hej
Mój przyszły Mąż odsypia kawalerski wrócił ok 3:30 [akurat miałam nocne wyjście do wc ;p] później może Go wyciągnę na spacer... jak będzie w stanie, ciekawe czy mocno pobalowali [choć po oddechu nie czuć ;p]
Wiecie co, ja wiem że to jeszcze za wcześnie bo pierwsza ciąża i dopiero 14tc, ale dwa dni temu czułam takie w środku dwa puknięcia, wczoraj jedno puknięcie i takie jakby smyrnięcie po tej str gdzie dzidzia jest, akurat leżałam na kanapie film oglądałam i rękę miałam w tym miejscu a wcześniej zjadłam trochę miodu, więc dostarczyłam glukozę... ale i tak mi się wydaje że to raczej jelita, choć to coś nowego ;p
zazdroszczę zlotu, sama chętnie popatrzyłbym na takie widoki
a co do wątku już się wypowiedziałam, myślałam nad tym żeby może do jakiegoś moda napisać wiadomość o rozdzielenie ponowne tych wątków...
Mój przyszły Mąż odsypia kawalerski wrócił ok 3:30 [akurat miałam nocne wyjście do wc ;p] później może Go wyciągnę na spacer... jak będzie w stanie, ciekawe czy mocno pobalowali [choć po oddechu nie czuć ;p]
Wiecie co, ja wiem że to jeszcze za wcześnie bo pierwsza ciąża i dopiero 14tc, ale dwa dni temu czułam takie w środku dwa puknięcia, wczoraj jedno puknięcie i takie jakby smyrnięcie po tej str gdzie dzidzia jest, akurat leżałam na kanapie film oglądałam i rękę miałam w tym miejscu a wcześniej zjadłam trochę miodu, więc dostarczyłam glukozę... ale i tak mi się wydaje że to raczej jelita, choć to coś nowego ;p
no z facetami to jak z dziećmi... nie dziwię się że masz ochotę skrócić o głowę, ale mam nadzieję że się jednak w porę ogarnie i Ci pomożehej laski, u mnie humor średnio na jeża. Od rana mam ochotę facetowi łeb przy samej d..ie ukrecic. [...]
zazdroszczę zlotu, sama chętnie popatrzyłbym na takie widoki
dzięki :* podjadę sobie, tylko muszę wygooglć kiedy mają dostawyBlair pierwszy sklep to na ul. Powsińskiej tam gdzie kfc jest na górze skrzyżowanie powsińskiej i bonifacego a drugi jest na Umińskiego 6
co do coli to lepiej w mniejszych ilościach [mówi Ci to osoba uzależniona od tego trunku ;p] bo dzidziuś dostaje zastrzyki dużej il glukozy, która momentalnie później spada i z każdym łykiem jest mocno pobudzany, jakoś tak mi to tłumaczono...wiecie co po dzisiejszym dniu też stwierdzam że musze jakiś większy rygor jedzeniowy wprowadzić, objadłam się wszystkiego co możliwe i do tego wypiłąm chyba z litr coli i umieram na wzdęcia, gazy, brzuch omal mi nie wybuchnie, nigdy więcej! A byłam na urodzinach u siostry no i sobie pofolgowałam...
Dziewczyny o co chodzi z wątkiem zakupowym co Blair założyła??? Jak otwieram wątek zapupowy to mi się włącza wyprwkowy, wam też??
a co do wątku już się wypowiedziałam, myślałam nad tym żeby może do jakiegoś moda napisać wiadomość o rozdzielenie ponowne tych wątków...
Ostatnia edycja: