Mrówkaa trzymaj się, czekam na wieści po usg, wracaj tylko z dobrymi, popraw: wrócisz z dobrymi
Dreamgirl oj te chłopy, mój też lekko wycofany, niby ogranicza mi jedzenie w sensie tego nie wolno, lepiej zjedz to, ale nie przytuli, nie zapyta, pewnie wynika to z jego nastawienia, że wie że różnie może być, pewnie tak naprawdę zaczniemy cieszyć się gdy dzidziuś już się urodzi, choć nie ukrywam że trochę wsparcia by mi się przydało, o tak jak piszesz choćby w pracach domowych - bo ja też teraz mam funkcje praczki, sprzątaczki i kucharki, do tego dzieci rozwieźć
Kate potrzebuje w dobrej cenie fotelik maxi cosi cabriofix + foteli isofix, na allegro jest w cenie 500 (zresztą sama za tyle 2 lata sprzedałam mój zestaw) brać, czy masz szansę coś taniej znaleźć
Annie podobno trzy dni do przodu, więc w sumie może dać zwolnienie od 2 kwietnia
ufff urlop podpisany, trochę gadania było, ale od poniedziałku wypoczywam:-)
aa ja mam usg genetyczne dokładnie w 12t5d i kobieta właśnie tę datę chciała koniecznie na badanie, ja pamiętam 10 lat temu nie mówiło się o tym badanie genetycznie, po prostu jedno z badań z grafiku usg, ale mierzyli w sumie to samo, no teraz myślę nad testami pappa, ale myślę