reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Mrówka nie da się szybciej skoro tak to wygląda?
Kciuki żeby było ok!! & &
Niestety on dopiero od tej godziny będzie na dyżurze. Poza tym muszę męża ściągnąć z pracy, bo nie mam z kim dziecka zostawić.... No i lekarz powiedział,że nerwy i czas nic tu nie zmienią - jeśli jest dobrze to jest dobrze, a jeśli jest źle to i tak już się tego nie zmieni....

Mrówka ech.. Cieżko przyznać,ale lekarz w tej sytuacji ma racje.. :( to tak jak z moim krwawieniem i krwiakiem, lekarz powiedział ze jak dziecko silne to przetrwa,a jak nie to nic nie da sie wiecej zrobic. Grunt to pozytywne myślenie i oczywiście przesyłam dobre myśli do Ciebie :)

Niestety on dopiero od tej godziny będzie na dyżurze. Poza tym muszę męża ściągnąć z pracy, bo nie mam z kim dziecka zostawić.... No i lekarz powiedział,że nerwy i czas nic tu nie zmienią - jeśli jest dobrze to jest dobrze, a jeśli jest źle to i tak już się tego nie zmieni....

lekarz ma racje, ja tez mialam krwawienie, na szczescie z dzieckiem ok, wiec nie zawsze oznacza to cos zlego, tez sie denerwowalam, a wiadomo ze nery nie sa dobre i nic nie zmienią...

sciskam mocno! oby to nic poważnego!

no to sama juz nie wiem co z tym USG widocznie jedni gin robią inni nie....
Krewetka, jeśli mogę Ci doradzić to pogadaj z lekarzem na ten temat. Możesz się powołać na wytyczne Polskiego Towarzystwa Gin (pisałam wyżej o tych 3 usg). Bo dla mnie to dość dziwne, przyznam. W poprzedniej ciąży chodziłam do poradni przyszpitalnej w szpitalu publicznym, na nfz i normalnie skierowanie na usg 11-14 dostałam.

reklama
Do góry