa razy też się wydawało,że je czuję ale póki co przeszło, pewnie malec popłynął w inne rejony gdzie ma więcej miejsca.

Igem - z wieścią dla wszystkich czekasz aż będzie po wizycie? Ja podobnie i powiedziałam w końcu po genetycznym bo mnie mąż przycisnął,ze mam to w końcu zrobić :-p

Kate - skoro teraz tak Cię łamie to może właśnie dla odmiany będzie córka? :-)

Ja się dziś znowu czuję okropnie. Dzięki Bogu mąż zabrał dziecko i pojechał do rodziców (pewnie znowu usłyszę salwę pretensji dlaczego nie przyjechałam...............cóż....zdycham) . Nastawiłam pranie i padłam, spałam prawie 3 godziny i wciąż ledwo żyję...

reklama
ja też zdycham. paskudna grypa mnie dorwala. katar taki że spać się nie da, głowa mnie boli... leczę się witaminą C, inhalacjalmi mentolowymi, solą fizjologiczna w sprayu i paracetamolem. chętnie posłucham rad jak ogarnąć zatoki w ciąży. marzy mi się sudafed.

Do góry